Jump to content

xmor

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • !sTNBL
  • Bilgidayar hayattır, Windows ise can.

Recent Profile Visitors

488 profile views

xmor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Winv8.1 ESD DISM Mini Paket                                     by xMor     Selam arkadaşlar. Şu ESD sıkıştırması için Windows 7 de de kullanabilmeniz için gereken 3 GB indiirme değil 5 MB lık dosya indirmeniz daha iyi olacaktır. Klasör içeriği 32 ve 64 bit olarak ayrı ayrı klasörlerde dir. Pek fazla vakit bulamıyorum ama buradan da paylaşmak istedim.   Nasıl kullanılır?   Klasörü açın. Rar Şifre / Rar Pass: tnctr.com by xmor   Klasöre yeniden isim verin mesele WDISM ismi olabilir. C: dizinine taşıyın klasörü. Ve yönetici olarak DOS ekranını açın. ve şu komutu verin: cd C:\WDISM Artık bu kod ile klasör içine geçmiş olacaksınız. Bu her hangi bir yolda olabilir. Ve istediğiniz ESD komutunu kullanabilirsiniz. Forum da konu ile ilgili detaylar mevcuttur.   Şimdi indirin: http://yadi.sk/d/c49WnzPIMC8au Rar Şifre / Rar Pass: tnctr.com by xmor Boyut: 4.81 MB   CRC-32 : 533E0211 MD5    : 0FC7E0372F6A7775898F93180E874247 SHA1   : A88C20D1D5E8D5392C55F3A8A7B423156EA8F43F SHA256 : B265A8BA55D77D6CFD05A5E5DCC95836ECC53EFAD7AD198BFD4540EECF7A0568
  2. Selam, ben sistemi aktif ettim. Hemde bir tık ile. Kullanılan araçları güncel olmayabilir. Şu an KMSPico 9.2.1 var onunla anında aktif edebilirsiniz.  liliacin bir arada Windows 7 Ultimate 32 bit Şubat güncel olarak Lite yapsan çok güzel olacak aslında. Ben geçende denedim vlite hata veriyor sürekli winsxs klasöründe. :( Bende sinir oldum bıraktım yav.
  3. selam ellerinize sağlık. bu arada windows 7 şubat güncel lite yapabilirmisiniz?
  4. Windows 7 Kurtarma CD 32&64 Bit CD Windows çöktüğünde veya bootmgr vs.. hataları verdiğinde kolaylıkla bu cdleri kullanarak onarma yapabilirsiniz. Mesela wim imajını gimagex ile sabit diske açtınız yapmanız gerektek şey kurtarma cd ile boot ederek Kurtarılmış Wİndows 7 diskinin hangi harfe atandığını belirlemek. Daha sonra bir kaç sefer daha başlangıç onarma yapın. üçüncü seferde Komut istemini açın, mesela disk d:\Windows (Kurtarıldı) şeklinde ise şöyle: d:\windows\system32\bcdboot d:\windows [spoiler] [/spoiler] dizilimini yazıp enter yaptığınızda "Windows dosyaları başarı ile oluşturuldu." iletisini göreceksiniz. Böylece bootmgr tekrardan kurulacaktır. (Gereksiz ama bilinmesi gerekir, eğer boot sorunlarıyla uğraşıyorsanız Wİndows 7 kurulum cd ile normal sistem kurar gibi yönergeleri izleyerek disk formatlamada 130 MB küçük kısmı yeniden biçimlendirmeniz kimi bootmgr sorunlarını da çözecektir. Tecrübe ile sabittir.) Şimdi indirme linklerini (yandex aşığı :) ) vereyim. Windows 7 Kurtarma CD 32 Bit: http://yadi.sk/d/nvJrehPeFSW2u Windows 7 Kurtarma CD 64 Bit: http://yadi.sk/d/hHu4YjUxFSW2K ->> Ve PE imajına alınmış Gimagex 2.1.0.. Bu sürümde Windows 8 desteği içeriyor. Windows Pe 3.0 ile yapılmış Gimagex Boot CD: http://yadi.sk/d/gVzrQbqiFSW3i ->> Son olarak bunud asizinle paylaşayım istedim. Bir tarafı düşmesin imagex öksüz kalmasın yav.. Windows Pe 3.0 ile yapımış imagex boot cd: http://yadi.sk/d/UQR0U2u3FSW3G Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Bu arada bu upload işi tam bir keşmekeş.. Bu büyük distroları upload edenlere helal olsun tebrik ediyorum yav.. Öff bea.. I LOVE YOU yandex :)
  5. Selam, yeni güncel Lite çalışmanız olacak mı?
  6. Selam (İyi bayramlar), güzel konu. Arkadaşlar kullandığınız wim imajına dikkat ediniz. Daha önce sysprep yapılmış imajlarada denk gelebilirseniz farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu yöntemde ofis dahil tüm programları yükleyin, yanlız sakın sürücü entegre etmeyin. Bu ileride dll veya sistem tepsisinde yazma hatası verecektir bu da bol ünlemli aygıt yöneticisine ve uygulama bazlı hatalar oluşacaktır. Bilmem hangi uygulama çalışmayı durdurdu vs.. hatalarıyla karşılaşılabilir.   Güzel konu.
  7. Haydaaa :) dostum bende winxp yi bıraktım daha kullanmıyorum. Sanal makine için kullanıyorum. Performanslı çalışıyor sanal makinede o yüzden w7 lite paylaşımını bekliyorum. Bende w7 lite yapımında winss klasörünü editleyemedim daha :( Teşekkürler.. Tüm tnctr.com ailesine şimdiden hayırlı bayramlar..
  8. Selam, ilk önclikle yapılan çalışmanın eziyetini iyi bilirim. Bu konuda ypılan çalışmanın güncel sürümü koymanıza heleki bird eyandex olması gerçekten teşekkür etmek istedim. bir türkiye kaldı her hede ücretli paylaşım sitesi kulanan. :) :) Teşekkürler tekrar dostum.   Not: Köylü arkadaşımın lite çalışmaları neden yok yaw.. :) ben güncel wim sürümünü lite yapıyorum ama daha ntlite hata vermese WinSxS klasörü çok büyük kalıyor. Bu ntlite programına gıcık oldum arkadaş yaw. Neyse iyi günler (İyi bayramlar arkadaşlar.)
  9. Herkeze hayırlı ramazanlar.
×
×
  • Create New...