Jump to content

Proctives

Üye
  • Posts

    240
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by Proctives

  1. Toplam 30 Cüz olmak üzere tüm cüzler eklenmiş ve oynatma listesi halinde paylaşılmıştır. Bilgilerinize sunarım.
  2. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben sorunumu tam olarak ifade edememiş olabilirim, o yüzden ben de detaylı açıklayım. Rehberimdeki kişileri SD kartıma contacts.vfc olarak çıkarttım. Bunun için herhangi bir program kullanmadım, varsayılan olarak Kişiler'in özelliklerinde "Dışa Aktar" seçeneğini kullandım ve hafıza kartını seçtim. Formattan önce girip baktığımda, SD kartta contacts.vcf adlı dosya mevcuttu. Bunu teyit ettikten sonra hafıza kartı içideyken telefonuma format attım. (Ayarlar seçeneğinden Fabrika Ayarlarına Döndürdüm ve tüm ayarları sıfırlayı seçtim.) Format attıktan sonra hiç birşey yapmadan direkt olarak varsayılan dosya yöneticisinden SD karta girdiğimde contacts.vfc adlı dosyayı göremedim. Bunun yerine 3 tane .tmp uzantılı geçici dosyalar ve 1 tane de .android_secure adından 0 baytlık bir dosya mevcut.
  3. Rica etsem biraz daha açabilir misin konuyu? TWRP vs daha önce yaptığım işler değil. SD kartta aldığım şifrelenmiş vcard dosyasına ulaşmam için izlemem gereken adımlar nedir acaba?
  4. Merhaba, Android telefonuma format atmak için tüm kişileri dışa aktarıp hafıza kartına çıkartmıştım. Format atarken içerisinde hafıza kartını çıkartmayı akıl edemedim, kartta yer alan .vcf dosyasına ulaşamıyorum. Biraz araştırdım ama verinin şifrelendiğini öğrendim. Şimdi .tmp adında dosyalar mevcut. Bu kişileri nasıl kurtarabilirim? (Google senkronizasyonu kapalı) Daha önce başına böyle bir şey gelmiş arkadaşım veya çözümünü bilen arkadaşım yardımcı olursa çok memnun olurum.
  5. Merhabalar, Malum, yeni yıl ile birlikte bir çok programlarda fırsatlar oluyor. Örnek vermek gerekirse bilgisayarın çalışmasını olumlu yönde etkileyen programlardan Kerish Doctor, lisans satın alımlarında bir yıl fazladan da kendileri veriyor. Peki sizlerin ömür boyu veya yıllık lisans olarak satın almayı düşündüğünüz veya istediğiniz uygulamalar var mı? Kerish Doctor: https://www.kerish.org/tr/order.php
  6. Şahsen ben IOBit'in hiç bir ürününü kullanmıyorum. Hem sürücü güncellerken mavi hata ile karşılaştım, hem de sistem temizleme programı ile tarama yaptıktan sonra bazı programlarım stabil çalışmamaya başladı. Bu sebeple hiç bulaşmıyorum. Yıllar önce DriverEasy kullanıyordum, gerçekten çok başarılı bir programdı son sürümlerini bilmiyorum. Şimdi Windows ile birlikte güncelliyorum, donanımların sitelerini sık kullanılanlara ekledim arada girip takip ediyorum. Varsa indirip kuruyorum direkt.
  7. Aslında ben tüm cüzleri tamamlamak istiyorum ama haricen isterseniz Youtube'da ufak bir aramayla bulabilirsiniz.
  8. "Türkçe Kur'an-ı Kerim 4.Cüz ve 5. Cüz" videoları ilk mesaja eklenmiştir. Bilgilerinize sunarım.
  9. Merhaba değerli TNCTR üyeleri. Yaklaşık 2-3 yıl önce anneme iğne oyalarıyla ilgili bir Instagram sayfası açmıştım. İlk gönderiye de belli başlı etiketleri yazıp, bundan sonra bu etiketleri diğer gönderilerde kopyalamasını söyledim. Velhasıl kelam sayfa yaklaşık 15B oldu. 😃 Yani nasıl oldu, inanın bilgim yok. İki gönderiden birisi keşfete düşüyor, beğeni sayıları da gönderiye göre değişiyor, 1.5B beğeni alan gönderisi de var, 500-600 arası alan da. Bazıları 70-80 bazıları da 20-30 yani hiç belli olmuyor. Ama özellikle son zamanlarda ciddi düşüş var. Arada hesabı dondurup tekrar açtı vs. Demem o ki annem uğraşmak istemiyor artık, hevesini aldı. Sayfasının kitlesinin %90'dan fazlası kadın. Bu sayfa sizin olsa ne sayfasına dönüştürürdünüz? Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Saygılarımla...
  10. "Türkçe Kur'an-ı Kerim 2.Cüz ve 3. Cüz" videoları ilk mesaja eklenmiştir. Bilgilerinize sunarım.
  11. Merhaba arkadaşlar, CS GO oynamak özellikle akşamları sevdiğim bir etkinliktir. Uzun süre evde olamadığım için oynayamamıştım, dolayısıyla mevcut MG2 (Süslü Keleş) yetenek grubum silinmiş. Bu vaziyette direkt olarak rekabetçiye girmeye korkuyorum açıkçası. Oynayan arkadaşlarım varsa beni eklerlerse beraber oynarız. Belki güzel bir takım oluşturur, seriye bağlarız. - Eklemek isteyen arkadaşlarım için steam profil linkim: https://steamcommunity.com/id/Proctives/
  12. Çözüme kavuşan problemin çözümünü bu link ile buldum. Başına gelenler bu video ile çözebilir, herkese teşekkür ederim. İlgili Link: https://www.youtube.com/watch?v=WqVGOUferF4
  13. Çok teşekkür ederim, birden fazla yol var. Hepsini teker teker deneyeceğim.
  14. Evet, sorunsalı. Doğru anlamışsın.
  15. Öncelikle cevap ve ilginiz için teşekkür ederim. O şekilde olunca yaklaşık 20 GB kadar indirdikten sonra yarıda kalıyor. IDM ile devam etmek için aynı linki yapıyorum fakat başa dönüyor. Oyun klasörü neyse de fotoğraflar ve videolarımı alsam büyük rahatlayacağım. Teşekkürler, dikkatle izleyip deneyeceğim.
  16. Merhabalar değerli arkadaşlar, Daha önce Google Drive sınırsız alan almıştım, daha doğrusu ortak kullanımda sınırsız. Football Manager oyunumun Belgelerim klasörünü sıkıştırıp Drive'a yükledim fakat indirmeye kalktığımda ekran görüntüsündeki gibi bir hatayla karşılaşıyorum. Yaklaşık 6 aydır hiç bir indirme yapmadım. Modemi açtım kapadım, VPN kullandım hiç bir şekilde olmadı. Acaba ne yapmam gerekiyor? Bu dosya neyse de fotoğraflar ve videolarımın sıkıştırılmış hallerini de indirmem gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım var mıdır? Ekran Görüntüsü:
  17. Yardımınız ve ilginiz için minnettarım öncelikle. Bir arkadaşımın gönderdiği kodla sorunu çözdüm. Konuyu açıklığa kavuşturmak için anlatayım; burada kaynak değişkeniyle klasör hiyerarşisinde en üstteki kökü okuyup, altında silinmesini istemediğim klasörleri tut1 ve tut2 değişkenlerine atamış.Bunun haricindeki tüm dosya,klasör ve uygulamaları da silinmesini sağlamış. @echo off set "kaynak=E:\YEDEK" set "tut1=1 - EKMEK YOKLAMASI" set "tut2=3 - ICTIMA LISTESI" cd /d %kaynak% for /F "delims=" %%G in ('dir /b') do ( if /I NOT "%%G"=="%tut1%" ( if /I NOT "%%G"=="%tut2%" ( REM check if it is a directory or file IF EXIST "%%G\" ( rmdir "%%G" /s /q ) else ( del "%%G" /q ) ) ) )
  18. Yani ilk mesajda bahsettiğim mevzu, sadece benim belirlediğim klasörler kalacak. Onun haricinde klasör veya uzantısı ne olursa olsun uygulama direkt silinecek. Sadece adını belirlediklerim kalacak. Bunun PowerShell ve Batch ile mümkün olduğunu biliyorum ama gerekli kod parçalarını yazmakta zorlanıyorum. VBS için bilgim yok tabi, mümkün olmayabilir.
  19. İlginiz ve yardımınız için minnettarım. Ancak silinme yerine kalacak dosyaları belirleyen kod parçası daha çok işime yarayacaktır. Çünkü ortak ağda kimin hangi isimde klasör açacağını kestirmem zor, en azından benim belirlediğim haricinde ne varsa silinsin istiyorum.
  20. Herkese merhabalar, her gün elle yapmak yerine bat dosyasıyla zamanlayıcı kurarak günlük yapmayı istediğim bir problem var. Problemi detaylı olarak açıklamam gerekirse; 1.Ekran görüntüsündeki yeşil alandaki iki klasör ve bir dosya haricinde geri kalan klasör ve dokümanların silinmesini istiyorum. Ortak ağda olduğu için benim yeşil alana aldıklarımın haricinde gün içinde bir çok dosya, klasör veya uygulama ekleniyor. Ben sadece benim istediğim dosyaların ve doküman,uygulamaların kalmasını haricindekilerin silinmesini istiyorum. Bunun haricinde 2.ekran görüntüsünde yine belli bir klasörün içindeki istediğim klasörlerin kalmasını haricindeki her şeyin silinmesini istiyorum. Bunu .bat dosyası halinde derleyip, görev zamanlayıcısıyla günlük olarak çalıştırmak istiyorum. Bunun için gerekli kod satırları konusunda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa çok memnun olurum. 1.EKRAN GÖRÜNTÜSÜ 2.EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
  21. Hepsini denedim ama malesef sonuca ulaşamadım. Bu arada bilen arkadaşım olursa cevaplayacağından şüphem yok, lakin Microsoft'un sitesinde de arama yapmama rağmen böyle bir hata ile karşılaşana denk gelmedim. Teşekkür ederim cevap için.
  22. Teşekkür ederim kardeşim bilgilendirme için, C diskinde 414 GB'lık alanın 340 GB'ı boş durumda. Yani gerekli alan fazlasıyla var aslında. Bir de format ekranında yükseltme çalışması lazım demişsin bu konuda net biliyor musun yoksa varsayım üzerine mi konuşuyorsun? Şu sebeple soruyorum bilgisayar kişisel değil, bir hata olması durumunda zan altında kalacağım.
  23. Herkese merhabalar, geçen hafta sonu şirkette bulunan üç Windows 7 yüklü bilgisayarı Windows 10'a sorunsuz yükseltmiştim. Bugün kalan iki bilgisayarı yükseltecektim ki hata ile karşılaştım. Windows 10 yükseltme aracını indirip Windows 10'un yüklenmesini bitirdim. Normalde uyumsuz yazılım araması yapıyordu ama bu defa tamamen indirdi. Sorun en son aşamada çıkıyor ve şöyle bir mesaj yazıyor:" Üzgünüz, bilgisayarınızın Windows 10'u çalıştırıp çalıştıramayacağını anlamakta sorun yaşıyoruz. Lütfen kurulumu kapatın ve tekrar deneyin." Bir kaç defa denedim ama aynı sorun var. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşım var mıdır?
  24. Gerçekten inanılmaz, çok aşırdım doğrusu. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aslında çok fazla şifre var ama gerçek anlamda anlayarak okumadan çözülecek şeyler değil. Rabb'im inşallah hakkıyla okuyan ve anlayanlardan eylesin biz kullarını. Estağfirullah, öyle bir niyetim yok tabiki. Dediğim gibi hatayı kabul ediyorum ama bu sayede Kur'an-ı Kerim'i hiç dinlememiş birine ulaşabilme ihtimali, bu sayede o kişinin Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlayıp anlatma isteği ihtimali bu paylaşımı kaldırmamı engelledi. Y Haklısınız sonuna kadar ama yukarıda bahsettiğim konu sebebiyle kaldırmadım paylaşımı. Yoksa günah olduğuna hiç bir itirazım yok, sonuna kadar haklısınız. Amin, inşallah. Bilmukabele... Ben teşekkür ederim, ilginçtir videoyu paylaşırken alt yazı eklememiştim ama otomatik olarak eklenmiş. Hiç farkında olmadan yapmış olabilirim. 😊 Ne demek kardeşim benim, ne mutlu bana.
×
×
  • Create New...