Jump to content

Can1903

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Can1903

  1. Steam üzerinden csgo yu çalıştırdığım zaman oyun 2 sn açılıp kapanıyor. Ama kurulu olduğu yerden exe den windows 8 modunda çalıştırdığım zaman açılıyor.

    Malesef exe üzeriden çalıştırdığımız zaman online serverlara giremiyoruz. Bu sebeple kütüphane üzerinden çalıştırmalıyım.

  2. AKK yi geçtim ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten her ayın en geç 20 sinde geçiyorum. Ama benim sorunum 1 ay önce normaldi şimdi böyle kafayı yemek üzereyim.

  3. Merhaba,

    CS 1.6 oynuyorum, TTnet Kullanıyorum. Oyun Yönetici serverlarında ping 30-35 arası iken Prooyun yani maç serverlarında ping 40-46 arası oluyor. Bu oyuna çok etki ediyor takılmalar başlıyor. Sorun prooyun da desem başkalarının pingi normal 20-25 (1 Ay önce benimde 20-25 di) arası bende desem benim de başka serverlarda normal pingim bir türlü çözemedim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum.

    Yaklaşık 15 gün önce 5 TL daha ödeyip AKK yi 100 GB yaptım bundan kaynaklı olabilir mi?

  4. Merhaba arkadaslar telefonuma CM12 rom yuklemek icin root atmıştım daha sonra room atmak icin factory reset felan yaptim roomu attıktan sonra root yetkisi kayboldu eski root dosyasiyla root atılmıyor sanırım android sürümünden kaynaklı tekrar nasil root atabilirim.

    Android Sürümüm Android Cm12 lolilop 5.0.2

    http://imgur.com/8UKt65u
  5. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development/rom-cyanogenmod-12-0-s4-mini-3g-lte-t2946176 

    Merhaba arkadaşlar telefonuma bu romu kurmak istiyorum romu kuranlar varsa yorumlarını yazabilirler mi stabil çalışıyor mu çalışmayan bi özelliği var mı?

     

    Birde bunu kurmak için root gerekli midir? İlk defa telefona rom kuracam yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

  6. Asus zenfone 5 bi bak istersen. Özellikleri tatmin ederse bence discovery e göre daha iyidir.

     

    Asus zenfone düşünüyorum ama 4 modeli çift simli mi ? Telefon kendim için değil babam için ondan 5 inc büyük onun için :D

  7. Başka bir XP cdsi kullan.

    XP yerine de 8.1 yada 7 tavsiye ederim. HDD den format atma seçenekleri de var. CD yok USB yok sadece iso dosyası gerekli...

     

    Hdd format atmayı biliyorum ama Pc açılmadığı için Hdd biçimlenmiş durumda xp format atarken yarıda kaldı cd rom okumadı. Yani PC açılmıyor Cd den çalışan xp ile açtım pc yi ama nt6 işe yaramıyor cd den çalışsan xp de..

×
×
  • Create New...