Jump to content

intouchable

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

325 profile views

intouchable's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Öncelikle çalışma için çok teşekkürler. Sanal makine ile denediğim 4 iso arasında en stabil çalışan buydu. Bir sorum olacak, Admin olarak kurulan kullanıcı ismi değiştirmek, bunu da iso içerisindeki bir dosyadan yapmak mümkün mü? Admin ismini değiştiriyorum fakat bu sefer kullanıcılar klasöründen gitmiyor. Yeni kullanıcı oluştursam uyguladığın ayarlar bozulmuş oluyor.
  2. 2014 model bir laptop için oyun konusunda ltsb sürümü mü yoksa windows en son sürüm mü önerirsiniz?
  3. Sistemi bir gündür deniyorum, ihtiyacım olan her şeyi kurdum ve şu anlık bir sıkıntı yok. Akıcı ve silinen şeyler yerinde olmuş. Herhangi bir program yüklenilmemesi de daha iyi. Umarım böyle çalışmalar diğer konulardaki gibi hit yakalayamadığı için son bulmaz, aksine daha saf ve güncel bir işletim sistemi sunmak güzel bir seçenek.
  4. Sürüm olarak Education kursak yapılan değişiklikler geçerli oluyor mu?
  5. Merhabalar. Öncelikle daha önceki LTSB sürümünüzü de halihazırda kullanan biri olarak bu yeni çalışmanız için de teşekkür ederim, ellerinize sağlık. Bu sürüme geçmeden önce birkaç soru sormak istiyorum. -LTSB/C sürümleri kurumsal olduğu için diğer versiyonlardan daha yavaş olduğuna dair bir görüş var, bu gerçekten doğru mu?(Ben pek bir şey farketmemiş olsam da.) -1809 sürümlerindeki hatalar bu sürümde var mı? Yüklemeyi mi, beklemeyi mi öneriyorsunuz? -Windows'un yeniden yükleyeceği sorunsuz 1809 sürümü isolardan tekrardan bir sürüm yapmayı düşünüyor musunuz? Teşekkürler.
  6. Merhabalar, sistemi iki gündür kullanıyorum. Öncelikle sistemin yapısı gereği çok sade ve teması çok güzel. Gereksiz hiçbir uygulama yok. Modern Windows 7 diyebiliriz. Kurduktan sonra yaşadığım problemlerden biri güncelleme ile alakalı. Ya yapmıyordu, ya da yapıyor diye saatlerce bekletiyordu. Bu LTSB sürümünden değil, Windows'un 1607 sürümünden kaynaklanan bir sorun. Ben bu sorunu "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" yolundaki klasörün içindekileri silerek çözdüm. Farklı çözümleri internette mevcut. Microsoft'un bu konuda yayınladığı, sorunları düzelten patch bile var. Şimdiye kadar iki oyun denedim bunlar Cs Go ve LoL. İkinci karşılaştığım sorun ise, daha önceki Windows 10 Home sürümündeki kadar fps alamıyorum. Özellikle Cs Go' da. Belirgin fps düşüşü ve oyunda lag var. Sanıyorum ki Microsoft, bu sürümü normal kullanıcılar kullanmasın diye bazı özelliklere kısıtlama getirdi. Bunların haricinde güzel, temiz ve şık bir sistem. Ama yine de pek oyun için bir sistem değil gibi geldi bana. Paylaşım için teşekkürler.
×
×
  • Create New...