Jump to content

Cruzzwo

Üye
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

502 profile views

Cruzzwo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. buyur kendim kullanıyorum pişman olmayacaağın bir ürün çekim kalitesi çok iyi her ürünün kötü yorumcusu mutlaka vardır. http://www.hepsiburada.com/asus-usb-n14-300mbps-yuksek-menzilli-kablosuz-ag-adaptoru-p-BD501168
  2. hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar benim 3 günden beri bu şekilde bir sıkıntım var bir türlü çözemedim 3 saat önce formatladım bu 4 cü format oldu hizmet ana bilgisayar yerel sistem internetimi sonuna kadar çekiyor sollandırıyorum 3 5 dkk sonra tekrar çalışmaya devam ediyor . araştırdım internetle alakalı bir durum yok fakat işlem ci ile sıkıntılar çıkıyormuş tüm samimiyetimle sinir oldum sistem windows10 yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
  3. yeni windows 10 redstone kalıbı gayet güzel olmuş boyut olarak düşürülmüş durumda performans bakımından ise önceki windows 10 göre başarılı olmuş sadece biraz daha beklemek lazım iso dan ziyade güncellemelerle beraber verseler 1607 yi iyi olurdu sürekli sıkıntılı microsoft ben kurdum 1607 yi bende şöle bir sıkıntı yaptı hizmet ana bilgisayar yerel hizmet sürekli internetimi çekti hiç bir tarayıcıyı açamadım tekrar diğer windows 10 döndüm sizlerdede bu tip sorunlar olduysa paylaşırmısınız.
  4. ozaman konuya şöle bir açıklık getireyim ben iş yerinden acele olarak yazdım işyeri kapanmadan bilgisayarı actım masaüstü geldi internetim 3 yada 4 dkk boyunca download yapmaya başladı büyük ihtimal windows 10 bizim göremediğimiz bazı uygulamaları güncelleme yapıyor bu olaya nazaran bende hazır konu açılmışken bu konu altında sizlerden yardım istedim açilen yazdığım için kocamanadam arkadaşımız bu şekilde bir yorum yazmış ( İnterneti yiyor ne demek?Bir de doğru dürüst Türkçe yazabilsek. ) kendisine suç bulmuyorum normaldir belki o anki durumdaa bu şekilde yazmak gelmiş biz zaten konuyu kocamanadam la bu konuyu kapattık zaten siz değerli arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok bu konu kapanmıştır.
  5. burası tartışma yeri değil yada egonuzu tatmin etmek için bir form yeri değil. isterseniz fazla konuyu uzatmayalım ne sizin kişiliğinize nede benim kişiliğime yakışır ben bir soru sordum cevap vermek yada yardım etmek size kalmış birşey ha yardım ederim dersen güzel birşey ben değil herkes mutlu olur soruya göre kişilik tartışması yapacaksanız burası yeri değil sevgili arkadaşım bu konuyada alıntı yapıp yazmassan sevinirim çünkü konu fazlasıyla çirkinleşecektir gerek yok çünkü hepimiz burda bir arkadaşız birde kocaman tnctr ailesiyiz.
  6. sen öğret bana türkçeyi ben yazdın sen anlamadıysan benim sorunum değil
  7. arkadaşlar benim şöle bir sıkıntım var nezaman bilgisayarı acsam windows 10 kendi kendine interneti yiyor. peki bu konuda ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem arkadaşlar.
  8. ben eset'ten çok memnunum tabi orjinal olarak kullanmak gerekir crak li olan sürümler hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar
  9. aynen dediğiniz gibi görünüyor yönet kısmın da ise MBR olarak görünüyyor. sorunu hallettim herhangi bir sıkıntı yok
  10. ben gpt ye cevirdim ssd yi daha sonra win 10 nu kurdum ve kurulum bitti bütün herşey tmm fakat bilgisayar yönet kısmından baktığım zaman neden gpt değilde ntfs olarak görünüyor anlamadığım olay burası normalde gpt ye çevirdiği için gpt yerine ntfs olarak görünmesi
  11. s.a arkadaşlar windows 10 uefı kurulum için ssd yi gpt ye çevirdim. gpt çevirme işlemi ni bu programla yaptım AOMEI partition assistant pro edition bu programı açtığım zaman ssd gpt olarak gözüküyor bilgisayar yönet kısmından baktığım ise ntfs olarak görünüyor. yanlış birşeymi yaptım yoksa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
  12. bu konuyu birazdaha form da güncelleyeceğim bir seçim yapana kadar sürekli olarak yorumlarınızı bekliyorum. doğru seçim ve doğru karar vermek istiyorum. aldıktan sonra geri götürüp ya kullanamadım geri alın başka maus alaçağım demegibi bir fırsatımız olmuyor. baştan iyi karar vermek lazım tabiki. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  13. s.a arkadaşlar maus almayı düşünüyorum 2 marka arasında kaldım. razer maus ları bildiğinizgibi çok pahallı performans olarak hiç bilgim yok kullanan arkadaşlar var ise beni bilgilendire bilirmi.   birde logitech mazeme kalitesi olarak iyi diyorlar tabi bununda performans olarak hiç bir bilgim yok   kısacası her 2 ürünüde kullanmadım.   yoğunluk olarak online fps oynuyorum    her 2 ürün içinde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  14. bu konuyu takip edin harfiyen yapın şifrenizi size direk olarak gösterecektir video anlatımı mevcuttur kolay gelsin.   https://www.technopat.net/2013/11/02/unutulan-windows-8-1-sifresini-ogrenme/
  15. zaten yeni almıssın değişim yaparlar hiç uğraşma tekrar iade et parçaları durumu anlat onlar test edip tekrar sana dönüş yaparlar.
×
×
  • Create New...