Jump to content

almander

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

611 profile views

almander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. dijital ve online aktivasyon malesef çalışmadı. farklı cihazlarda da denedim sürekli hata veriyor.
  2. kurulum ekranında donmakta malesef. farklı kaynakla atıyorum sorun olmuyor . dosyanızda sıkıntı var mı demeyim ama acaba ben bir yeri mi atlıyorum ?
  3. Merhaba. Superonline adsl yalın kullanıyorum. Bu sabah arizalandi. Elimde yedek fiber modem var fakat dsl girisi yok. Wan girisine taktigimda hicbir tepki yok. Phone 1 ve phone 2 girisi var onlari da denedim. Bu modemi adsl hattım uzerinden nasil kullanabilirim ? Fiber modem huawei hg253s
  4. ilginize teşekkür ederim, yarın pili değişip deneyeceğim.
  5. Merhaba,   Asus anakarta sahip masaüstü bilgisayarım var. Bilgisayarı normal şekilde kapatıp arkadan güç kablosunu çekiyorum, tekrar kabloyu takıp bilgisayarı açtığım zaman cmos ayarları ve bios ayarları hata verip f1 setup ve f2 bu şekilde devam edin olayı devreye giriyor. Ayarlayıp kaydettikten sonra sıkıntı kalkıyor ama power kablosunu çekmem gereken durumlar oluyor. Bu sorun power sup dan mı yoksa anakarttan mı kaynaklı acaba? power sup ın on/off şalteri yok bu arada. Bios güncellemesi de yaptım.   Şimdiden teşekkürler.
  6. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için
  7. e2200, e5200, e2140 dual core işlemcilerin hepsini denedim sonuç aynı. Sanırım. amd_turkey arkadaşımızın dediği gibi bu islemcilerle uyumlu bios sürümü yok. :(
  8. Merhaba   GA-8I945PLGE-RH anakartım var. Üzerinde p4 işlemci vardı, dual core e2200 taktım fakat pc çalışmasına rağmen ekrana görüntü vermedi. Başka dual core serilerini de takım yine bir sonuç yok. Kendi sitesinde 775lga işlemcileri destekler demesine rağmen nerede yanlış yapıyorum ?
  9. ozanaus üstadım linki yenileme imkanın var mı?
  10. Sevgili Onbuka, gerçekten emeklerin takdire şayan. Bu sürüm orjinal msdn kalıp mı? Modifiye vs var mı? Her ne kadar w8 kurmayı önermesemde bazen diretenler çıkabiliyor. O yüzden bu çalışmanı hızla ediniyorum şimdi. Update 3 sürümlü pro 86 ve 64 birlikte yayınlayacak mısın? malum aio sürümler boyut olarak çok fazla. Keza sadece pro versiyon kullanıyorum. Başarılarının devamını dilerim.
  11. Merhaba, acer notebook'a windows 7 format atarken recovery ve system bölümlerini sildim. Sonrasında kuruluma geçmek istediğimde hdd yi görmedi. Sorun sata entegrasyonunda mı? Sata entegreli windows 7 yada windows xp ile bu sorunu çözebilir miyim?
  12. Casper ultrabooklarda bios pili yokmuş. Açtım baktım göremedim.
  13. Merhaba, Casper nirvana ultrabook cihazim var. format atsin diye bi arkadasa verdim biosa girmis ayarlarla oynamis. simdi guc isigi yaniyor ama hdd sonuk. ekrana bios bile gelmiyor, tamamen kapali ekran. tekrar biosa girebilecegim bi tus kombinasyonu var mi?yada farkli bir cozum ?
×
×
  • Create New...