Jump to content

SkinoskeSamayu

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkinoskeSamayu

  1. metin belgesine açın içine alttaki satırı kopyala yapıştır yapın cscript slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc cscript slmgr.vbs /ato yazıp farlı kaydet derken uzanıtısını .bat olarak değiştirip kaydedin. sonrasınıda yönetiici olarak çalıştırın, i not internete bağlı olması lazım pc nin.
  2. merhaba kurulmuş çalışan lite windows a daha evvelden çıkartılmış wifi ve Lan sürücülerini ,isodan windowsa nasıl geri ekleriz
  3. metin belgesine açın içine alttaki satırı kopyala yapıştır yapın cscript slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc cscript slmgr.vbs /ato yazıp farlı kaydet derken uzanıtısını .bat olarak değiştirip kaydedin. sonrasınıda yönetiici olarak çalıştırın, i not internete bağlı olması lazım pc nin.
  4. reis mouse sağ tık menü BITLOCKER seçenediğini regeditten nasıl kaldırırım.çoluk çocuk pc başına oturuyor, sürücüyü şifreleyip sıkıntı olmasından endişe ediyorum.araştırdım lakin bir sonuca ulaşamadım. bu konuda yardım rica ediyorum.hazır.reg dosyası da fena olmaz.teşekkür ederim.
  5. mouse sağ tık menü BITLOCKER seçenediğini regeditten nasıl kaldırırım.çoluk çocuk pc başına oturuyor, sürücüyü şifreleyip sıkıntı olmasından endişe ediyorum.araştırdım lakin bir sonuca ulaşamadım. bu konuda yardım rica ediyorum.hazır.reg dosyası da fena olmaz.teşekkür ederim.
  6. driverları bir paket halinde   paylaşmanız mümkünmü acaba.
×
×
  • Create New...