Jump to content

veyselinci2

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by veyselinci2

  1. Hırsızın çalmak için yaptığı emek değildir. Hırsızlıktır, kul hakkına girmektir. Başka sitelerden programlar bulunabilecek olsa bile tekrardan paylaşılması kul hakkıdır. Korsan olarak kullanılan Windows'ta kul hakkına girmektir. Ha ben kullanmıyor muyum? Kullanıyorum. Vakti geldiğinde de cezasını çekerim herhalde. Yavaş yavaş ücretsiz olan programlara geçmeye çalışıyorum (Ubuntu, Firefox, Libreoffice). Kimse Windows 250 TL, adamı korsan kullanmak zorunda kullanıyor demesin. Adamlar emeklerine o parayı uygun görmüşler, ya alırsın ya da hiç kullanmazsın. Markette pahalı bir ürün olduğunda çok pahalı çalayım mı diyorsun? Veya dahada saçma bir şey. Ne de olsa hristiyanlar yapmış, kul hakkına girmez. Bunun için bir şey söyleme gereği bile duymuyorum.
     

    bu kadar kizmak niye emek dedigin sanki programlari yazan filmleri ceken ve müzikleri besteleyen kendin mis gibi emekten bahsediyorsun.
    baska bahane bul ama emek deme, baska yalan uydur ama emek deme, emek dersen hirsizin calmak icin harcadigi zahmet de emek olur ve o da emege saygi der,
     
    anladin mi.
     
    olay emek olayi degil.
     
    para olayi

  2. Tncseverlere baktımda yarısının en fazla 2 tane iletisi var. Demekki sırf debrid için üye olup bağış yapmışlar. Ha biz memnunuz diyorsanız sorun yok. Ben iyi niyetli bir şekilde uyarayım dedim sadece.

  3. Benimde dikkat çekmek istediğim noktanın yapılanın bağış mı ticaret mi olması. Belki biz yapılanları görüp bağış olarak algılayabiliriz ama reklamdan dolayı yeni üyelerin ticari olarak görmesi normal.

  4. Karışmak istemezdim ama bu anlayıştaki insanlar sinirlerimi bozuyor.

    Armut piş ağzıma düş diyorsun yani? Sistem Alldebrid alt yapısını kullanıyor ve Alldebrid'in 1 ayı 15 TL. Burada 10 TL verip 45 gün linklerini rahatça çeviriyorsun. Üstüne de bir emek var. Bu emeği hiçe sayıp nasıl bedava isteyebilirsin anlamıyorum. Araştırmadan, düşünmeden konu açmışsın. Sen geliştirip fr böyle bir şeyi herkese aç bakalım ne oluyor.

×
×
  • Create New...