Jump to content

SolmazTacettin

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SolmazTacettin

  1. windows kurmaktan anam ağladı gayrı kurmam Windows 10 Telemetry Kapatma
  2. ben kapalı tutuyorum güncelleştirmeleri wub ile. gpo ile de vardır da çok karışık çözedim bulamadım. Wub.zip
  3. stres testlerini bi bırakın artık bunun şimdilik kimseye faydası yok 

    1. Show previous comments  11 more
    2. SolmazTacettin

      SolmazTacettin

      telefon tablet gibi mobil cihazlar için de vardır. maalesef 2017den beri telefonum yok alan yok  aldıran yok yenisini

    3. SolmazTacettin

      SolmazTacettin

      birde furmark var direk gpuya yüklenen

      https://geeks3d.com/furmark/downloads/

      Screenshot_20.png.261449fbe48ca337f7054dcf7d512f81.pngfurmark-1-19-geforce-gtx1070-stress-test.thumb.jpg.b7277a5be090c7a5a41f4dc063d2f8ff.jpg

       

    4. SolmazTacettin
  4. şimdi bakıyorum uğraşyor herkes yok regdi programdı açıktı kapalıydı hala açılıyordu bilmem ne. oysa grup policiy object yani yerel grup ilkesinden kapatılllır. windows+R yap açılan ekrana gpedit.msc yac defender için bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları/windows ayarları/ windows defender virüsten koruma açIlan ekranda buna tıkla etkin olarak işaretle . defender gitti. güvenlik duvarı içinse bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları /ağ/ağ bağlantıları windows defender güvenlik duvarı /etki alanı profili devre dışı yine aynısını standart profl içinde devre dışı seç bilgisayarı yeniden başlat. ikisi de kapandı . bu kadar. şimdi istediğini kur antivirüs için. istersen kurma ama antivirüs kurma hiç olmamasından iyidir tabi firewall de öyle. ben avast free ve zemana free firewall kurdum. iyi şanslar buda smart screen. iki bölümde de devre dışı seçelim. (En sondaki resmi kaldırabilir miyiz ben kaldıramadım)
  5. sağ alttaki internet göstergesi PEnetwork mu abi?
  6. hoca olamadık ben yanlış anlamışım. bir öneri daha. müziği .mp3 değil de .aac diye indir......... aac daha kaliteli mp3e nazaran.
  7. clementine kur. winamp alternatifi. hatta ondan iyi https://www.clementine-player.org/tr/
  8. keşke 2-3 olsa can kurban naadan konu komşu akraba yerli yurtdışı adamı varsa hep bende. pkk'sı fetöcüsü süleymancısı türkiyede ne kadar örgüt var ise hepsi benim bağlantıda. ne oldığumun iyi farkındayım da işte farkında olmak yetmiyor. düştüğüm tuzak bu. sövmemek için zor tutuyorum kendimi. zaten bu köy ülkenin belki de dünyanın sorumlu olduğu yerdir.sadece içerik yok bende o kadar. tum dünya kulaklarımdan bağlıyor beni kendilerine. korku mu hiç bi zaman. şimdide. ben yaşadığım müddet bunlardan ne korkarım ne tırsarım. ggeldiğim nokta iyi değil klavye kullanamaz oldum. tek el ekran klavyesi. yakında o da biter.
  9. aynı durumdan bende muzdaribim bilgisayara modeme 40 taklada attırsan biri gidip biri geliyor. 1 değil bende sayısı belirsiz
  10. anlatamadım herhalde, ya bağlanan bağlansın beni saklım gizlim yok ama olan bana oluyor. şu an ki modem .tp link td-w8961n firmware güncellemeyede izin vermiyor yada ben bilemedim. @Tornado sen güle güle kullanılan TornadoEffect-> Ben aldığımız Zyxel modemle ilgili yorum yaptım.
  11. konu modem, bende bilgisayari kapatıp gidince örneği yatınca ne yapip ne edip benim bilgisayardan bağlantıyı sağlıyorlar.halbuki yatıyom yada içeri odada oluyorum. sen istediğini kur yap çat istediğin proxy vpn friwall olsun mac bile değiştir olmuyor. kardeşim 3 sene önce dsmarta geçtikten beri böyle. bunun önüne geçebilen var mı ?
  12. hayati bişey değilse bunu kullan sharedrop.io/
  13. bu mu Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Ayarları değiştir
  14. Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarları
  15. tşk şimdilik iyi sorun olursa bunu yaparım
  16. anlamadım, ne virali-virajı ne kasparovu ben sadece forjest'in çalışma için söyledim.
  17. bi zaman işim düşerse ubuntu Linux yerine bunu kuracağım
  18. SolmazTacettin

    Aşk

    okan bayulgen çok zeki
  19. SolmazTacettin

    Aşk

    bende öyle olsun isterdim. ama gelişe bak.
  20. SolmazTacettin

    Aşk

    bana deniz gezmiş laflarıyla patinaj yapma. ben ne şakirtim ne sağcı ne solcuyum. işin aslı bunlara köle olanlar aldanmaya daha doğrusu yönetilmeye mahkumdur. kolay gelsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...