Jump to content

phoenixx

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by phoenixx

  1. Sistem çok güzel olmuş elinize sağlık. Fakat tivibu çalışmıyor sistemde. Sanırım silverlight ile alakalı bir anahtarı devre dışı bırakmışsınız. Sunuculara bağlanılamadı bağlantınızı kontrol edin diye bir hata veriyor. daha önceki sistemlerde kullandığım katılımsız kurulumların bazılarıda (örnek: acrobat reader) kurulumda hata verdi. ama tekrar söylüyorum görünüm olarak 10 numara. elinize sağlık...
  2. sadece 32 bit driverlarından bazılarını 64 bitte kullanamazsın. elinde driver cdleri varsa onlardan yükleyebilirsin. yoksada netten kendi sitelerinden indirebilirsin. bazı özel programlar çalışmayabilir. örn. autocad, solidworks, catia vb. programların 64 bit için yapılmış sürümleri var. diğer programlarda sorun olmaz.
  3. Bu fiyata bundan daha iyi bir makina bulursan banada haber ver. Geçen hafta bir arkadaşa aldım. İlk kurulum aktivasyonunu ve oyun kurulumlarını ben yaptım. 10 numara bir notebook. http://www.bimeks.com.tr/urun/120247/lenovo-z570am-59311142-.aspx Alüminyum kasa + kasarengide gir + açık kahverengi arası bişey. tavsiye ederim.
  4. işlemcinden kaynaklanıyor. başka bir işlemci tak. 2 tane makine geldi 1 ay içinde. yeni işlemci takınca düzeliyor.
  5. wow zaten linux un her sürümünde çalışıyor. önemli olan direct x isteyen bütün oyunları çalıştırması. pes i oynayamıyoruz mesela ve gamepad sorunu yaratıyor. 2 tane gamepad ile oyun oynanmıyor. oyun üreticileride hala linuxü düşünüpte bişeyler yapmıyorlar. daha çok bekleyeceğiz sanırım.
×
×
  • Create New...