Jump to content

razio

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

558 profile views

razio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

16

Reputation

  1. @uLuBeY! eline sağlık kardeşim. Yalnız Windows 10 da hala sıkıntılar var. Kurdum denedim.Bilgisayar dar boğazda gibi çalışıyor, boot hızı yavaş, Ram kullanımı fazla yüksek (ara belleğe aldığı ram miktarı hariç). Fan Sürekli sesli çalışıyor. Bilgisayar diken üstünde gibi hissettiriyor. Benim Görüşüm budur. Görüntü olarak daha düzgün geldi okadar. Senin upload ettiğin Windows 8.1 upd3 ' e tekrar döndüm. Windows 8.1 inanılmaz hızlı buna göre. Eğer imakının varsa güncel windows 8.1 pro x64 yaparsan direk onu indireceğim.
  2. Boşta RAM kullanımı kaç gb ve kaç gb RAM var totalde.
  3. Ram sorununu çözmüşler mi acaba? Yükleme yapan arkadaşlar ve ilan sahibi bilgisayarın donanım özellikleri ve ram kullanım ekranının ekran görüntüsünü atabilir mi?
  4. @orca2002 Windows 10 driver vb tamamlandıktan sonra "boşta" Ram kullanımı ne kadar? Ekran görüntüsü atar mısın? Aynı zamanda kullanmakta olduğun bilgisayarın işlemci ram vs. bilgilerini yazar mısın? Diğer arkadaşlarda atabilir. (Virtual kuranlar boşa atmasınlar.Virtual ölçüt değildir.) Çünkü windows 10 son güncellemeden sonra aşırı derecede ram tüketimi söz konusu.
  5. @uLuBeY! kardeşim eline sağlık gayet güzel. Yalnız şöyle bir sorun var sanırım merakımı gidermek için senin yayınladığın win10 ve wim8.1 i de yükledim. Ram kullanımı artışı söz konusu. Sırayla sıralarsam ; Windows 7 normal şartlar altında boşta ram kullanımı (550-600mb) iken şuan 800 mb. Windows 8.1 boşta kullanım (450-550mb) iken şuan 960mb . Windows 10 (700-750mb) iken şuan 2 gb ram tüketimi var. yani toplam fazla ram kullanımı neredeyse 1 gb ekstra tüketim var. Bunun nedeni yeni güncellemelerden kaynaklımı yada başka bir sebebten kaynaklımı bulamadım. Driver yada benzeri şeyler değil. Bilgisayar stabil fakat okadar ram nereye harcandığı gayri mechul. Çok fazla tüketim var. Bu senin upload ettiğin işletim sistemlerinden değil diğerlerinde de aynı şey söz konusu. Mevzu yanlış anlaşılmasın. Kolay gelsin kardeşim.
  6. @italyano43 kardeş linkler için teşekkür ederim.
  7. Katılmak isterim. Güzel program güzel etkinlik.
  8. Arkadaşlar buyrun linkin premium versiyorunu ancak 6-24 saat arası geçerli elinizi çabuk tutun. Tüm sürümler ESD siz olan yani 5,32 gblik. http://turbobit.net//download/redirect/D80FA554F6C2839ACC099C99FDB854ABp/stdct20v6yvo
  9. @red_d İndiren arkadaşlardan Rica Ediyorum Mega-Uptobox-Yandex-Uploaded gibi sitelerin her hangi birine yükleme yapabilir mi? ESD'li - Normal farketmez.
  10. @besiktasjk87 dediğin yerler olsa keşke on numara olur.
  11. @uLuBeY! Dostum her zaman senin sistemini indiriyorum.Hiç sorunum olmadı. Tek sorunum Turbobitin haricinde ne alternatif eklersen kabulüm. Ama turbobit sorun.
  12. @uLuBeY! Peki senin oluşturduğun iso kalıbına otomatik aktivasyonu nasıl ekleyebilirim? oto. aktivason için bir kaynak bulamadım. Bana oto. aktivasyon için dosya ve yönergeleri atarmısın?
  13. @uLuBeY! eline sağlık kardeşim. Sunumda oto aktivasyon görmedim. Kurulumdan sonra kendini aktive ediyor mu?
  14. Arkadaşlar kesinlikle Norton kullanın. Optimizasyonu da sağlam reg defterine zarar vermiyor. ve ram kullanımı stabil. emin olun nod 32 bile daha fazla kasar. Virus programının olayı mantıklı temizlemedir. Nod32 sıralı gitmiyor dağınık ve savruk virus taraması yaptıgından bilgisayar daha çok kasılır. Yılların verdiği tecrübeye dayanarak söylüyorum. NORTON kullanın.
  15. @Alphonso_Elric sistemi yormaya yönelik 10 uygulama durdurulmuştur yazmışsın. o uygulamarın açıklmasını kısaca yapar mısın? ve Nerden durdurabileceğimi söylermisin? Hizmetler kısmında hiç birini göremedim win 8.1 kullanıcısıyım.
×
×
  • Create New...