Jump to content

bjklikral

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bjklikral

  1. ST Box Katılımsız Kurulum boş halidir. ben yapmadım. 2 yıldır kullanıyorum isdediğiniz katılımsız prıgramları içine atın yada prog ekle den ekleyin. kullanımı basit ve güzel. kusura bakmayın ama devamlı güncel programlar çıkdığı için arkadaşlarımızın programlarla paylaşdığı paylaşımlar yerine böle birşey kotalı arkadaşlarımız için ideal olacağını düşündüm.

     

    https://mega.co.nz/#!t1NkCRAR!piVZlqBBWZOKn074DU1X57_xsPjRAaiJUJTv_eiQvI4

    kardeş teşekkürler ama link sayfasında şifre çözme anahtarı şifresi istiyor onun ne olduğunu söylermisin

  2. arkadaşlar kusura bakmayın ama bu şekil multiboot olmuyor görünürde bir şey yok herşey normal görünüyor flash diske yazarkende  genel olarak herşey normal ama bilgisayara format atayım dersen yarı yolda kalırsın çünkü biçimlendirme ekranı geleceği sırada mavi ekran hatası veriyor bu konuyu açan kardeşim yanlış anlamasın sadece uyarmak istedim çünkü kaç defa denedim aynı şeyle karşılaştım iyi akşamlar.

  3. öncelikle teşekkür ederim anlatım için bende bir çok xp iso su var biri hariç diğerleri sorunsuz çalıştı fakat windows 7 ve windows 8.1 çalışmıyor acaba benmi eksik bir şey yaptım aynı programla değişik bir yöntemle win 7 de win 8.1 de görüyordu ama bu şekil ikiside sorun çıkardı neden acaba yardımcı olurmusun kardeşim iyi çalışmalar

  4. sevgili kardeşim sistemini indirdim hız yönünden görünüş bakımından vs çok memnunum ama bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatası alıyorum sebebini bilmiyorum belkide donanımla alakalıdır bide anlamadığım bir yerde Windows XP Kullanmak isteyen için reg ayarı diye bir link vermişsin bu ne demek oluyor biraz açarmısın kardeşim başarılarının devamını diliyorum kendine iyi bak umarım en kısa zamanda v2 sistemini çıkarırsın.

  5. kardeşim bu programı daha önce kulandım xp ve vindows7 kurdum ancak benim merak ettiğim acaba bununla windows 8 kurabiliyormuyuz kurabilirsek nasıl kurabiliriz bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim

  6. normalde sorun yok büyük bir olasılıkla virüs programında sorun olabilir o engelliyor olabilir. Senden Sonra Tekrar İndirdim Tools Dosyasını İçinde Dosya Mevcuttur. Yarın Öğleden Sonra mesaj at teamviewer ile bağlanıp bakayım

    tamam kardeşim bende dosyayı indirdim içinde tools dosyasının mevcut olduğunu bende biliyorum ama o şekilde  uyarı veriyor.

  7. aşağıda bulunan linkten dosyayı indir multiboot klasöründe bulunan Tools klasörü ile değiştir sorun giderilmiş olur. Usb ye kurulum yaparken virüs programından multiboot un olduğu klasörü taranmayacaklara ekleyip denermisin

     

    http://ul.to/2mfhscb2

    kardeşim çok teşekkürler ilgin için ama yine olmadı bu sefer USB_BOOT /TOOLS/BOOTICE.EXE bulunmadı!işlem iptal edildi hatasını veriyor ne yapacağımı şaşırdım iyi akşamlar kardeşim.

  8. kardeşim çok teşekkür ederim çıkardığın sistem için başarılarının devamını diliyorum  günlerce sabrettim indirdim sistemini ama maalesef kuramadım hata veriyor hata şu şekilde USB /BOOT/ TOOLS/ BOOTICE.EXE değişmiş!işlem iptal edildi! bir çözüm yolu sunarsan sevinirim senin dediğin işlemide yaptım yani BOOTICE rar dosyası içinde bulunan BOOTICE dosyasını rardan çıkarıp tools klasörünün içine atıyorum ama aynı hatayı alıyorum yardımcı olursan sevinirim görüşürüz nice yeni başarılara kardeşim.

×
×
  • Create New...