Jump to content

canbjk

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by canbjk

  1. Boşuna arama öyle temalar yok onlar hepsi konsept yazıyor zaten.
  2. linkte sıkıntı yok ben şimdi indirdim eğer idm kullanıyorsan hata verebilir bu dosya aynı anda iki indirmeye izin vermiyor hatası alıyorsundur. onun çözümü tarayıcıdaki sayfayı kapat idm yi aç dosyaya tıkla devam et iner.
  3. Arkadaşlar 5Kplayer Türkçe yama lazım nasıl yapcaz bilgisi olan varmı Bu Konuda Bildiğim Kadarıyla Yagmuradam Bilgili Yaparsa iyi olur.
  4. mustafakarasan sana tavsiyem elinde başka bilgisayar varsa onunla indir sorun yaşamassın muhtemelen çünkü bendede bir bilgisayar var bir yıldan fazladır ne indirirsem aynı sıkıntı bendede oluyor allahtanki başka bilgisyar var elimde ben dosya indirmelerde onu kullanıyorum sorun olmuyor benim tek düşüncem büyük ihtimalle hard disk belli kısımlarda arızalı olduğu için yapıyordur mesela aynı bilgisayarda sağlam bir dosyayı kopyaladığım zaman bile hata veriyor örnek c den d ye kopyaladığım zaman oluyor onun için elinde başka bilgisayar varsa onda dene sorunun çözülmüş olur yoksa boşuna indirip uğraşırsın.
  5. mustafa abi orjinal iso dosyasını görmüyor onu nasıl yapcaz
  6. bendede çalışmıyor hata veriyor (Hata lütfen destek için yazarla iletişime geçin) böyle bir hata veriyor.
  7. mustafa abi ellerine sağlık güzel olmuş senin yaptığın çalışmalar bambaşka ben hala senin çalışmalarını kullanıyorum bu yaptığın değişiklikleri paylaşma imkanın varmı paylaşırsan makbule geçer başarılarının devamını diliyorum.
  8. muhteşem görünüyor sabırsızlıkla bitmesini beklicem.
  9. http://www.tnctr.com/topic/288246-windows-10-tum-surumler-12in1-uefi/
  10. yönetici olarak çalıştırsan işlem yapar sıkıntısız çalışıyor 
  11. muhtemelen o hatayı aktivasyonda yapıyor aktivasyonu es geç kur bak bakalım oluyorsa baska aktivasyon kullan.
  12. ne zaman eklenecek yeni sistem merakla bekliyoruz .
  13. bildiğin mp4 video bütün media playerler acar ya yanlış inmiş yada bilgisayarında sıkıntı var bir daha indir dene bakalım acmazsa sıkıntı bilgisayarında.
  14. Ne çabuk silindi  linkler daha bir saat olmadı.
  15. şu an sorunsuz çalışıyor turbobit 24 gb çevirdi son sürat indiriyor...
  16. Dün kurdum proje mükemmel sadece çabuk ulaş menüsü boş onu nasıl yapcaz bilmiyorum pekte önemli deil ellerine sağlık.     Benimde bir ricam olcak win 7-8-8.1 in tek iso da nasil yaptığınızı öğrenmek istiyorum sormamın sebebi güncel olan sistemle deiştirmek istiyorum baya araştırdım bulamadım galiba başka böyle yapanda yok sizden başka yeni proje yapsaydınız sormazdım beklerdim yapmayacağınızdan dolayı soruyorum ilerde baya lazım olcak bu güzel projenin bu kısmını aydınlatırsanız sevinecem başarılarının devamını diliyorum saygılar...
  17. ben power iso ile açıp source klasörüne attım kaydettim hatta kontrol ettim baktım program source klasörün içinde ama nedense kurulmadı.
  18. Rar içerisindeki dosyayı sources klasörüne attım kurdum olmadı bende menuel olarak kurulum yaptım.
  19. merhaba bir sorum olcak flash diske atmaya çalıştığım zaman hep böyle bir tablo çıkıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinicem http://i.hizliresim.com/38oWRj.png
×
×
  • Create New...