Jump to content

zalimfelek

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

280 profile views

zalimfelek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. malesef içinden çıkan serialler çalışmıyor.
  2. arkadaşlar bu programın sınırsız kullanımı bulamadım internette bir kaç yerden indirdim fake yada virüslü çıktı .temiz olanı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. arkadaşlar bu programıhiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. express vpn crack full serial fark etmez fake olmazsa sevinirim.bi kaç yerden indirdim fake çıktı .birde system mechanic 12.7.1.2 crack yada keygen
  5. ilgin için teşekkürler poweriso keyi kabul etmedi. hitman pro virüs .avast securelinede verdiğin linkten birtürlü indiremedim turbobit yokmu . birde system mechanic pro 12.7 key lazım.tabi varsa video wallpaper v2.58 serial lazım.keygen linkleri var ama sahte .
  6. hitman pro ,revo unistaller pro ,poweriso,avast secureline ...key serial ?
  7. arkadaşlar burdan yüklediğim officeyi güncelleştirdim diyer seriallere ihtiyacım var.
  8. sayın yönetici şimdi bu günlük 3 gb limiti mesela 3 gün 5 gün hiç bir şey indirmesek sonra biriken gb larımızı toplu indirsek oluyormu
  9. geçen gün onuda denedim mahvetti beni .on saat internete bağlanmıyor pc deli gibi çalışıyor yük altında gibi . inan usandım artık bu yasaklardan.şimdilik tor browserle idare ediyorum. avastın vpn güzel yağ gibi kayıyor ama namussuzun hiç bir yerde keyini göremedim. bu arada arkadaşlar elinde poweriso ve Office 2013 keyi olan varsa çok makbule geçer. bazen programlara ilaçlama yapıyorum tamam patch keygen crack virüslü olur tamamda ama öyle çins cracklar patcler keygenler var ki direk makinaya saldırıp kitliyor ondan sonra programı yüklediğine yükleyeceğine pişman ediyor insanı.hayır yani programa zararlı virüs koyup garibanın pc bozulmasından insan nasıl bir zevk alır anlamak mümkün değil.adam zenginse zaten herşeyin en kralını orjinalini alır ama bu programlara virüs koyanları gerçekten anlamıyor nasıl bir ruh halindir bu .neyse arkadaşlar kusura bakmayın lafı uzattım officeyi burdan yükledim sorunsuz kaymak gibi yüklendi hani ofiice sürümleri sayfasının ana konusundaki en üst 64 bit pro olanı yükledim sağolsun arkadaş zahmet etmiş bizleri düşünmüş . şimdide aktivasyon istiyor :) şöyle bildiğiniz temiz ilaç yada key varsa çok makbule geçer. :wave:
  10. :wave:arkadaşlar avast secureline vpn serial yada key dosyasını bulabilirsen çok makbule geçer .
×
×
  • Create New...