Jump to content

OkayEsmer

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OkayEsmer

  1. adbenim, 20 saat önce yazdı:

    Ve aleyküm selam.Sorun sadece 1903 te mi, yoksa tüm sürümlerde mi.Sadece 1903 te ise, çalışan bir sürümden drayverleri al ve 1903 e kur.

    Saygılar

    Diğer windows sürümlerinde çalışıyor driver sadece 1903 sürümünde hata veriyor AMD. 1903 e geçtikten sonra windows kendisi ekran kartı driveri bulup yüklüyor onda da sorun çıkıyor. 

     

    AdnanG252m252351, 20 saat önce yazdı:

    s.a kardeş son sürüm kurmayacaksın serisi modeli neyse onu indirip kuracaksın ekran kartı modeline bak  amd nin  sitesinden indir kur sorun bu kadar kolay https://www.amd.com/en/support  kolay gelsin.

    A.s. kardeşim zaten ona göre kuruyorum. Hatta bir ara windows update kendisi bulup kurdu onda da hata verdi.

     

     

    abdulhey_, 14 saat önce yazdı:

    Bende amd donanım yok ama. Driverlerin kendi sitelerinde kiler uyumsuz olabiliyor. Bence eski driveri yada update nın sunduğu driveri denemek daha akılcı. Birde donanımın kendiside sorunlu olabilir. 

    Geçen mesela telefona rom atacaktım. Her zaman yaptığım gibi çoklu USB adaptör ünde denedim. Telefonu bulamadı driveride hatalı gösterdi. Bir sürü driveride denedim hatta bir arkadaşın tavsiyesi ile Windows 7 bile kurdum. ? Yine olmadı. En son USB girişi bozuk uyarısı verince kasadaki USB girişine taktım telefon u . Anında driver kuruldu ve telefon u gördü.  Bazen bu kadar basit bir şey i akıl edemeyebiliyoruz.

    Windows update kendisi ekran kartı driver bulup kurduğunda da sorun çıkıyor siyah ekran veriyor. Ben kendim kursamda.

     

  2. efe34, 46 dakika önce yazdı:

    pc ye format atınca: internete bağlanmadan udpdate den driver yüklemeyi bloke edin: kendi driverinı yükleyipdeneyin

    amd nin kronik sorunudur bu

     

    Aga onu da denedim her türlü yolu denedim. Driversiz pc mükemmel çalışıyor.  Son sürüm AMD yi kurduğum anda siyah ekran oluyor ekran gelmiyor bir türlü.

×
×
  • Create New...