Jump to content

turkiyem

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

825 profile views

turkiyem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. mephistooo2 acaba desteklenen sertifikalara yeni çıkan asus sertifikayıda ilave etmeniz mümkünmü?
  2. Dostum orayı okudum biliyorum.Biosuda kendim modladım fakat senin komut istemi olayını beceremedim.OK..
  3. Teşekkürler.Elle girmeyi yapabilsem yapacaktım ama maalesef o işe aklım ermiyor
  4. Yeni asus 2.1 biosu modladım.Slic_Dump la baktığımda her şey normal görünüyor fakat Sağ alt köşedeki windows orjinal değil yazısı kalkmıyor ve windows etkinleşmiyor.Otomatik slic2.1 sertifika yükleyici yükleme yapmıyor.Herhalde içinde yeni verilen asus sertifika yok bu yeni asus sertifikayı nasıl yükleyebilirim acaba. Edit:By Daz ın vermiş olduğu Windows 7 Loaderv1.6.7 isimli programla BİOS mod(Install certificate and serial) kısmını kullanarak yükledim şimdi herşey normal acaba bu kısım modlu bios lar içinmi kullanılıyor.(Benim bios ASUS modlu)
  5. İyi günler.Ben windows 7 kurduğumda Hazar's 7 activatorupdate active etmiştim şimdi bilgiayarıma bu haliyle modlu bios yükleyebilirmiyim veya önceki activasyonu kaldırabilirmiyim.Yoksa tekrar baştan formatmı atmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum.
  6. İlgine teşekkürler Yalnız benim bios türünde AMİ yazıyor.Burada DELL yazıyor.
  7. İyi Günler Benim anakart asus modlanmış bioslar kısmında var görünüyor fakat indirmek istiyorum dosya yok sizden ricam Anakartın özelliklerini ve linki yazıyorum.Şu an ankartta enson bios yüklü .Acaba benim biosu da modlayıp nasıl yapacağımı izah edebilirmisiniz.Hepsini okudum ama tam olarak anlıyamadım. Anakart:Asus P5Q Pro Lİnk:http://support.asus.com/download/download.aspx Bios: P5Q PRO BIOS 2102 Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  8. Buda neki acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
  9. Değerli arkadaşlardan Türkçe dil paketi entegre edilmiş halini yayınlasarda bizde yüklesek çok memnun oluruz.
  10. Yer:İzmir-Afyon-Ankara-Siirt-Edirne-Balıkesir-Bursa-Babaeski-İstanbul-Artvin ve Ankara Profesyonel olarak. Dönem:1983 Yer:İzmir-Afyon-Ankara-Siirt-Edirne-Balıkesir-Bursa-Babaeski-İstanbul-Artvin ve Ankara Profesyonel olarak. Dönem:1983
  11. Çok teşekkür ederim.Kurdum fakat ilk açılışta parola oluşturamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.(teşekkür ederim açıklamadan sonra şimdi oldu.)
  12. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.Çok güzel ve faydalı bir çalışma.
×
×
  • Create New...