Jump to content

levent34

Üye
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1714 profile views

levent34's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

79

Reputation

  1. teşekkürler bir daha deneyip bakayım coconut her yerden indirebiıiyorsa bu film işinde ıdm yalan oldu demektir
  2. cümleten hayırlı akşamlar bu sitede bir film açıpta izleyebilen varmı
  3. evet biraz konu hakkında kapsamlı baktımda maalesef şu an için yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.her ne kadar awast ın bir kaç fidye virüsü için çaresi olsada bu onlardan biri değil.sağlık olsun
  4. selamlar arkadaşlar yakın bir arkadaşımın bilgisayarı ZQQW fidye virüsü yedi çok önemli dosyaları var. bu uzantısı değişmiş dosyaları geri orijinal haline getirebilmiş olan bir arkadaş varmı acaba yardımcı olabilecek olan varsa çok sevindirirsiniz teşekkürler.
  5. hocam olay guzel hoşuma gitti.. powershellin her gun yeni bir olayını goruyorum.. Ayrıca Neti olmayan arkadaşlar olabilir veyahut arşiv yapmak isteyenler felan.. dosyayı ekledim.. win10debloat.ps1win10debloat.ps1Unavailable niçin Unavailable anlayamadık.
  6. Lisans uyarısı vermesinin sebebi: Kullandığınız Office, KMS ile yani VOLUME ürün anahtarı ile etkinleştiriliyor ama Office ürününün güncelleme kanalı Volume sürüme ait değil. Bu sefer de Office, kullanıcıya KMS ile beni etkinleştirmişsin ama benim güncelleme kanalım Volume değil o zaman senin lisansında bir sorun var diye uyarı veriyor. Yapılması gerekenler: 1- OfficeScrubber ile Office'i tamamen kaldırın ve PC'yi yeniden başlatın. https://github.com/abbodi1406/WHD/raw/master/scripts/OfficeScrubber_5f.7z 2- Şu konudaki Office 2019 Volume Deploy Tool uygulamasındaki GUI veya CMD versiyon ile Office 2019'u Volume olarak kurulum yapın ve güncelleme kanalını da kesinlikle cmd versiyon kullanıyorsanız "PerpetualVL2019", GUI versiyon kullanıyorsanız Production::LTSC olarak seçin. (Burası önemli, kurulum kesinlikle Volume sürüm, güncelleme kanalı da PerpetualVL2019 olmalı.) GUI kullanıyorsanız güncelleme kanalı: Production::LTSC CMD kullanıyorsanız güncelleme kanalı: PerpetualVL2019 olmalı. üstad ilk sayfada bu problemlerin cevabını vermiş bir bakın isterseniz .kolay gelsin
  7. kaspersky veya weebrotla taratmanızı tavsiye ederim
  8. addblock varsa engelliyor olabilir
  9. selamlar arkadaşlar bir ara içinde ingilizce ve galiba diğer dillerinde çevirisini yapan bi sağ tık eklentisi vardı.daha doğrusu içinde dil çevirisinide yapan bi sağ tık eklentisiydi herhangi bir arkadaşımızda mevcutsa bi link atabilirmi rica etsek ve tabii mümkünse biraz acil lazım şimdiden çok teşekkürler.vin 10 için tabii mümkünse 7 ve 8.1 dede çalışabilir.çok sağolun. cümleten hayırlı akşamlar bu programı QTranslate.6.8.0.1 içeren herhangi bir sağ tık eklentisi mevcutmu acaba veya sağ tıka nasıl eklenir.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  10. hasan835 tamamdır ismi yanlış giriyomuşum teşekkürler.
  11. öncelikle cümleten hayırlı bayramlar.maalesef geçersiz lisans bilgisi diyor.
  12. hocam maalesef defender bile edge tarayıcısına virüs diyordu.kaldıki bir sistem dosyası olan Symsrv.dll e bile kasperskey.veebrot ve daha birçoğu virüs olarak algılıyor.müşteri makinalarına bile artık programları ninite ye kurduruyorum birdenbire problem çözüldü artık hata almıyorum.şimdi bu ne anlama geliyor bilen varmı zannetmiyorum.bakalım biraz bekleyip görücez.her gün 10-15 makinayla servis şartlarında bu gibi ne idüğü belirsiz problemlerle karşı karşıya kaldığımız zaman bazen nasıl çözerim diye uğraşmanız gerekiyorki bununda başlangıç noktası indirilen programları kurmadan evvel taratmanız gerekiyor.yukarıdaki yorum ve açıklamalardaki virüslerden makina uzak tutulursa problem yok.ayrıca şunuda unutmamak gerekirki her trojen makinaya zarar vermez bazı crack ve katılımsızlarda kullanılanlar gibi.
  13. Virus.Win32.Pioneer.cz evet bu virüs- 00000000x5- hatasını verdiriyor tabii kasperskey deki adı bu yani anlayacağımız floxy virüsü.geçmiş olsun
  14. her şeyden önce hayırlı ramazanlar.konuya gelince bu problem ile alakalı kısa bir süre önce portable programlar kısmına bir program eklemiştim teknik servisteyim ve hergün bu hata ile ilgili bilgisayarlar gelmeye başlayınca biraz konuyla ilgili araştırma yapmam gerekti bu programı kullanın her bilgisayarda aynı sonucu vermiyor maalesef.problem devam eder ise kaspersky rescue yi kullanın 2 defa full olarak dos ortamında makinayı taratın taramalar bittikten sonra cure veya delete seçeneklerini harfiyen uygulayın.indirip kullanmış olduğunuz programlar içerisinde floxy veya benzer isimle bir virüs olmamasına dikkat edin şimdilik söylenecek bu kadar .umarım bunlar derdinize derman olur şimdiden kolay gelsin.
×
×
  • Create New...