Jump to content

hakan_k89

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

387 profile views

hakan_k89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ben alldebrid sitesini çok kullandım. Genel olarak iyi. sık sık turbobit patlıyor letitbiti ise çevirmiyordu ama.
  2. Maalesef bende de sorunlar meydana geldi. Özellikle kapalı olduğu halde devamlı Defender uyarısı geliyor ve zararlı yazılım bulundu diyor. Bakıyorum setup dosyaları silinmiş ama defender üzerinde karantinada görünmüyor dosyalar.
  3. Hocam evdeki milyonlarca (!) dvd arasindan windows 8 buldum ve wi fi driverini buldum d ye atip tekrar w7 kurdum simdi driver booster suruculeri indiriyor teşekkürler
  4. Arkadaslar p202nt model dizustu bilgisayarima Windows 7 kurdum. Ancak driver yukleyemiyorum. Bunun icin ethernet driveri lazim fakat usb driveri yuklu degil ve sadece kablosuz mouse calisiyor. Herhangi bir usb flash bellegi ya da telefonu tanımıyor. W10 iso var ama onu kurmak icin usb tanimiyor.
  5. Arkadaşlar yardımlarınınz için çok teşekkür ederim seviyorum bu forumu
  6. Teşekkürler driverları buldum. Sıkıntı şu. Mesela oyun direksiyon setim var ama Windows 10 için driveri yok. Windows 7 yüklü bilgisayarım varken sorun olmuyordu.
  7. Arkadaşlar merhaba. Benim HP pavilion 15 p202nt model dizüstü bilgisayarım var. Aldığımda 8.1 yüklü idi şu an 10 yüklü. Resmi sitede W 8.1 ve 10 için driverlar var. Acaba Win 7 yüklesem driver boost vb. programlarla driver yüklenebilir mi?
  8. Hocam kurdum ama birçok program ya da oyunda "uygulama düzgün olarak...." hatası alıyorum
  9. Hocam eline sağlık. Daha önceki bir çalışmanda bluetooth sürücüsü yüklenmiyordu acaba bu sürümde de sorun olur mu?
×
×
  • Create New...