Jump to content

yy1980

Üye
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yy1980

  1. benim tavsiyem keenetic modemleri çok kaliteli ve full testek 2.4 ve 5 ghz tercih senin ben bir yıldır kullaniyorum çok memnunum. youtube de tanitim videoları var tercih senin.
  2. part1 2 olduğu gib birleştirmeden denmeden drive ling https://drive.google.com/file/d/1QEj_M9OKy6JUw2ReGKItHsTt7becEfv3/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1UOjSGgYYEm2I_bNCNYL-Kkym28HPl14h/view?usp=sharing
  3. idm eklenti sin kaldırdı artık işe yaramaz
  4. ulaşamasın. online üzerinden kullanıcı ad şifre al giriş yap şikayetin yaz bugun olmsa yarın giri dönüş yaparlar.
  5. daha önce win10 indrip denedim mouse sayfa basılı sağa sola hareket etirdiğim zaman sayfa çerçevesi kalır . win8 de aynı .
  6. 5 ay turknet kullanıcısı olarak şunu belirtim. bulunduğunuz bölgede turk telekom altyapı sağlamsa teknik tecrübeniz varsa tavsiye ederim. turknetten teknik destek kesinlikle beklemeyin neden ise turktelekom altyapısını kullanıyor saha ekibi ttlkom randavu 1 ay 20 .10 günmi beli değil
  7. kokteyli banktan ses yok tosuna sorun.
  8. v indir sitesinden alıntı https://www.indir.vip/windows-10-*****-extreme-performance-edition-indir-turkce-1903-v2-uefi.html
  9. herkez farklı birşey öneriyor bilgisi çok olan tecrübesi olan fayda edermi etmezmi bilmiyorum.virüs denilen şey en çok sahte lınk. reklam. sahte indir lıng.gibi sitelerde bulaşıyor. reklam engelleme programı virüs programı pc olması.virüs denilen şey bulaşması imkansız diye düşünüyorum şahsi fikrim.
  10. kunu başlığında anladım kadarıyla kablo ve kablosuz ardaki hız farkı.bunun benzeri bende meraktayım 2 yıl oldu turk telekom 35 mbis hız alıyorum telefonda 30 mbis kadar hız alıyorum taahhüt biti turknet geçtim şu anda 60 70 mbis hız alıyorum.yanlız kablosuz cihazlarda hiç bir şey farketmedi kendi fikrim modem vdsl olsada 2.4 ghz olmasında di ye düşünüyorum.
  11. ımel android 8 üstü gitikçe zor hale gelmeye başladı.yanlız pc box imei cihazı ile bitmiyor .1 hafta önce tel ımel kapandı 15 yıldır tecrübesi olan telefoncu arkadaşa gitim.ve beni başka yere yönlendirdi .android 7 düşük olan atabiliyor .sordum beceremiyormusun onun cevabı bunun gibi programlar ücret yüksek beli firmalar satıyor. dedi.
  12. slem arkadaşlar iş yerimde dış ortam access point 2.4 ghz kullanıyorum. evimde dış ortam access point 2.4 ghz var yanlız evdeki sıkıntı çıkarıyor. 5 ghz almayı düşünüyorum acaba uyumlu çalışırmı. 2.4 ghz olan telefon yada wifi adptörlerin çalışmayacağını biliyorum zaten evde ayriyeten rotur var bilgisi olan almadan önce yardımcı olursa makbule geçer
  13. hatasız mükemel harzaman tercihim olmuştır.samanlıkta iğne arama gibi hata aramayın. saygılır.
  14. en son sürümü nod32 indir bu keyle etkinleştir BWK5-XH98-NPTP-RSXS-X2F7
  15. hatırlatım 2019 yılındayız
  16. güzel olmuş ilerliyen zamanda x64 bit uefı olma imkanı olsa .çok iy olur.
  17. uefı format atacaksan hardisk ilk önce gpt çevirmen lazım .hardisk önemli arşivin varsa başka hardsike kopyalaman lazım öylece dene.
  18. https://turbobit.net/y926h80phm6p/WND101803BUSAUG18.64B.SGN.rar.html bu ling te indiryorum ne çıkarsa artık
  19. Bilgisayara el ile, manuel IP Ver
  20. forumda daha önce çok kişi bunun gibi kunuları açmış kime göre iyi kim göre kötü. altyapı telekomınsa turknete bulaşma benden söylemesi.
×
×
  • Create New...