Jump to content

TheEE

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

411 profile views

TheEE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

48

Reputation

  1. kurdum kullanıyorum sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor eline sağlık arkadaşım.
  2. güzel sistem bİRAZ DAHA BİLEŞEN SİLEBİLİRMİSN GEREKSİZ HİÇ KULLANIILMAYAN DOLU PROGRAM VE HİZMET VAR. PİYASADAKİ EN İYİ SİSTEM BENCE SAĞOL.
  3. unity 8  ubuntu 15.10 da varsayılan mı . sağol.
  4. unity 8 aktif edebilen var mı bu sürümde gömülü aktif ettim logon ekranında unity 8 seçmeme rağmen masaüstü gelmiyor. unity 8 kullanan var mı.
  5. linkler silinmiş mumkunse yenilermisiniz. tesekkurler.
  6. debian tabanlı en iyi sürüm mint dir. arch linux tabanlı manjaro linuxu tavisye ederim baya iyi.
  7. bu programda ben bir sorun yaşamıştım c yi korumama rağmen 1 ay sonra programı kaldırınca butun disk partitionlar  1 ay oncesine donmüştü. bu sürümde bu sorun var mı. bu arada bu program deepfreeze ye 10 basar bu ekosistemdeki en sağlam korumayı yapar...
  8. evet gnome shell arayüzü fakat çok kullanışsız. şimdi ubuntu 15.04 deyim gayet iyi. sağol. 
  9. selam arkadaşlar linux mint 17.2 x64 (cinnamond) kurdum .bir sorum olacaktı aşagıdaki linkteki temayı kurdum herşey tamam yanlız pencere tuşlarını resimdeki gibi yapamadım (close tamekran minimize) tuşlarını resimdeki gibi nasıl yapabilirim. Temadaki: Tema Link : http://thearakattack.deviantart.com/art/Unite-the-3rd-Release-539669420 bendeki
  10.   bu crak Windows 10 da çalışmıyor bilginize. x64 için yukarada verdim link hepsinde çalışır.
  11. çok sağol. dediğin gibi tek çözüm win7 . pack win10da çalışmıyor.   Not: genelde hep senin paylaşımlarını kullanıyorum. resourcetols filan bi 64 bite geçsende rahatlasak :)
  12. sorunu buldum bendeki sistem 64bit ondan doalyı tlb.dll sorun çıkardı senin sistemi 32bit .kendi sitesinden 32bit portable indirdim sorunsuz lisansladı. bu tlb.dll x64 ü var mı elinde.tesekkürler. restorator ile XUILIB  enterkey , hotkey , entername değiştirsem olur mu x64 e.
×
×
  • Create New...