Jump to content

MagBross

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Female

Recent Profile Visitors

387 profile views

MagBross's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Yazıcı eklemede sorun çıkartıyor.Normade kullandığım yazıcıyı sisteme tanıtamyorum. Elle yazıcı eklemek istediğimde Belirtilen modül bulamadı hatası alıyorum.
  2. Dediğiniz uygulamayı denedim gerçekten çok hızlı ve gereksiz ayrıntılarla kullanıcıyı boğmayan sade bir program. Fakat onunla yapınca da Linux Loader kısmını çalıştırmadı direkt olarak Windows Loader açıldı. En azından eskiye göre bir işletim sistemi açılmaya başladı. Mecburen Sistemleri UEFI yerine Legacy (BIOS) modunda tekrar kurdum. MBR kullanınca sıkıntı çıkmadı. Galiba Pardus'un UEFI sistemlerde bir uyumsuzluğu var.
  3. Merhabalar. Windows 7 (UEFI) kurulu bilgisayarıma 2. işletim sistemi olarak Pardus(UEFI) kurdum.Sistem düzgün çalışıyor. Ancak Acronis veya Clonezilla ile ikinci bir bilgisayarın HDD'sine disk copy yapınca boot edilmiyor işletim sistemleri. Ayrıca diğer bir sorun ikinci bilgisayarda boot menüsünde bir sürü UEFI boot kaydı var eskilerden kalan. Harddiski söksem bile, bios pilini çıkarsam bile o menudeki UEFI boot kayıtları silinmiyor. Acaba onunla mı ilgili? Onlar dışında en son kurduğum UEFI kaydını seçsem bile açılmıyor. Insert bootable media hatası veriyor. Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımlarınızı beklerim.
  4. Paylaşım için teşekkürler. Bir ekleme yapayım konuya.Bu uygulamayı kullanırken Xiaomi kullanıcıları bazen kontrol sorunları yaşayabiliyor.Yani görüntü aktarılıyor ama klavye mouse kontrolü olmayabiliyor. Bu gibi durumlarda da geliştirici seçeneklerinde Usb hata ayıklamanın güvenlik ayarlarını aktif etmek gerekiyor. Genellikle şöyle bir açıklama yazar "İzin sağlama ve USB hata ayıklama modunda simüle etme izni verin" şeklinde açıklaması olan ayarı aktif etmek gerekiyor tabi bunun için telefonda mi account ile giriş yapılması gerekiyor aksi halde aktif olmuyor.
  5. Öncelikle böyle bir konu açtığın için çok teşekkür ederim. Çok bilgilendirici olmuş. Zipten çıkardıktan sonra script dosyasını çalıştırınca admin yetkisi ile çalışması gerektiğini söylüyor ve kapatmak için bir tuşa basın yazıyor halbuki sağ tıklayıp yönetici olarak açıyorum. UAC de kapalı.
  6. Merhabalar hocam kurmaya çalışırken sürücü seçimi kısmında hiçbir sürücü gözükmüyor. Sanki ISOda SATA sürücüleri yokmuş gibi davranıyor. Alttan gözata basınca ordan gözüküyor sürücüler. ama Listede seçebileceğim, biçimlendirebileceğim, kurulum yapabileceğim hiçbir partition ya da disk gözükmüyor.
  7. Hocam indirdim X64 google drive linkinden rar dosyasından çıkan dosya uzantısız. Elle uzantısını iso mu yapalım? Dosya Adı: W10_Pro_x64_2019Subat
×
×
  • Create New...