Jump to content

uteka

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

uteka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Ayarlarda arama yapınca sonuçların çevirilerini göstermemesi bir problem. Türkçe'de bir sıkıntı yoktu yanlış hatırlamıyorsam ancak İngilizce paketini yükleyince bu problem ortaya çıktı. Türkçe dilini silsem de düzelmedi.
  2. Herhangi bir kişiselleştirme yapmıyorum, direkt çalıştığım programları kuruyorum. Zaten emin olmak adına önümüzdeki hafta sonu müsait olursam standart Windows 10 Pro kurup deneyeceğim.
  3. Teşekkürler ancak bu da çözüm olmadı. Benim aslında merak ettiğim LTSB sürümler ile ilgili bir özellikmiydi bu durum. Eskiden böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Her lazım olunca terminal ekranından gidip klasör adını değiştirmek zorunda kalıyorum.
  4. D diski içinde herhangi bir klasör oluşturmaya çalışsam sıkıntı çıkıyor. Klasör oluşturuyor ancak klasör adını değiştirmek istersem hata alıyorum. Geçende de böyle bir sorun yaşadığımı hatırladım bu vesile ile. O zaman da LTSB versiyonlardan birisini kurmuştum. Klasör olayı sorun olunca tekrar kurulum yaptım yine aynı sorun. En son W11 deneyeyim bu vesile ile demiş ve W11 de sorun yaşamamıştım. W11 de bir kaç özellik canımı sıkınca W10 a döndüm bu sorunu unutmuş olduğumdan yine aynı soruna düşmüş oldum. Bu sorunu nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı? Sorun LTSB versiyonları ile ilgili olabilir mi? Teşekkürler.
  5. Bu hazırlanan işletim sistemi standart kullanıcılar için değil. Yazılım geliştirici ve güvenlik uzmanları için hazırlanmış bir sistem. Dolayısıyla performans, optimizasyon vb. bir sonuç beklememek lazım. İndirme linki varsa ben alabilirim. LTSB ile LTSC arasındaki fark nedir? Hangisi daha performanslı?
  6. Zamanınızı boşuna bunlarla harcamayın, siyasi vaatlere aldanmayın.
  7. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bugün tüm programlarımı kurmuştum öğleden sonra Elimde TEAM OS diye bir Pro Lite vardı aylardır onu kullanıyordum. 1909 kurmak istemiştim bu defa ama bir türlü indirdiklerim ile başaramayınca yine TEAM OS Lite kurdum. Programlarım ve ayarlarım biraz detaylı olduğundan ve dünden beri 4-5 format attığımdan üşeniyorum. Bir yandanda mutlaka yeni versiyonu kurayım istiyorum
  8. Windows'un sitesinden orijinal indirmiştim ancak bilgisayarın ilk lisansı Home olarak geldiğinden olsa gerek Pro yerine Home kuruldu ancak benim Profesyonel seri numaram var şirketten aldığım. Bunun gibi AIO bir tane indirdim ancak bana nedense seçim yaptırmadan kurulum yapmıştı. Dünden beri SSD sağolsun 4-5 defa Windows 10 kurdum
  9. Evet orijinal versiyon Home lisansı ancak sonradan şirkete Prof lisansı alınmıştı onu kullanıyorum. Ben de o şekilde tahmin ettim ama çözüm yolu aramakla zaman kaybetmeyeyim demiştim. Çözümü varsa çok memnun olurum paylaşmanızdan.
  10. Orjinal sürümü indirdim adguard aracılığı ile ancak kurduğumda Home sürüm geldi. Bana versiyon seçecek bir imkan tanımadı maalesef. Pazartesi mesai başlamadan önce tüm yazılımları kurmam, ayarları yapmam lazım. Bir mesajda denk geldim Nisan ayı sürümü ile ilgili olarak 2004 çıkacakmış. Hatta onu dahi indirip kurdum ancak Pro'nun Lite sürümü biraz abartmışlar çıplak kalmış Windows. Şimdilik böyle idare edeyim Nisan sürümünde Bug vs. çıkar eder mayıs ayına ancak kurarım onu. Bu arkadaşlardan haberim yoktu hazır bir paket varsa incelerim ancak kendi paketlememi yapmak için hem tecrübem yok hem zaman yok maalesef. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
  11. Orijinal Windows 10 Ingilizce Profesyonel surum 1909 versiyon ariyorum sitede bir taneye denk gelemedim. Bilen varsa hayrina yonlendirsin beni.
  12. Hehehe sen daha çömezsin :) Ben yaklaşık 105 günde servisten zor bela geri alabildim makineyi. Yukarıdaki bekleme sürelerini aynen yaşadım. Yasal süre içinde tamir edemedikleri için sıfır makine aldım. Eve gittim baktım ekran kartını takmamışlar. Sabah servise verdim sonra yine beklemeye devam ettim. Toplamda 105 günde makineyi ancak geri alıp kullanabildim :D
  13. anahtarlık işi ne oldu?

×
×
  • Create New...