Jump to content

A80

Banned
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

About A80

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1076 profile views

A80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Çok Açık ve Sade Olarak Anlatımı Var. AutoIt'i de Çok Açık ve Sade Anlatıyorsun.
  2. Bnm Amacım AutoIt'le Yapmak. AutoIt'e Yeni Başladım. Onu Öğrenmek İçin Uğraşıyorum. Mümkünse AutoIt'le yapar Mısın? Tema;  http://www.datafilehost.com/d/3754584a
  3. Nokia  PC Suite 7.1.180.94 Sürümünün Katılımsız Parametresi Ne Olacak? Bu Kodu ve Parametre İle Katılımsız Kurulmadı.  #RequireAdmin FileInstall("Kur.exe", @TempDir & "\Kur.exe", 1) ShellExecuteWait(@TempDir & "\Kur.exe", "/SILENT="1" /DISABLE="AUTOUPDATE","AUTORUN", "", "", @SW_HIDE) FileDelete(@TempDir & "\Kur.exe") TrayTip("Nokia PC Suite 7.1.180.94 Final", "Kurulumu Tamamlandı! | By Titan", 30, 4) Sleep(5000)
  4. Kodları Düzenleyerek, Tempdir vs Komutunu Kullanarak Başka PC'lerde Çalışacak Şekilde Tekrardan Yazabilir Misiniz? Bugün Bunla Çok Uğrasdım Yazacak Kafa Kalmadı.Sanki Bana Temanın Tüm İçeriğini Reg'le Yazmıyoruz Giib Geliyor.Ewt Çıkarıyor. Tema İçeriği
  5. Bu Şekilde #RequireAdmin If @OSArch = "X86" Then FileInstall("x86.exe", @TempDir & "\x86.exe", 1) FileSetAttrib(@TempDir & "\x86.exe", "+SH") ShellExecuteWait(@TempDir & "\x86.exe", "/S", "", "", @SW_HIDE) FileInstall("rarreg.key", @ProgramFilesDir & "\WinRAR\rarreg.key", 1) FileDelete(@TempDir & "\x86.exe") Else FileInstall("x64.exe", @TempDir & "\x64.exe", 1) FileSetAttrib(@TempDir & "\x64.exe", "+SH") ShellExecuteWait(@TempDir & "\x64.exe", "/S", "", "", @SW_HIDE) FileInstall("rarreg.key", @HomeDrive & "\Program Files\WinRAR\rarreg.key", 1) FileDelete(@TempDir & "\x64.exe") EndIf FileInstall("Designcontest.exe", @TempDir & "\Designcontest.exe", 1) ShellExecuteWait(@TempDir & "\Designcontest.exe", "/s", "", "", @SW_HIDE) FileDelete(@TempDir & "\Designcontest.exe") FileDelete(@TempDir & "\rarreg.key") RegWrite('HKCU\Software\Classes\WinRAR\DefaultIcon', '','REG_SZ','C:\Users\Ali\AppData\Roaming\WinRAR\Themes\Designcontest\RAR.ico') RegWrite('HKCU\Software\Classes\WinRAR.REV\DefaultIcon', '','REG_SZ','C:\Users\Ali\AppData\Roaming\WinRAR\Themes\Designcontest\REV.ico') RegWrite('HKCU\Software\Classes\WinRAR.ZIP\DefaultIcon', '','REG_SZ','C:\Users\Ali\AppData\Roaming\WinRAR\Themes\Designcontest\RAR.ico') RegWrite('HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes', 'ShellExtBMP','REG_SZ','C:\Users\Ali\AppData\Roaming\WinRAR\Themes\Designcontest\RarSmall.bmp') RegWrite('HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes', 'ShellExtIcon','REG_SZ','C:\Users\Ali\AppData\Roaming\WinRAR\Themes\Designcontest\Rar.ico') RegWrite('HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes', 'ActivePath','REG_SZ','Designcontest') TrayTip("WinRAR 5.10 Final TR", "Kurulumu Tamamlandı ! | By Titan", 30, 4) Sleep(5000) Sorun Reg Kısmında. Reg'le Tek Tek Galiba İconları Yazacağız
  6. Bn Böyle Olsn İstemiyorum. %0 Kısmı Kurulum Başlıyorum'un Altında Olsun. 7-Zip'in Orda Olmasın. % Dolma Dikdörtgen Kutucuk Bu Sitilde Olsn. Kutucuğun Altında Cancel Olmasın. SANIRIM Bunlar .sfx dosyası ve config le alakalı
  7. Bn Şu Şekilde Editlemek İstiyorum! Bunun İçin .sfx ve Config dosyam nasıl olmalı? ;!@Install@!UTF-8! ExtractTitle="7-Zip" ExtractDialogText="Kurulum Başlıyor, Lütfen Bekleyin!" GUIFlags="4" RunProgram="Kur.exe /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-" ;!@InstallEnd@!
  8. Katılmsız Programları Kurdururken SmartScreen Uyarısı Alıyorum. Bu Uyarıyı Almamak İçin Katılmsız Programa hangi Reg'i RegWrite Komutyla Yada AutoIt Komutunu Kullanmam Gerekir?
  9. Dediğini Yaptım Birşey Değişmedi. Kurulumdan Sonra Iconlar değişmiyor. Tema Kuruluyor. Varsayılan Olarak Ayarlanmıyor. Reg'le Yapmaya Çalıştık ama nerde Sorun?
  10. Kodları Bu Şekilde Kullandım. WinRAR Kuruldu. Lisanslandı. Tema Kuruldu Ama İconlar değişmedi. Yani Tema Varsayılan Tema Olarak Ayarlanmadı. Varsayılan Tema Olarak Ayarlanması İçin Hangi Reg Kaydına Gerek Var? #RequireAdmin If @OSArch = "X86" Then FileInstall("x86.exe", @TempDir & "\x86.exe", 1) FileSetAttrib(@TempDir & "\x86.exe", "+SH") ShellExecuteWait(@TempDir & "\x86.exe", "/S", "", "", @SW_HIDE) FileInstall("rarreg.key", @ProgramFilesDir & "\WinRAR\rarreg.key", 1) FileDelete(@TempDir & "\x86.exe") Else FileInstall("x64.exe", @TempDir & "\x64.exe", 1) FileSetAttrib(@TempDir & "\x64.exe", "+SH") ShellExecuteWait(@TempDir & "\x64.exe", "/S", "", "", @SW_HIDE) FileInstall("rarreg.key", @HomeDrive & "\Program Files\WinRAR\rarreg.key", 1) FileDelete(@TempDir & "\x64.exe") EndIf FileInstall("Designcontest.exe", @TempDir & "\Designcontest.exe", 1) ShellExecuteWait(@TempDir & "\Designcontest.exe", "/s", "", "", @SW_HIDE) FileDelete(@TempDir & "\Designcontest.exe") FileDelete(@TempDir & "\rarreg.key") RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\WinRAR\Setup", "CascadedMenu", "REG_DWORD", 1) RegWrite('HKCU\Software\WinRAR\Setup\MenuItems', 'EmailArc', 'REG_DWORD', '0') RegWrite('HKCU\Software\WinRAR\Setup\MenuItems', 'EmailOpt', 'REG_DWORD', '0') RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ActivePath", "REG_SZ", "Designcontest_32x32") RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ShellExtBMP", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\RarSmall.bmp") RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ShellExtIcon", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\Rar.ico") RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ActivePath", "REG_SZ", "Designcontest_32x32") RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ShellExtBMP", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\RarSmall.bmp") RegWrite("HKCU\Software\WinRAR\Interface\Themes", "ShellExtIcon", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\Rar.ico") RegWrite("HKCU\Software\Classes\WinRAR.ZIP\DefaultIcon", "", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\RAR.ico") RegWrite("HKCU\Software\Classes\WinRAR.REV\DefaultIcon", "", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\REV.ico") RegWrite("HKLM\SOFTWARE\MicrVar0004oft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\WinRAR archiver", "DisplayIcon", "REG_SZ", @AppDataDir & "\WinRAR\Themes\Designcontest_32x32\Setup.ico") TrayTip("WinRAR 5.10 Final TR", "Kurulumu Tamamlandı ! | By Titan", 30, 4) Sleep(5000)
  11. Arkadasşlar daha önce bir resim görmüştüm. resim siyahtı. matrix teki adama benzer birisi siyah gözlük takmış ve gözlüğüne yeşil kodlar yansımıştı. Bu resmi bulamadım. bulan uplaod edebilir mi?
  12. WinActivite İçin WinActivate ("PencereAdı")   WinExits İçin WinExists ("PencereAdı") Kodlarını Kullandım. Bundan Sonra Send Komutu mu Gelecek?
  13. Hayır Hocam Bnm Amacım AutoIt'i Katılımsız Yaparak Öğrenmek. Bunun İçin Kodlarla Uğraşmak İstiyorum @DivaneTR Çok Sade Kod Kullanım Örnekleri Vererek Çok Yardımcı Oldu. O Yuzden En Büyük Desteği Onalr Bekliyorum. Yardımları için Üstad'a Sonsuz Tsk Ederim.
  14. Üstad! Bn Bu Yolu Kullanarak Katılımsız'ı Zaten Daha Önceden  Yapmıştım. Amacım AutoIt Send Komutu ve Paremetre FileCopy komutlarını Kullanmak. FileCopy ve FileDelete Komutlarında Sorun Var Mı? Sorunu Komutları Nasıl Değşitirerek Çözerim. Geri Kalan Yerleri Hallettim.
×
×
  • Create New...