Jump to content

DeaqLe

Üye
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DeaqLe last won the day on July 19 2023

DeaqLe had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2062 profile views

DeaqLe's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

140

Reputation

  1. Murat abi halen Unreal ortam sahıbı ve kullanıcısı olarak bilmen gereken tek sey Rules kurallarına göre hıc bır sekılde sahsı odeme yapman gerekmez, yanlizca admın vs olmak ıstersen belırlı mebla verebılırsın kı buda sahsi bişey, ama bunlar dısı kımseye verme, ayrıca google böylee bırsey fark ederse domian kotu kullanımdan banlar.
  2. Yeni monitör de format atıp sorun oluyor sa driver de bı hata var gibi onu yeniden bulup yuklemen gerek.
  3. Konu dogru yerdemi bilemedim ama sorun su PC FTP Kurdum lakin wifi dısında telefon ipin den baglanmak ıstedıgımde baglantı malesef olmuyor cozumu aradım bulamadım yardımcı olabılecek varmı tesekkurler.
  4. Bunun burda sunan belirli kişilerin yaptığı Windows lar değilde yabancı forumlarda dolaşan Windows olma olasılığı yüksek, Hangi indirim yaptınız bulun paylaşım yapın görelim, Virüs yemek kolaydır anında yersiniz İllegal ve Crack sunulan parasız olan çoğunlukla şeylerde Patch lar virüs olabilir ki kullandığınız şeylerden olabilir, burda Kemik kadro var bunlardan bunu birinin yapacağıni sanmıyorum çünkü senelerdir kullanıyorum ama rsload gibi tyroom gibi kullanıcı larda virüs var..
  5. https://gsmturkey.net/threads/reeder-p13-blue-max-stock-rom.22557/
  6. Hizmetlerim de windows update yi durdurma yapın daha sonra data store içini silin..
  7. @crasadure Hocam Bunları bılıyorum amacım AIO ıcıne ekleyıp dırek calıstırmak veya winpe vdh yapmak bunu ıstıyorum munkun mu? yoksa zaten backup ıle dırek ımaj alıp yedeklemem var amacım stabıl VDH yapıp bootan calıstırmak.
  8. Konuyu Hortlatcam ama bir sorunum var, Stabil calısan windows yedegını disk Geniues ile aldim ve usb icine attım calıstırmadi,VDH alabılecegım bir program var mı? veya VDH Yedegını direk calıstrabılecegım yontem nedir yardımcı olabılırmısınız.
  9. Amac sCript i exe cevirme ıse Link hem deneyıp calısmasını gorme var tavsıye ederım.
  10. Hızmetlerı durdurup deneyın. C:\Windows\SoftwareDistribution ıcındekı data store logu sılın. %WINDIR%\SoftwareDistribution\Download bu klasorde windows un guncelleme klasorudur. Bunlar ıse yaramaz ıse https://www.sordum.net/52467/windows-old-klasoru-nedir-nasil-silinir/ Burayı deneyın..
  11. Bu Bana EndeavourOS yı hatırlattı nedense.
  12. Banada yazmıs yazmasa üzülürdüm valla.
  13. https://www.technopat.net/sosyal/konu/macos-ventura-13-3-1-intel-amd-kurulum-imaji.2217895/
  14. Konu dısı ama sormak ıstedıgım sey sudur, Islemcı destegını atlama var mı? hanı genel manada USB Yazdık ama ekran atlama yapma ımkanı var mı? Cünkü elımde eskı makına var ve 11 kurma sansım yok acaba ımkanı varmıdır dıyorum..
  15. VLC için Güncel TV Listesi, Murat abi iznin olursa paylastım uymazsa sen sılersın.. https://dosya.co/spnyzjnam3p9/tr.m3u.html
×
×
  • Create New...