Jump to content

sdserosd75

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sdserosd75

  1. Açıklama Anlatım Resimler [spoiler]






    AŞIRI ÖNEMLi NOT :SUNUMU OKUMADAN SORULAN HIC BIR SORU ASLA BENIM TARAFIMDAN CEVAPLANMAYACAKTIR..!


    Birkaç Önemli Açıklama daha : Windows Autoit ile hazırlanmış bazı katılımsız ve kurulum ayarlarını Virüs gibi Algıladığından Sistemi ilk defa yeni indireceklerin Aklına şu soru gelebilir Bunda virüs uyarısı veriyor bu sistem virüslümü gibi bişey aklınıza gelmesin Çünki Dediğim gibi Tamamen Autoitten kaynaklanan bişey bu..! Yada en olmadı Yaptığım diğer sistemlerdeki geçmiş yorumlara baksınlar Hiç kimse Virüsle ilgili bir sorun yaşamamıştır Kendi bulaştırmadıktan sonra... Temizdir yani sistemler, Bilenler bilirde Bilmeyenlere Önceden açıklıyayım istedim. 

     Haa Unutmadan Masaüzeri geldiğinde Tebrikler mesajıyla birlikte aşağıdaki SEÇ-KUR Menüsü Dört  işletim sisteminde de gelmektedir, Benim sistemler tamamen kullanıcı memnuniyeti odaklı olduğundan bunlardan istediklerinizi kurabilir istemediklerinizi SEÇMEZSiNiZ, eğer bunların hiçbirini kurmak istemiyorsanız ilk gelen Tebrikler mesajına HAYIR diyerek hiç birşey kurmamış olursunuz herşeyi kendiniz elle ayarlamak zorunda kalırsınız yani herzamanki gibi yine hep Kullanıcı dostu bir XP oluşturdum...

    Ayrıcaaa indirdiğiniz sistem DVD boyutundadır Kurulum sırasındaki EASM ve benzeri Reklamlara takılmıyalım Lütfen..! Çünki Bunlar sadece Kurulum yaparken Göreceğiniz ekranlardır işletim sisteminin içinde REKLAM YOKTUR, Tamamen yok demek yalan olur Çünki her modifiye yapan arkadaşımızın yaptığı standart yer olan Bilgisayar özelliklerinde Logom ve bir reklam vardır Oda dediğim gibi her modifiyecinin Reklam koyduğu yerdir..! Kısaca büyütülecek birşey yok..! Reklamlar ikidebir karşınıza çıkan yerlerde olmadığı gibi yine üstüne basa basa söylüyorum SADECE KURULUM ESNASINDA GÖRÜRSÜNÜZ BU REKLAMLARI Bununda nedeni sistemi çalan benim fikrim ve emeğimin sadece isimlerini değiştirerek faklı forumlarda paylaşan DELiKANLILARA Yönelik bir uygulamadır...  Yada alıp birebir paylaşanlara karşılık yapılmış bir önlemdir, Bunları baştan söyliyimde indirmeden bilin, Ona göre indirip indirmiyeceğinize baştan karar verin sonra forumu gereksiz yere KİRLETMEYiN Çünki bu pencere üzerindeki Reklam diye tabir ettiğiniz açıklamaları sadece kurulum esnasında Görürsünüz birdaha da karşınıza çıkmaz...


    vY7p1m.png


    Standart Her Sistemde Kullanıcı Rahatlığını düşündüğüm ve Sürekli takip edenlerin Çok yakından bileceği üzere Klasikleşen LAN - WLAN ( Yerel Ağ - Kablosuz ağ )yani sizi Kurulum sonunda En azından internete bağlayacak ve güncel driverları indirmenize yarayacak özellik olan bir eklentidir.En azından kurulumdan sonra internete girebileceksiniz... Eğer sistemi Multibootta Kullanacaksanız yani benim verdiğim yada daha önce sizlerle paylaştığım Windows 7 - 8 veya 8.1 'deki gibi ful tüm driverları tanıması için Full Driverlı sunduğum bir sistem kuruyorsanız bu LAN-WLAN ICIN  OLAN OTO DRIVER' Seçeneğini seçmenize gerek yok zaten ful driverda Tüm donanımlarınızı tanıyacaktır ve kurulacaktır sisteminize.. Full Driverli sistem kurulumu Driver seçim Penceresi, Kurulum sırasında PCnizi yeniden Başlatmanız gerekiyor dediğinde ONAYLAMAYIN yoksa bu ayar penceresi birdaha karşınıza çıkmaz :) Yani Yeniden başlatMAMAlısınız, Uyarı geldiğinde hayır deyin veya Pencereyi kapatın..! Tüm işlemler bittiğinde Herşey tamamlandığında PCnizi Kapatırsınız, Ayrıca sisteme SATA, PATA, SCI, Tüm sürücüler TEXT modunda eklenmiştir... Kurulum sırasında Ön yüklemeden Sonraki siyah ekranda Çok bekler Beklemesininin sebebide Harddiskle ilgili Tüm driverların sistemde entegre olmasından dır, Ve sisteminizdeki Harddiski tanımak için beklemesidir... Yani siyah ekranda sabırla bekliyeceksiniz, Emin olun bir müddet bekledikten sonra o ekranı geçecektir, Ama sabırla bekleyin..!


    Pvz81Q.png


    V2R38q.png


    Kurulum sonunda yaklaşık 20 DK Beledikten sonra Alınmış işlemci ve RAM Kullanımı resmidir, Biliyorsunuz Zaten çok az işlemci ve RAM Kullandığını ama yine yeni ilk defa kuracaklar için Açıklıyalım, Stabil Görsel Olmasına Rağmen Çok az RAM ve işlemci Tüketen Bir işletim sistemidir :D Reklam yapar gibi oldu dimi, Gel vatandaş Gelll Ahahah neyse Konuya devam edelim.


    wvGglr.png


    Hatta buradaki Resimde Görülen RESMEN TANK HALINDEKI 256MB IBM Marka, Milattan Önce Kalma Yatık kasalı PC'ye Bile USB'den Görsel Kurulmuştur..!


    72Z6pr.png

     

    CD Sürücüsüz NETBOOK'a Kurulum sonunda Masaüzeri Resmi
     

    pre_1399205833__xp-menu_2014.png

     

    [/spoiler]

    Abi Tam 2 saat 15 dakika bekledim şimdiye 10 kere format atmıştım

×
×
  • Create New...