Jump to content

mehmetozsoy

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mehmetozsoy

  1. proğram internet olmadan çalışıyor mu ?

    Program çekilen bütün verileri bilgisayara kaydeder. Eğer bilgisayarda gereken veriler varsa o verileri alıp kullanır, yoksa Diyanet'in sitesinden güncel verileri indirip kullanır ve bilgisayara kaydeder. Anlayacağınız üzere önbellek sistemi vardır. Daha önceden internet varken programı kullandıysanız internet yokken aynı bölgeyi seçtiğinizde gösterecektir.
     
     

    benim bilgisayar sapıttı ..imajdan geri yükledim..virüslü felan olmasın..win 8.1 pro var bende... internet kağnı oldu..dosyalar sağ tık yapınca açılıyor, çift tıklayınca açılmıyor.. ne iş kardeş..


    Sizin bilgisayarınızla ilgili bir sorun olmalı. Ya da farkında olmadan bc vc reklamını geçerken otomatik inen programı çalıştırdınız. Programın kesinlikle kötü bir amacı yoktur. Buyurun Virus Total sonucu:
     
    https://www.virustotal.com/tr/file/ce64d680c4c9de37dc3b5de0618cab94b20df2222e54b2be2f5f3f3203b222c4/analysis/1404401600/

  2. İstediğiniz yere sürükleyebilirsiniz zaten. İftar / imsağa kalan süreyi gösteren kutuyu mu kastediyorsunuz? Tasarım konusunda yeteneğimiz yok ama değişiklik yapmak isterseniz karşı çıkmayız :). Geliştirilmeye açık.

     

    hayırlı ramazanlar çok güzel biraz reklendirmek gerek bide pencereyi istediğimiz yere sürkleye bilsek iyi olurdu genede allah razı olsun bu bir emektir

  3. Sorun giderildi. Güncel halini aynı linkler üzerinden indirebilirsiniz.

     

    [hr]

     

    v1.0.1 sürümüne güncellenmiştir (30.06.2014).
     
    Yenilikler:
    • Ülke / şehir / ilçe seçimindeki hata giderildi.
×
×
  • Create New...