Jump to content

toxic

Üye
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • istanbul
  • Tnctr

Recent Profile Visitors

925 profile views

toxic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Reklamlarını çok gördüm ama indirmedim.Oyunun konturolleri gerçeken kötü mü? Game pad ile nasıl?
  2. SP3 güncellemesini istiyorsanız sk8erin yaptığı tncxpSP3ü kurun. Editlenmiş XP olduğundan sistem güncelleştirmeleri sorun yaratıyor.
  3. aslanım kardeşim..

  4. Yaklaşik bir ay sonra GTA 4 Pc'ye cıkıyor.Bu oyunu güzeldi ama Ps3'de gördüğüm kadariyla GTA 4 süper olucak
  5. İstanbul'luyum İstanbulda doğdum İstanbulda yaşıyorum.
  6. Yardımın için çok teşekürler bir ton tema biliyorum ama hic biri tam olarak telefonuma uymuyor aksam USB ile telefonuma atıp denicem. Tekrar teşekürler.
  7. Arkadaşlar oyun nasıl grafikler konusu felan.Güzelse bende indiriyim oyuniyim sniperli bir oyun arıyorum ama genelde grafikleri kötü çıkıyor bulduklarımın. Full detay oyunuyan arkadaşlar resim koyarsa ne güzel olur. Paylaşım için teşekkürler. Arkadaşlar oyun nasıl grafikler konusu felan.Güzelse bende indiriyim oyuniyim sniperli bir oyun arıyorum ama genelde grafikleri kötü çıkıyor bulduklarımın. Full detay oyunuyan arkadaşlar resim koyarsa ne güzel olur. Paylaşım için teşekkürler.
  8. Arkadaşlar Harry Potter And The Goblet Of Fire oyununu yükledim almanca cıktı. Türkçe yamasını istiyorum ben biraz ardım türkçe bulamadım ingilizcesinide bulamadım ingilizce bile bulan varsa bana yardım ede bilirmi. program linki malesef yok internetten indirmedim.
  9. Acaba hitman contracts ın yamasını bilen varmı
  10. kamera hilesi gibi geldi bana. Arada takılma var gibi.
  11. sadece jumperların yerini değiştirmeniz yeterli. Jumper Yeşil olan yüksek ihtimalle sizde siyahtır.
  12. süper olmus verilife tebrikeler
  13. Cep telefonlarının gizli hünerleri Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa, ve acil bir durum var ise, 112 çevirin. Varolan herhangi bir network bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı,tuş takıınız kilitli olsa dahi,112 çevrilebilir. EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, ( aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir. GİZLİ PİL GÜCÜ Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu, rezerv pille çalışır hala getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır. 444 0 911 Türkiye'deki tüm hastaneler ayni numarada birleşti. Acil durumlarda 444 0 911 numaralı telefon hattını arayan vatandaşlar, en yakin hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek, ilgili hastaneden ambulans anında yola çıkacak. Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile birlikte 444 0 911 numaralı hat aranacak. Örneğin cep telefonundan 0 212 444 0 911 numarayı arayan vatandaş, İstanbul'da, kendisinin bulunduğu noktaya en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek. Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod çevirmeden direkt 444 0 911 aranacak. Bu telefon arandığında kişiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek. süper ama değilmi internet haber
  14. güzel oyun doğrusu
×
×
  • Create New...