Jump to content

wMwMw

Üye
  • Posts

    546
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wMwMw

  1. Hocam belirttiğiniz gibi tekrar denedim ama bu şekilde görünüyor
  2. Hocam windows 11'de işlemi uygulayıp sistemi yeniden başlattım sonuç bu şekilde. Şuan defender silindimi ?
  3. Bu sorun win10'da da varmı bilmiyorum ama microsoft edge arka planda çalımasın diye ayarlamama rağmen çalışmaya devam ediyor. Bu sorunun çözümü varmı ?
  4. Gigabyte SSD 240GB 500 MB/s - 420 MB/s 2,5" SATA GP-GSTFS31240GNTD Bu ssd'nin kronik bir sorunu varmı acaba ? 2 aydır kullanıyorum sağlığı %99'a düştüğü için sorayım dedim
  5. Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler
  6. Windows 10-11 için iso dosyasına eklemeden ei.cfg ile sürüm seçme özelliğini ekleme seçeneği var mı acaba ?
  7. Hocam eline emeğine sağlık windows 7'yi indirip kurdum sıkıntısız çalışıyor. Kurulumdan sonra sadece şu güncellemeleri indirip kurdu o kadar.
  8. Bende sürekli olmasada olduğunda arama simgesine tıkladığımda düzeliyordu.
  9. Hocam bunu metin belgesine yapıştır ve bir isim vererek .bat şeklinde kaydet. Sonra yönetici olarak çalıştırdığınızda geçmişi temizleyecektir. @echo off powershell -windowstyle hidden -command "Start-Process cmd -ArgumentList '/s,/c,net stop usosvc & net stop wuauserv & del %systemroot%\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\edb.log & del /f /q C:\ProgramData\USOPrivate\UpdateStore\* & net start usosvc & net start wuauserv & UsoClient.exe RefreshSettings' -Verb runAs"
  10. Hocam bahsettiğiniz güncelleme bende görünmüyor ve ben bu bat. dosyasını yönetici olarak çalıştırıp temizliyorum. İsterseniz bir deneyin
  11. Microsoft edge'i kendi hakkında kısmından en son sürüme güncelleyin ardından windows update den edge ile alakalı olan güncellemenin tikini kaldırıp geri kalan tüm güncellemeleri yükleyin. En son 314Mb boyutunda olan güncellemeyi de yükleyin bu şekilde artık o sorunlu edge güncellemesi çıkmayacaktır. Dün ultimate sürümü kurdum bu şekilde sorunu çözdüm:
  12. Edit: Kendiliğinden düzeldi. Hocam emeğinize sağlık bu edge güncellemesi yükleniyor onda sıkıntı yok ama yeniden başlatma sonrasında güncelleştirme yapılandırılılamıyor hatası veriyor. Ağ ayarlarından belirttiğiniz gibi dns değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi. Edge tarayıcısını sistemden kaldırdım tekrar denedim yine aynı yükleme işleminde hata verdi.
  13. Hocam sistem çok güzel olmuş emeğine sağlık. Defederı tekrar aktif etme şansımız var mı acaba ? Birde buradaki olay geçmişini nasıl silebilirim ?
  14. Hocam 2. görseldeki koruma geçmişini sil nedir ? :)
  15. Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi o tarz bir ses problemi var.
  16. Bu sorun genel mi ? Ses açık olmasına rağmen kafasına göre ses simgesinde çarpı simgesi oluyor arada 🤔
  17. Hocam kodec ile alakalı değil bence çünkü youtube da bile oluyor bu problem.
  18. Hocam sesle alakalı hem windows 11'in kendi kurduğu hem de cihazın ses sürücüsünü kurdum ama ne hikmetse video izlerken yada müzik dinlerken ses takılıyor sonra düzeliyor.
  19. Ara ara ses de takılma sorunu oluyor ve bu hata raporu oluşuyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı ? Windows 10'da hiç bu sorunu yaşamamıştım.
  20. Hocam lenovo cihazarda pil koruma modu var onu açarsanız pili %55-60 seviyesinde tutuyor bilginiz olsun. Mağazadan Lenovo Vantage uygulamasını kurup kullanabilirsiniz.
  21. July 6, 2021—KB5004945 (OS Builds 19041.1083, 19042.1083, and 19043.1083) Out-of-band (microsoft.com)
×
×
  • Create New...