Jump to content

ademcan2134

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

744 profile views

ademcan2134's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Müzikleri silmek için program dosyalarından Autoplay/Audio klasöründe ki müzikleri silerseniz program müziksiz çalışacaktır.
  2. Birkaç ay sonra büyük bir güncelleme yapmayı düşünüyorum. Eğer eklenmesi istediğiniz özellikler varsa şimdiden bildirebilirsiniz.
  3. Size APZ Dosyasını Vereyim Oradan Değişiklik Yaparsınız Olur mu?
  4. Sadece Katılımsız O da var program ekle kısmından ctrl tuşuna basıp 1'den fazla program ekleyebilme özelliği ekledim.
  5. .::Açıklama::. Kendi Kodladığım Programı Sizlere Sunmak İstiyorum. Programın Yapılması Yaklaşık 2 Hafta Sürdü. .::Programın Kullanımı::. Programlar Kısmına Gelip Boş Alana Sağ Tıklayıp Program Ekle Kısmından Program Ekleyebilirsiniz. Alt Tarafta ki Microsoft Simgesi Windows Etkinleştirme Programı Onun Yanındaki de Sistem Bilgisi'ni Gösteriyor. .::Program Resimleri::. .::İndirme Linkleri::. Otomatik Program Kurucu - ByAdem
  6. Pornografik Siteler Tarafımca Kontrol Altına Alınıp 1-2 Hafta İçerisinde Yaklaşık 20-30 Tane Site Erişimi Yasaklanacaktır. ByAdem, Saygılarımla Ben O Siteleri Erişimi Engelledikten Sonra Bakalım Nasıl Girecek Ben de Çocuğum Ama O Siteleri Kapatmasını da Bilirim.  :whistle:  :pc:
  7. Bende Neden Böyle Oluyor? Item Falan Yazıyor?
  8. ABİ TARAMA YAPTIRIYORUM VİRÜS BULUYOR. YARDIM ET. AUTOPLAY'DAN NASIL O VİRÜSÜ KALDIRIRIM? VİRÜS DOSYALARININ ADLARI : "ffmpeg ve ffprobe" BU VİRÜSLERİ NASIL KALDIRIRIM?
  9. Yeni Link Ekler Misin? Tamam Linkin Çalışıyormuş.  ;)
  10. Benimki elbette sorun çıkarmaması gerekir. Benimkini indirin.
  11. Buradan Internet Download Manager Full Olarak İndirebilirsiniz. http://turbobit.net/ff9s5pwf5m8b.html
×
×
  • Create New...