Jump to content

R7K4

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

230 profile views

R7K4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. merhaba arkadaşlar genel bir temizlik yapıyordum kazayla metro uygulamalarının bulundugu dosyanın içini sildim şimdi uygulamalar çalışmıyor metroyu pek kullanmayan (başlangıc uygulamaları) win 8.1 kullanan bir arkadaşımız Packages dosyayısını upload edebilir mi?   Gizli dosyaları göster yapın. C:\Users\(pc ismi yazın)\AppData\Local\Packages dosyasını yardımsever bir arkadaşımız upload ederse duacısı olurum format atmak istemiyorum sistemi geri yükleme noktalarını felan siliyorum tek çare bu gözüküyor.
  2. Ve böylece windows 8 3 e güncellenip tamamlanmış oldu.Gerçek işletim sistemi ne zaman cıkar sizce.
  3. Bass  :dj: http://www.youtube.com/watch?v=aaNybLb4njM
  4. Aslında flim tırt fısın ötesine bile geçemezde bizimde başımıza gelirmi korkusu flim olarak degilde gerçekten olmuş gibi bakıyor insan.   Ne kadar şeytan cıkarmalı korku flimi izlesenizde sizi pek etkilemez haç papaz felan çünkü hristayanlık da da bu olay onlara göre gerçek ve olan şeyler bizim din algımıza göre münkün olmıyacak şeyler o yüzden komik bile gelebiliyor.
  5. ertelerler ötelerler bişi olur sanmıyorum ben tarihinde cıkacagını win 8 faicasından sonra daha dikkatlı olurlar umarım.
  6. win 8 up2 geldikten 2 - 3 yıl sonra anca cıkar.
  7. bu aktivasyon ile hazırlanmış sisteme office yüklersek kms indirip kurmamıza gerek varmı?
  8. Benımde biosda gömülü otomatik olarak tanıyor galiba internete baglanınca serialını bilgisi olan varmı?
×
×
  • Create New...