Jump to content

JHT

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JHT

  1. 4Kitap (Kuran-ı Kerim Okuma Uygulaması)

    And Bible (İncil-Tevrat-Zebur Okuma Uygulaması)

    Chrome

    D&R (D&R'dan mobil alışveriş uygulaması)
    Galeri Pro (Başarılı bir galeri uygulaması)

    Lyrically (Şarkı Sözü Bulma Uygulaması)

    Player Pro (Müzik Oynatma Uygulaması)

    WhatsApp (Chatleşme Uygulaması)

  2. anlatımı yok ama kısaca bahsedeyim. kasetçaların hoparlör veya kulaklık çıkışı bilgisayarın mikrofon girişine bağlayanıyor. sonra bilgisayarda herhangi bir ses kaydedici programı çalıştırıyor ve kaset çalınıp kayda başlanıyor. yine de emin olmak için internetten araştırmanızı öneririm. 

     

    eğer paylaşırsanız çok seviniriz tabi ki ama aynı zamanda bu eserler mp3e dönüşürse kalıcı hale gelecektir diye düşünüyorum.

    Tamamdır,araştıracağım.Yeni kasetçalar alınca mp3e çekmeye çalışırım ama söz veremiyorum.

  3. Evet,orjinal eski basım kasetlerim var,çoğu kasetim nadir bulunan albümler.

    Hele 1970 basım Mehter Marşları kasedim var.Babam Almanyadan almış zamanında.Başına birşey gelsin istemem.Babamın hatırası :)

  4. Merhaba arkadaşlar dün General Mobile 4g cihazını satın aldım.Kulaklıkla son ses müzik dinlemeyi seven,sesin kalitesinede oldukça önem biriyim.Sesi son ses açınca gürültü kirli ve bozuk geliyor ama orta seviyede dinlerken gayet net.Diğer General Mobile kullanan arkadaşlarda durum nasıldır? Bilgilendirebilirmisiniz.

  5. Merhabalar 36 yaşındayım ve bugüne kadar ağzıma sigara sürmedim(ayda yılda bir ikramları saymazsak,onunda yarısını içime çekmeden içer atardım).Geçen hafta arkadaşım gaza getirdi içime derince çekip içtim,çok da güzel geldi hafifti de sigara.8 gündürde günde 4-5 tane içiyorum.Henüz yeni başlamışken kurtulayım diyorum ama içmek istemesem de sigara satılan biyerin önünden geçerken herşeyi unutup birkaç dal alıyorum.Nasıl unuturum ne önerirsiniz ? Bende hayret ettim başladığıma...

  6. Ben Avea kullanıyorum,2 gb internet 500 dk 5000 sms woops tarifesindeyim fakat hiç memnun değilim.Evde 2 kare çekiyor,iş yerinde bazen karesiz çekiyor bazen hiç çekmiyor.İnterneti acayip yavaş 30 kb/s.Avea müşteri hizmetleri hiç bir şekilde yardımcı olmuyor.Taahütüm 1 ay sonra bitiyor.Turkcell veya Vodafoneye geçeceğim.

×
×
  • Create New...