Jump to content

milario

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • istanbul

Recent Profile Visitors

1610 profile views

milario's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Merhaba! Yeni versiyonları için link paylaşabilir misiniz?
  2. Merhaba. Windows 10 Pro yüklemesinde KMS38 Lisanslaması yaptım. Bunu iptal edip, mevcut sitemi Dijital Lisanslamaya çevirmek istiyorum. "slmgr /rearm" komutunu kullanıp, sonrasında Dijital Lisanslama yapılabilir mi? Konu hakkında yardımınızı rica ederim.
  3. Merhaba, Yaskawa Robot offline programlama Motosim EG VRC 5.2 için crack lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  4. Arkadaşlar merhaba,   Windows Server 2012 yüklü bir sunucuda düzenli olarak yedek almak istiyorum. Aldığım bu yedekleri de düzenli olarak Ağ Depolama Aygıtı (NAS) 'na kopyalamak istiyorum.   Daha önceleri Cobian Backup ile işimi hallediyordum ama program hata vermeye başladı. Keza programın yeni sürümleri de artık çıkmıyor.   Cobian Backup gibi   service modunda çalışabilecek pre command execute ve post command execute gerçekleştirebilecek schedule belirlenebilecek incremental backup alabilecek sorun olduğu takdirde e-mail atabilecek   Kullandığınız veya önerebileceğiniz ücretsiz ya da uygun fiyatlı yedekleme programı önerilerinizi bekliyorum. Link paylaşırsanız çok sevinirim.   Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  5. Kolay gelsin!   Dosyayı belirtildiği şekilde cracklememe rağmen, sonrasında işlemi iptal ediyor ve trial moda geri dönüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  6. Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum. Şu vakte kadar tema seçim işlemini hep winnt.sif dosyasından ayarlıyordum. Bu işlemi winnt.sif dosyasına dokunmadan; regedit ile yaptırabilmem sizce mümkün mü? Saygılarımla,
  7. Arkadaşlar program ücretsizdir. 2. resmi "risale-i nur" dikaktlice incelerseniz orada da yazıyor. Kendi görüşüme göre "paylaşmaya değer bir paylaşım" olarak gördüm ve de bunu bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. İnşallah yanlış düşüncelere sebebiyet vermem. Saygılarımla..
  8. YAGMURADAM, doruk101 ve bu sitede paylaşım yaparak, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Bilgi, paylaşırsan varolur..
  9. Taşınabilir Mukabele CDsi Bu çalışmada başlıca 4 program bulunmaktadır. 1- Mukabele Arayüzü (Sesli Kuran- Kerim ve de birçok diğer kaynaklar yer almaktadır.) 2- Risale-i Nur 3- Furkan Kuran Araştırma Sistemi 4- Uzay Ayetleri Mukabele Nedir? MUKABELE nedir? Neden Okunur? Karşılaştırma, yüzleştirme, karşılık verme; aralarındaki farkı ortaya çıkarmak için metinleri mukayese etme; Ramazanda hafızların cemaat huzurunda Kur'an okumaları anlamına gelir. "Mukabele", Kur'an tarihi ile ilgili bir terimdir. Cibril (a.s)'ın her sene Ramazan ayında gelip Kur'an'ı Hz. Peygamber (s.a.s) ile karşılıklı müzakere etmelerini, birbirlerine okumalarını ifade eder. Kur'an'ın Allah tarafından indirildiği şekilde muhafazası, âyet ve sûrelerin tertibinin doğru olarak tesbiti ve bunun kontrolü için Cibril (a.s) her sene Ramazan ayında, bir rivayete göre Ramazan ayının her gecesinde, Hz. Peygamber (s.a.s)'a gelirdi. Hz. Peygamber (s.a.s.) Kur'an âyetlerini Cibril'e okurdu. Buna "arz" denir. Aynı âyetleri, mukayese için, bir de Cibrîl (a.s) okurdu ki buna da "mukabele" denir. 1- Mukabele Arayüzü 2- Risale-i Nur 3- Furkan Kuran Araştırma Sistemi 4- Uzay Ayetleri Linkler http://rapidshare.com/files/154849942/Mukabele_v.1.0.part1.rar http://rapidshare.com/files/154856203/Mukabele_v.1.0.part2.rar http://rapidshare.com/files/154859617/Mukabele_v.1.0.part3.rar http://rapidshare.com/files/154904107/Mukabele_v.1.0.part4.rar http://rapidshare.com/files/154907078/Mukabele_v.1.0.part5.rar http://rapidshare.com/files/154909035/Mukabele_v.1.0.part6.rar[/CODE]
  10. son yayınladığınız abby fine reader extract ederken şifre istiyor. Şifreyi paylaşabilmeniz mümkün mü acaba?
  11. Selamlar! WinQSB adlı bir programın Türkçe'sine ihtiyacım var. Programı daha kolay bulmanız açısından kısayolunu da ekledim. http://rapidshare.com/files/76752552/winqsb.zip Bu programı türkçeleştirmek için bir yama yapabilir misiniz? ya da komple türkçeleştirip tekrar bir kurulum dosyası oluşturabilir misiniz? Bunu yapabilecek bir arkadaşa sembolik olarak 50 ytl verebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunar, Türkçe yama arayışında olan herkese de kolay gelmesini dilerim..
  12. Arkadaşlar merhaba! Notebook um la beraber Windows XP Pro ingilizce yüklü olarak geldi. Windows XP Pro türkçe yüklemek istiyorum. Recovery DVD sinde işletim sistemi ile birlikte bir sürü gereksiz programlar ile driverlar kurulu olarak geliyor. Bu gereksiz programlar sistem performansını olumsuz etkiliyor. Laptopun modeli türkiye de olmadığı için türkçe driverları bulamıyorum. Driver Genius ile driverları yedekleyip herhangi bir türkçe windows kurduğumda ise bu sefer driverların yedeğini yükledikten sonra bazı fonksiyon tuşları çalışmıyor. Sizden ricam elinizde windows xp türkçeleştirme paketi varsa bunu benle paylaşmanız. Veya herhangi bir şekilde türkçe driver bulmama yardımcı olabilirseniz notebook'um markası ve modeli: Toshiba P105-S9312 Şimdiden teşekkürler ve de iyi çalışmalar...
×
×
  • Create New...