Jump to content

lordraqon

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lordraqon

  1.  

    Amin sağol, Geri dönüşün için teşekkürler " lordraqon " fakat kurulumdan sonra, masaüzeri geldiğinde şu aşağıdaki iki resimdeki menüyle karşılaştınmı ? bu iki menüde gelip önce birinciye onay verip sonra ikincidende Temeları kur seçeneğine tik koyup seçmediysen tabiki kurulmaz :)


    4YOZbJ.png

    Bu birinci resim, sunumda açıkladım buna hayır dersen hiç bişey kurulmaz ayrıca alttaki menüde gelmez ozaman klasik XP kurmuş olursun, görseli seçsende temalar vs. kurulmaz yani.. Bu pencereye Evet diyip onaylayıp aşağıdaki menüsen temaları seçeceksinki sistemine kursun, hani bazı kişiler çok fazla tema felan istemiyor onun için seçimi kullanıcıyı bıraktım KULLANICI MEMENUNiYETi ODAKLI benim sistemler ;)

    rYvm9z.png

    Bak burada yazıyor en alt seçenek " 
    EASM XP 'ye Özel Temalar ve Duvarkağatlarını Kur " diye onu seçmen lazım kurulumu biraz uzun sürer 160 MBlık dosya yüklüyor çünki biraz sabırla beklersin temaların kurulmasınız, eğer seçtiysen ve kurulmadıysa yukarıdaki katılımsız kurulum seçeneğinde Program seçtiğin menü geliyorya ikinci bir menü, o menüye sen kendi katılımsızların arasına bir anti virüs Programıda koyduysan yine sunumda yazdığım gibi o kurulduktan sonra sırayla gittiği için virüs Programı kurulmasını engelliyebiliyor onun için hep derim eğer sisteminize virüs Programı kuracaksanız bu katılımsız olsa bile ENSON bütün işlemler bittikten sonra kurun diye daha önceki sistemlerimde çok uyardım ama yenilemiş olalım sen foruma yeni üyesin bilmiyor olabilirsin yoksa Temaların başka kurulmama nedeni yok, Ya bu ikinci pencereden gerekli seçeneğe tik koymadın kurulsun diye, yada katılımsız olarak kurdurduğun Anti virüs Programı temaların kurulmasını engelledi.
     


    Son bişey : Eğer PC'de önemli bişeyin yoksa bu yazdıklarım doğrultusunda yeniden kurulum yap, Nasılsa Flasdikten kurdun jet hızıyla kurulum oluyor seni yormaz yani hızlı şekilde kurarsın tekrardan EASM XP temalarınada kurulumda tik koy sorun yaşama ve Anti virüs Programı kullanıyorsan eğer enson herşey bittikten PCyi kullanmaya başladığında kur, ayrıca ilk kurulum ekranındaki mavi ilerleme çubuklu açılış menüsüde gelmiyorsa oda bazı bilgisayarlarda nadirende olsa olabiliyor, emin ol nedenini bende bilmiyorum ama geleninde kurulum yapılan Pclerin %95'inde o ekran kuruluyor bak geçmiş iletilerde kurulumun resmini atmışlar diğer kullanıcılar fakat dediğim gibi arada gıcıklık yapabiliyor normal klasik XP açılışı gibi açılıyor bu anakartla alakalı diye düşünüyorum, kolay gelsin sistemini güle güle kullan.

     

    Abi hakkını helal et anca dönüş yapabiliyorum. Demekki dediğin gibi tik'i atladım. Evimdeki bilgisayarı formatlamıştım, acil okulumun olduğu ile dönmem gerekti. Nasip artık bir dahaki sefere.. :)

    Bir de bana bu şekilde geri dönüşün beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim, Allah senden razı olsun :)

    • Like 1
  2. Öncelikle ekran görüntüleriyle geri dönüşün için çok teşekkür ederim... Ayrıca önceki mesajlarında da belirtiğin üzere Kurulumdada Hiçbir hata Almadığına sevindim... Gelelim Mavi başlama ekranı olayına, Şimdiden söyliyeyim time viwer ile herhangi bir Pc'ye girecek vaktim ne yazıkki yok, elimdeki işleri tamamlayıp adam gibi bir tatile gidicemde :D neyse, senin olaya gelelim, bu Ekranın gelmesi tamamiyle normal, Çünki sen Kurulumdaki Seçim menüsünden EASM EXTRALARINI Kurmuşsun :) O extraların içinde de Mavi boot yani, Mavi başlama ekranıda vardır... Kısaca benim sürekli kullandığım extralar paketim olduğu için, Mavi boot/Başlama ekranının kurulmasıda tamamiyle normal. Eğersen EASM EXTRALARINI Kurmasaydın ne olurdu? yine benim başlama ekranıyla açılmazdı PC :D nedenmi? Aşağıdaki ekranı kasdediyorsun sen sanırım O kulaklıklı Logomu Sadece Ana ilk kurulumda çıkacak şekilde ayarladım, birdaha zaten çıkmaz, sadece formattan hemen sonra dosyalar hazırlanırken çıkıyor hepsi o yani normalde de Pc öyle başlamazdı eğer anlamadıysan aşağıdaki resimleri incele... Bu bir sorun değil tamamiyle Doğal bişi :)

    Bu resimdeki ekran Sadece ilk Kurulumda Çıkar[spoiler]

    lBRqEE.png

    [/spoiler]

    Bu resimdeki ekran Sadece Klasik XP Sürümlerinde Çıkar[spoiler]

    vY7py6.png

    [/spoiler]

    Bu resimdeki ekran EASM EXTRALARINI Kuruduğun Her işletim sisteminde Çıkar[spoiler]

    3OkDVQa.png

    [/spoiler]
     

    Allah Razı Olsun Kardeşim.. Helal olsun. Ne driver aradım ne bişey. Kurulumu dediğin gibi yapmaya çalıştım ama bir yerde aksaklık oldu sanırım. En üstteki
    "Görsel Sürümü" yükledim ancak açılış "Klasik XP" gibi. Masaüstünde güzel bir tema yüklü geldi ama resimlerdeki diğer temalar gelmedi. Recuva vs. programlar kurulu bu arada.. Bu temaları alabileceğim bir yöntem var mı yoksa "boşver hiç kurcalama" mı diyorsun? :)

    He bir de ben flashı windows 7'li bi laptopta hazırladım. Bluelife da "Başlat" deyince program çalışmayı durdurdu. Sorunu "Veri Yürütme Engellemesi" ayarı ile çözdüm. Belki benim gibi bu sorunla karşılaşan arkadaşlar vardım diye söyleyim dedim.

    Tekrar teşekkür ederim. Temalar için cevabını bekliyorum.

    • Like 1
×
×
  • Create New...