Jump to content

Nusretcaylak

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

375 profile views

Nusretcaylak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar Ben Nusret,Tabletim Samsung Galaxy Tab3 10.1 Wifi . Tabletimde Android 4.2.2 işletim sistemi yüklü. Ben Tabletime windows 8 veya windows 8.1 yüklemek istiyorum.Birkaç araştırma yaptım hatta eyep bir uğraştım Change My Software 8 programınıda kullandım fakat programrda cihazın yavaş olduğunu gösterecek yazılar gördüm hata aldım. Bu windows 8'i veya windows 8.1'i yüklememe yarayacaek program yada fikirleriniz var mı varsa lütfen yardımcı olalım. Teşekkürler...
  2. Arkadaşlar konuyu yanlış yerde açmış olabilirim öncelikle özür dilerim yanlış yerde açtıysam. Windows 10 Technical Preview bir işletim sistemi mi ? Yani Windows 8.1 Gibi bir işletim sistemimidir ?
  3. Son Durak 5 3D si olan Varsa Lütfen linkini versin yada link yoksa kendi bilgisayarında varsa yandex diske atsın lütfen .
  4. Arkadaşlar merhaba öncelikle gerçekten çok zor bir durumun içerisindeyim çok fazla uğraştım ama bir çözüm bulamadım en sonunda servise gönderecem telefonu eğer sizlerde yardımcı olamazsanız. Telefonum Samsung Galaxy s3 Mini I8200Q  Kulaklıkla müzik dinlerken birden ses çok azalmaya başladı sonrada ne yaptıysak ses geri gelmedi yani son ses çok az çıkıyor sese ne yaparsak yapalım ses hep çok az çıkıyor müzik dinlerken oldu bu ayrıca sadece müzik dinlerken bu sorunla karşılaşmıyorum , kulaklıkla arkadaşımla konuşurkende hep aynı sadece kulaklık takınca az ses çıkıyor ve 4 5 tane kulaklık denedim hiçbiri farklı sonuç vermedi lütfen bilgisi olan yardım etsin gerçekten çok zor durumdayım.
  5. Eee Ben Windows 8.1 Pro VI kullanıorum ben bilerek onu istedim çünkü kullanımı daha basit ve klasik :)
  6. Kardeş eline sağlık Allah Razı olsun...
  7. Arkadaşlar Lütfen çok acil bir link verin turbobit olmucak ben Microsoft Office 2007 yada 2010 lazım ama 2010 olursa daha iyi olur çok acil 3 saattir uğraşıyorum.
  8. Kardeş kusura bakmazsan bişey sorcam ya ben format işinden fazla anlamıyorum benim pc 2 gb ram var 3.00 GHz de hız pentium dual core  kaldırır mı önce onu söyle sonra usb ile atılır mı ? çünkü dvd dom desteklemiyor bilgisayarım  sonra formatı nasıl atıcaz ve driver işindende anlamıyorum daha önce format attım driverleri yoktu :D bi yardımcı olursan şimdiden çok saol :)
  9. Kardeş Ben format atmadan anlamıyorum bide bilgisayarım dvd rom desteklemiyor çift çekirdek 2 gb ram 3.00 GHz Pentium Dual Core bilgisayarım  bu formatı kaldırır mı kaldırırsa nasıl atıcaz ve flash bellekle atılır mı ?
×
×
  • Create New...