Jump to content

iRealisT

Banned
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

iRealisT last won the day on April 9 2015

iRealisT had the most liked content!

About iRealisT

Profile Information

  • Male
  • MERSIN

Recent Profile Visitors

2943 profile views

iRealisT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

193

Reputation

  1.   Ben bütün işlerimi kredi kartı ile yapıyorum merak etme güvenebiliceğin siteler şunlar ;   Gittigidiyor , Paypal , sanalpazar bu 3 yere gözün kapalı güvenebilirsin hatta onay için arıyorlar farklı isimle kaydolup farklı kredi kartı kullanırsan direk işlemini iptal bile ediyorlar. Sürekli kullanan biri olarak söylüyorum. Bilgisayarında virüs olmadığı sürece güvenle alışveriş yapabilirsin ekran klavyeside bir alternatif.   zaten herkez kredi kartı ile alışveriş yapıyor internette bilinçli olursan bir sorun olmaz tehlikeli olsa herkez kullanmazdı zaten :)
  2. Sonuç olarak 8 sene sonra türkiyenin %95'ini kapsiyacak ve kullanılıcak indirme yapamicağız telden çünkü kota sorunu var en fazla o hızda gezeriz :troll:
  3. Google Chrome kullanıyorum. Ram Konusunda beni hiç üzmüyor 2-3 gb ram kullanmıyor yani kullandığı 200-300 arası oda duruma göre değişiyor
  4.   Peşini bırakma hocam yoksa bunlar hala yapmaya devam edicek. Bir kez canı yansın aklı başına gelsin.
  5.   200 Lirada iyi bir para onuda al onda 1 gram paran kalmasın Sonra vericem ne demek ya? çekmiyorum o 200 TL yide ver öyle çekeyim de mahkemede söylersin 200 liramı hala vermedi diye. Aklı sıra mahkemeyi iptal ettiricek sonra kaybolucak yok öyle yama. Versin ondan sonra şikayetçi değilim dersin. Zaten boşta gene bu gibi başı boş insanlar böyle yapıyor. Hakları ile çalışmıyorlar anca çalıp çırpma. Davayı çekmezsen 200 lirayı vermem felan derlersede hiç çekme sürünsün mahkemelerde şantaj oluyor yoksa.
  6.   Sonunda buldum :D Zyxel sitesinde modemin arşivinden çıktı en son bu VMG3312-B10B   ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/   100AAPP5D1.bin olanı indirip modeme yüklüyelim
  7.   şey dicem ben göremedim acaba güncellemeyi verebilirmisin? :) ZyXEL VMG3312-B10B Olanın en son güncellemesi olan sürüm bu ;   V.100 (AAPP.5)D1
  8.   16 megabit 50 GB AKK  ayda 49 TL interneti 24 ay taahadüt ile veriyor bu ttnet Acaba ne zaman teknoloji ülkesi olucaz.
  9.   Akşam kaçta eve geliyorsun peki? sabahda var kurs öglende var akşam kursuda var :) 
  10.   Dostum benim kullandığım modemin aynısını kullanıyorsun resimdeki Zyxel VMG3312-B10B  benimde aynı şekilde yanıp yanıp sönüyor veri alıyor sürekli bu modem böyle. Herhangi bir sorunu yok bendede aynı :) için rahat olsun.
  11. HALK EĞİTİM MERKEZİNE giderek form doldur kurs başlayınca seni çağırırlar en kolay yöntem budur. 3 Seviye var A1 A2 A3 / Giriş seviye orta seviye üst seviye 10/15 tl vererek sertifika alabilirsin kursu bitirince. Sadece sertifika parası veriyorsun.   Veya para varsa american time tarzı bir yerede gidersin.
  12.   Evet Sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfında başvuruyorsun belirli bir süre sonra eve geliyorlar üzerindeki mal mülkü soruyorlar veya ailenin üstünde birşey varsa belge ile birlikte geliyorlar çıkartıyorlar yani üstünüzde ne varsa  gelirleri test ediyorlar sonra gidiyorlar bir süre sonra ise sonucu çıkıyor çıktıktan sonra sgk ya gidiyorsun bildiriyorsun gelir testimin sonucu çıktı diye. Onlar gereken işlemi yapıyor.   Borcun var ise sgk ya gidip 1 dakikada sildirebilirsin yarın son gün gelir testide yaptırmayı unutmayın aksi halde hep borç çıkıcaktır maalesef çoğu kişinin bundan haberi yok.   Bende sinir küpü oluyorum ulan okuduğum halde bile BORÇ ÇIKIYOR  Öğrenci belgesi ile sildiriyorum gene devlet imayesine geçiyorum ulan gizli gizli gene çıkartıyorlar haberimiz bile olmuyor 
  13. Ben sabah gittim  sıra aldım kalabalıktı dostum borcun var ise git hemen sildir 30 eylüle kadar yani yarına kadar süren var. Gelir testin sonucu çıktı ise belirli bir prim karşılığında sağlıktan faydalanabilirsin. Testin sonucu çıktıktan sonra hemen sgk ya koşman lazım. Borcunuda sildir sisteme işlettir parayı yatır sağlıktanta faydalan.   Yanlız bu gününe işlemiyor çalıştığın sürece yani sigortalı olduğun zaman gün işler günün dolunca ve yaşlanınca emekli olursun bu sadece para karşılığında sağlıktan faydalanma.   Veya paran var ise ve borcun var ise borcunu taksitlendir ve ödemeye başla emeklilik zamanı gelince o ödediğini cevirirsin daha erken emekli olursun para var ise taksitlendirip ödemek mantıklı erken emekli olmanında bir avatantajı bu.
×
×
  • Create New...