Jump to content

SenS

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SenS

  1. erkantuzcu, 03.12.2021 - 19:00 yazdı:

    Hocam öncelikle ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi yaptım ama sonuç aynı. Sizden rica etsem ekteki resimlerde hangi aşamada yanlış yapıyorum söyleyebilir misiniz?

    Aslında R-Drive klonlama yaparken sadece bölüm seçtirse ntfs hariç diğer bölümü seçip işlemi başlatacağım ama o şekilde yani diski seçili yapmadan işleme başlatmıyor. Dolayısıyla birebir klonlama işlemi gerçekleşiyor ve sonuç aynı oluyor. Kalan kısmı bölüme dönüştürüp format atamıyorum.

    1.png

    2.png

    3.png

    4.png

    5.png

    6.png

    Bu durumu çözebildiniz mi acaba ? bende de aynı sorun var 128 gb bellek e kurdum fakat kalan bölümü bir türlü aktif edemedim

     

  2. hocam elinize sağlık fakat bende alldebrid kullanarak indirdim rar dan çıkarırken bende de hata verdi ? başka bir yere upload eden arkadaş var mı acaba yada alternatif ?? anladığım kadarı ile link çeviricilerden indirmelerde sorun veriyor.

    hata mesajıda bu ;       D:\Download\8in1x64Rs3.rar: 8in1x64Rs3.iso dosyasında sağlama toplamı hatası. Dosya bozuk

    düzeltme: analink ten indirilince sorunsuz iniyor ve rar dan çıkıyor. 

  3. Kandilin Mubarek olsun mubarek insan :) Dini duygularımızı ve Mubarek saatlerimizde kendimizle ilgileniyoruz :)

     

    P8 V25.exe Wİn 8 activator.. (Eğer senin için tehlikeliyse indirmekten vazgeç!)

     

    "Konboot.img" dosyasını tam denetleyemediği ve sistemden önce (şifreleri kurtarmak üzere) çalıştığı için "BOOT.GENERIC" uyarısı vermiş, ne işe yarar o .img: ilk açılışta çalışarak unuttuğun şifreleri kurtarır.

     

    komik uyarılar veren Antivirüs tercihini gözden geçirmen Multiboot'u kullanmadan daha önemli :)

    Hayırlı kangiller. :)

    teşekkürler bu şekilde tepki vermene gerek yok sadece sordum bilmediğim için. ne işe yaradığını bilsem sormam.. win7 aktivatörünüde virüs olarak algılıyor daha önce kullanmayan biri P8 V25.exe nin ne işe yaradığını bilmez doğal olarak ta benim gibi sorar!

×
×
  • Create New...