Jump to content

noviden

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1079 profile views

noviden's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

21

Reputation

  1. Bu sistemi kurdum fakat iot olarak görünmüyor. Iot a çevirmek için ayrıca bir islem mi yapmak gerekiyor.
  2. Teşekkür ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine saglik.
  3. Merhaba. Windows 10 Iot Enterprise Ltsc 2021-msdn 21h2 (19044.3086) Full Türkçe bunun linkini de yazabilir misiniz tekrar. Ayrıca iki link var denmiş de ikinci linki göremedim nerede acaba.
  4. Buradaki Pro ltsc yi kullanacağım da hatasız indiğinden emin olmak istemiştim. Update yapınca güncellenmis oluyor zaten.
  5. Bu isoyu parça parca indirebildim . Sağlama yapmak açısından Tek seferde indiren bir arkadaş hash değerlerini paylaşabilir mi.
  6. Ben iot enterprise sistemi kurunca sistem otomatik olarak etkinleştirme İ yaptı nternete bağlanınca. Acaba iso içerisinde aktivasyon aracı mi var.
  7. Merhaba. Buradaki Windows 10 Pro yu kurup İnterneti açınca kendisi otomatik olarak dijital etkinleştirme yapıyor. Otomatik etkinleştirme mi var bu iso da acaba.
  8. Merhaba. 4 5 gb şndirdikten sonra indirme duruyor ve başarısız ağ hatası ve yasak diyor.Başka türlü nasıl indirebilirim. Tamamdır daha sonra devam ettir diyerek birkaç kere de indirebildim.
  9. Belki aradığınız iso budur https://drive.google.com/file/d/1v5E0NvRruGtexNB6bTvIZCCr4AuCcUxF/view?usp=drivesdk
  10. Hakikaten çoğu kullanıcılara hitap eden çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz.ellerinize fikirlerinize sağlık.
  11. Merhabalar.Drive de oturum açınca indirebiliyor. Öncelikle çok geniş kitlelere kitap eden sürümleri tercih etmeniz çok isabetli olmuş. Hele ki Ltsc sürümü Pro lisansı ile lisanslayabilmek muthis harika birsey.Cunku Ltsc sürümler için satılan key bulmak çok zor yada çok pahalıdır. Sistemleri tamamen orjinal haliyle sunmuş olmanız ayrıca çok önemli. Windows 10 lisansım ile 11 i kurunca otomatik olarak etkinlesti. Çalışmalarınızı gayet başarılı buldum.verdiginiz emekler için bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yeni çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.
  12. Aynen.Bu yere tıklayınca erişim reddedildi sayfası çıkıyor.
×
×
  • Create New...