Jump to content

xpity

Üye
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1889 profile views

xpity's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

102

Reputation

  1. Amin Ecmain. Bu gecenin hürmetine Rabbimiz zulüm gören kardeşlerimize merhamet eylesin. Dualarımızda tüm din kardeşlerimizi unutmayalım.
  2. Aynen dediğim gibi, senin alt modellerine uefi için bios güncellemesi yapmışlar.
  3. O zaman mantıken Csm destekli bios yazdırırsan csm desteği gelir. Bunu firma ile görüş istersen, senin modeline göre teknik servislerinde varsa yollasınlar 5 10 mb bir şeydir.
  4. Resimdeki hata da windows kurulum diski ile başlatıp, sistemi kurmadan sadece repair (tamir) yap diyor. Hometech uefi kurulum videosunu uyguladın mı? https://www.youtube.com/watch?v=bm3rv2m4tao Seninle aynı hatayı alan birisi çözüm sağlamış. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-7-0xc000000d-hatasi.2407162/ Buda başka konu aynı sorun. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-7-format-sirasinda-0xc000000d-hatasi.565881/
  5. Son olarak da bunu bir dene, hatta ilk bunu dene. Yorumlarda yapanlar varmış sanırım. Olmuyorsa üst mesajda yazdıklarım geçerlidir.
  6. Senin soruna çare buldum galiba. Sorun bence işlemcinde. Evet işlemcinde doğru duydun. İşlemcin beni şüphelendirdi ve araştırmaya koyuldum. Yaklaşık 1 saat araştırmalar sonucunda emin oldum ki donanım haberde biri kişi bu yorumu yazmış. " Win 7 çalışmayabilir notebook değil tabletin klavyeli hali ama notebook diye geçiyor bildiğim kadarıyla arm işlemci var üstünde Windows 10 harici arm destekleyen yok " Ayrıca windows arm desteği windows 10 ile geldiğinden dolayı windows 7 kuramamanın nedeni bu. Kuranlar var dediklerin büyük ihtimal boot dosyası oynanmış windows kurmuşlardır. Açılışta işlemci desteğini x64 değilde, arm64 gösterecek şekilde modlamışlardır. Buna örnek olarak aşağıdaki videoyu izle. Bu arkadaş android telefona emülatör, sanal makine vs. kullanmadan direk olarak windows 11 kurmayı başarmış. Ve crysis denen oyunu bile oynuyor. Yükleme şeklide sana az önce bahsettiğim mantıkla yapmış. Normalde androidler Linux kernel kullanır.Ama bu adam arm64 kernelini linux kerneli gibi gösterip windowsu pc ye kurar gibi direk kurmuş. Videonun 2. dakikasında bunu anlatıyor. Kısaca ya sende varsa eğer modlanmış bootlu windows bulacaksın, yada windows 10 home arm destekli kuracaksın. Elimden geleni yaptım bro, gerisi sende.
  7. Kurabilirsin, ama kendi lisansını kullanacaksan windows 11 home kurman gerekir. Windows 10 kuracaksan kms ile lisans yapabilirsin.
  8. Lite ve performans olanları indiriyorum, sanalda test edeceğim.
  9. Kaldırmak için ne yapmamız lazım? Direk elle silince izin vermiyor, ayrıca orijinal explorer dosyasının yerine geçtiği için unlocker programı ile silsem bile sistem yeniden başlatılınca explorer hatası verebilir.
  10. Windows 7 sistemlerin babasıdır, mikropsop güncellemeyi kesse de, bizim gönlümüzde limitsiz yeri var
  11. Eline sağlık hocam. Değerli çalışmanı linkler patlamadan arşive alıyorum
  12. CleanOs mu daha iyi bu mu? Hangisi pc yi daha fazla hafifletir?
  13. Eline sağlık hocam, uygulama sana ait sanırım?
×
×
  • Create New...