Jump to content

Meilion

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Twitter
    twitter.com/MeilionGG

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

340 profile views

Meilion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Meilion

    Vysor

    Usb ile pc bağlantısı yaptığım zaman 4 farklı bağlantı türü soruyor bana. Her seçeneği denedim yine olmadı. :)
  2. Meilion

    Vysor

    Yorumlarınız için teşekkür ederim.Beta sürecinde olduğu için birkac eksiklik olacaktır elbet. Tam sürümünü dört gözle bekliyor olacağım. :)
  3. Meilion

    Vysor

      Evet açık.
  4. Meilion

    Vysor

    Sorun hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar benim için çok önemli
  5. Meilion

    Vysor

    Merhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim vysor uygulaması android telefonunuzu usb ile bilgisayardan kullanabilme özelliği sunuyor. Fakat yönergeleri uygulamama rağmen GM Discovery Air cihazımda bu programı kullanamıyorum. Telefonumu usb ile pcye takıyorum pc gayet güzel okuyor telefonu ama program görmüyor. 'No devices found' hatası veriyor. Denildiği gibi ADB dosyasını da indirdim. Bana yardımcı olabilecek var mı?
  6. Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi laptopumun intel hd ekran kartının 32Mb olan VRam değerini bios kullanmadan 256 ya da 512 yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.  
  7.   Önerileriniz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim. :)         Dediğim gibi LoL şu an ikinci planda hiçbir şey bulamazsam tekrardan LoL oynayacağım :)
  8.   Teşekkür ederim ama daha farklı oyunlar arıyorum. LoL ikinci planda şu an benim için :)
  9. Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hazırlık sınıfında sıkılmadan oynayabileceğim ve fazla grafik gerektirmeyen oyun önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
  10. Sorunu hallettim.       Çözüm:   Adres çubuğunuza chrome://settings/ yazın ayarlara girmiş olursunuz. Açılan sayfada en alt bölümde gelişmiş ayarları göstere tıklayınız. Sistem başlığı altında Kullanabilir olduğunda donanım ivmesini kullan kutucuğunu kaldırıp pasif hale getirin. Chrome’u yeniden başlatın sorununuz giderilmiş olacaktır.
  11. Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Chrome'da (facebook, vine vb. sitelerde) video açtığım zaman sadece ses geliyor ekran simsiyah bazen sayfayı yeniliyorum düzeliyor bazen de onlarca defa sayfayı yenilesem bile düzelmiyor. (Sistemim Windows 7 Ultimate 64bit)
  12. Teşekkürler arkadaşlar sorun kurulumdan kaynaklıymış. Sistemle alakalı değil. Sorun çözüldüğü için konu kapanabilir.
  13. İplemiyor maalesef.       Evet 8.1 crack denedim olmadı 10 crack'ini de bulamadım.       Teşekkür ederim ama videodaki anlatım orijinal oyun için.
  14. Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Windows 7'de rahatlıkla oynadığım GTA 4'ü Windows 10'da oynayamıyorum oyun açılmıyor. Bir çözüm yolu var mı acaba? (Oyun orijinal değil)
  15. Arkadaşlar herhangi bir şey yapmadım ama sorunum çözüldü :) Bu arada windows 10 için driver güncelleyebileceğim bir program söyler misiniz?
×
×
  • Create New...