Jump to content

hammer1284

Üye
  • Posts

    355
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hammer1284

  1. Aynen çok güzel bir çalışma var benim demek istediğim sizin yaptığınız arayüz ile birleşmesiydi
  2. Yaptım hocam aynı hata ben İSO dosyalarını newgen uygulamasına sürekli bırak ile ekledim. Ventoy (dediğin şekil silip test ettim) ve diğer sistemde aynı hata var
  3. Hocam elinize sağlık. AIO Boot ile eklenen işletim sistemleri hata veriyor
  4. Vadi Multiboot ile birleşseniz güzel bir çalışma olur bence
  5. Arkadaşım diş sağlığı için klinik açacak orta seviye 3 adet bilgisayara ihtiyacı var 2 masaüstü 1 laptop bilgisayarların Windows 11 olmaması gerekiyor yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum
  6. Yapımcı 23.03.02: bu sürümde benim bu hatayı çözdü sanırım o laptop tekrar format attığımda bakalım verecek mi? Birde eklediklerimizi silebileceğimiz güncellemeyi ne zaman getirecek acaba bir bilgi var mı?
  7. Hocam garip bir şekilde indirdiğim dosyada yer alan kod da yer alan Türkçe karakterleri algılamıyor ve çalışmıyor ama winrar içeresinde çalışıyor bu hatayı nasıl çözebilirim. Düzeltme. C Diskinde çalıştırdığımda sorunsuz çalıştı.
  8. İçeresinde tek SSD bulunan eski bir laptop da MSDN Windows 10 da kurulumda hard disk bölme ekranında bölümlerin hepsini sildim sonra tekrar oluşturmaya çalıştığımda tek bölüm oluştu ona da kuruluma izin vermedi laptop bende uzun kalmaması gerektiği için Rufus ile oluşturduğum USB bellek ile sorunsuz kurulum yaptım bilgi.
  9. Yeni sürümde eklediğimiz sistemleri nereden görüyoruz bir de silme işlemi nasıl yapılıyor
  10. SSD optimizasyonu için gereksiz olan servisleri kapattım. ( PreFetch, SuperFetch, BootTrace ve PagingExecutive ) Bilgsayarda ssd var aktif hale getirelim mi tekrardan
  11. Ben genişletemedim bir türlü nasıl yapıyoruz
  12. teşekkür ederim hocam dilinize sağlık. Arkadaşlar ana bootloader neyi kullanıyorsunuz? Aioboot ve diğerlerini eklemeyi düşünüyorum. Grup2 mi yapmak mantıklı mı?
  13. Hocam @crasadurekısaca köylü arkadaşımızın modifiyesini anlatır mısın? Güncelleme geldiğinde manuel nasıl güncelleyebiliriz? Arkadaşlar ana bootloader neyi kullanıyorsunuz? Aioboot ve diğerlerini eklemeyi düşünüyorum. Grup2 mi yapmak mantıklı mı? Ana bootloader hangisi olacağına karar veremedim sizce en sağlıklı hangisi olur?
  14. Anladım bu durumda mecbur 32 mb alanın yanına açılan bölüme ISO dosyalarımızı atmamız gerekiyor.
  15. 1. Sorum : Hocam ek ayırdığımız birimdeki ISO dosyalarımızı Ventoy tanıyor mu? 2. Sorum : Genelde kullanılan dosya sistemi mbr değil mi? Yeni gpt dosya sistemini tüm diskler geçiş yapabiliyor mu? 2. Sorum : 2 Usb bellek yapacağım biri mbr biri gpt ISO dosyalarının hepsi bir usb de toplayayım diyorum diğerini sadece geçiş için kullanayım diyorum uygun olur mu? Örnek veriyorum ISO dosyalarım hepsi mbr usb bellekte ek oluşturduğumuz alanda bilgisayar gpt destekli olduğu için gpt usb belleği taktım mbr usb bellek pc takılıykenSO dosyası seçip kurulum yapabilir miyim? Umarım anlatabildim
  16. Hocam dosyaları indiremedim yardımcı olur musun
  17. Elinize sağlık, aioboot ile birleştireseniz daha güzel olur hiç çalışmazsa onun arayüzünden ekleme şansımız oluyor
  18. Aslında bu sorunu kökten çözecek ufak bir paket yapılsa daha iyi olur
  19. Sistem ince ayar çalışmasına da göz atmanızı tavsiye ederim iyi çalışmalar.
  20. Açılan sayfanın üst adını alıp kapatabilirsin alternatif olması açısından. WinClose ( "internet sayfa başlığı" [, "internet sayfa başlığı"] )
×
×
  • Create New...