Jump to content

porketles

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

810 profile views

porketles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. Elinize sağlık, gerçekten çok kaliteli bir çalışma...
  2. Merhabalar. Office entegreli windows 10 gerçekten çok hızlı ve stabil olmuş,elinize sağlık. Ancak İki sorun yaşamaktayım.Konuda daha önce de yazdım ama sanırım görmediniz. 1- CCleaner programı açılırken 1-2 saniyelik bir donma-kasma sonrası program açılıyor. 2- Posta uygulamasında hesap ekle dediğimde uygulama kapanıyor. Bu iki problem hakkında bir çözüm öneriniz var mıdır?Bir de update de sistem güncellemeleri yüklenmiyor. Şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar...
  3. Eline sağlık üstad. Sistem gerçekten çok hızlı ve stabil olmuş. İki sorun yaşamaktayım. 1- CCleaner programı açılırken 1-2 saniyelik bir donma-kasma sonrası program açılıyor. 2- Posta uygulamasında hesap ekle dediğimde uygulama kapanıyor. Bu iki problem hakkında bir çözüm öneriniz var mıdır?
  4. Elinize sağlık... Akıllı kart hizmetleri çalışmakta mıdır acaba?
  5. samsung bypass google account diye aratın. Aynı sorunu yaşadım ve çözüldü.Yukarıdaki mesajda da belirtilmiş zaten sorunun çözümü.Sadece şu apk yı indirin. http://dosya.co/gtrkxrva0wd8/samsung_bypass_google_verify.apk.html Daha sonra bu apk yı otg uyumlu bir tarab mini usb bir taraf normal usb girişi olan bir ub belleğe atın.Telefon açıkken usb yi takın direk usbyi görecek ve açılacak.Apk yı kurun.Sorun çözülecektir.Bu şekilde çözmüştüm ben.Teknik servise gerek yok.
  6. Tam bir aksiyon oyunu sayılmasa da Tomb Raider ve Rise of Tomb Raider ı önerebilirim.Metro 2033 ve Metro Last Light oyunlarını da kesinlikle oynamalısınız.
  7. https://tr.aliexpress.com/item/Mini-Portable-Auriculares-Bluetooth-V4-1-Headphone-Blutooth-In-Ear-earphone-Music-Headset-with-Microphone-for/32653881119.html Bu kulaklığı öneririm kulağa iyi oturuyor,kulağı rahatsız etmiyor,müzik dinleyebilirsiniz.İki tane bu kulaklıktan aldım ikisi de 12 gün içinde elime ulaştı.İnceleme videolarını da link olarak bırakıyorum.
  8. Uncharted 1-2-3 Muhteşem bir seri Last of Us En iyi ps3 oyunu olduğu konusunda herkes hemfikirdir sanırım. Battlefield 4 (multiplayer da iyidir,hala oynanır).Bu oyunları kesinlikle oynamalısın.İndirimleri takip et oradan al psn üzerinden. Red dead redemption da çok iyidir.Vahşi batı oyunu ama benim ilgimi çok çekmedi.
  9. Bozuldudan kasıt kayboldu ise görev çubuğuna yani alt taraftaki çubuğa sağ tıklatıp "ara" üzerine gelip "arama kutusunu göster" veya " arama simgesini göster" i seçin.
  10. Küçük boyutlu olan 32 bit işletim sistemi büyük boyutlu olan 64 bit işletim sistem için.Uygun olanı indirin
  11. Çok büyük ihtimalle anakarta elvada diyebilirsin.Muhtemelen çıplak elle anakarta dokundun ve statik elektrikten dolayı anakart yandı diye düşünüyorum.Çünkü aynı olay laptopda başıma geldi.
×
×
  • Create New...