Jump to content

prozacomen

Üye
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Adana

Recent Profile Visitors

669 profile views

prozacomen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. paylaşım için tşkler. .NET Framework 3.5 yüklenmiyor.yükleyebilen var mı arkadaşlar.
  2. bayan açtıktan sonra bekle 5- 10 sn arası 1 e bas ardından # e bbas.sonra senden 6 şarlı kodları  ister onları gir.bittiken sonra bekle kapatma sana tek tek etkinleştirme kodlarını veriyoor.
  3. ustat tşkler sistemi indirip kurdum çok güzel çalışıyor. İDM de ve ati hd ekran kartının driverin da hiç bir problem yaşamadım.daha önce yüklenmeyen yüklense de çalışmayan ATI Technologies tamamıyla çalışıyor.sizin sistemle alakalı değil ama tek sorun Windows dosyalarında değişiklik yapacağın zaman yönetici izni istiyor.bu özelliği de-aktif edebiliyorum ama bu seferde metro ara yüzündeki hiç bir uygulamayı çalıştıramıyorum.bir çok araştırma yaptım.sanırım bu sorun hakkında tam bir çözüm yok.tekrardan emeklerinizden dolayı tşk ediyorum.
  4. windows8 64 bit kurdum laptopa.yalnız ati ekran karıtının win8 driveri kurdum tanıyor sıkıntı yalnız driverin ATI Technologies programını kurmuyor.uyumluluk ile de denedim bu sefer driveri yükleyip programını kuracağı zaman donup kalıyor.harici ve dahili ekran kartı olduğu için driverın programını kuramadığımdan ekran kartını güç tasarrufunda kullanamıyorum bu da işlemciyi yormasına ve pc nin ısınmasına neden oluyor.bunun yanında idm yükleniyor ama download yapmıyor.kaspersky uyumsuzluk sorunu veriyor uyumluluk ayarları ile yapmama rahmen.bu yüzden tekrardan win7 ye geçmek zorunda kaldım...
  5. windows8 64 bit kurdum laptopa.yalnız ati ekran karıtının win8 driveri kurdum tanıyor sıkıntı yalnız driverin ATI Technologies programını kurmuyor.uyumluluk ile de denedim bu sefer driveri yükleyip programını kuracağı zaman donup kalıyor.harici ve dahili ekran kartı olduğu için driverın programını kuramadığımdan ekran kartını güç tasarrufunda kullanamıyorum bu da işlemciyi yormasına ve pc nin ısınmasına neden oluyor.bunun yanında idm yükleniyor ama download yapmıyor.kaspersky uyumsuzluk sorunu veriyor uyumluluk ayarları ile yapmama rahmen.bu yüzden tekrardan win7 ye geçmek zorunda kaldım...
  6. arkaaşım çok kapsamlı ve güzel bir program.bana da şifre yollayabilirsen çok sevinirim..
  7. arkadaşıım emeğin için tşkler.yalnız tarayıcı seciçiminde mi sıkıntı yapıyorum anlayamadım.facebook giriyor kullanıcı adı ve şifreyi yazıp enterlayınca sayfa görüntülenemiyor diyor.bu tarayıcı secimi ile nee yapmam lazım açıklarsan sevinirim.
  8. arkadaþýým emeðin için tþkler.yalnýz tarayýcý seciçiminde mi sýkýntý yapýyorum anlayamadým.facebook giriyor kullanýcý adý ve þifreyi yazýp enterlayýnca sayfa görüntülenemiyor diyor.bu tarayýcý secimi ile nee yapmam lazým açýklarsan sevinirim.
  9. jdownloader ile 15 part hiç karekter girmeden 256mb boyundaki 15 partı yükledim.hatta son kalan 2 partın ekran görütüsünü atıyorum.o yüzden jdownloader üzerine program tanımıyorum.çoğunu kullandım ama kararı bunda kıldım.
  10. arkadaşım resimde görüldüğü gibi exe dosyasını gösterdikten sonra.resimdeki işaretli yeri sileceksin.yani örneğin çalıştırmak istediğin exe dosyası C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Desktop\winamp.exe burdaki gibi ise.sen C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Desktop\ bu kısmı sileceksin.sadece winamp.exe kalacak.vermiş olduğu hata dosyayı ilk belirttiğin yerde bulamıyor.bu yüzden durmadan çalıştırmaya çalışıyor.benimde başıma geldi ilk yaptığım zaman. ama biraz dikkatten sonra hallettim. bu arada arkadaşlar benimde bir sorum olacak.umarım daha önce sorulmamıştır aradım ama bulamadım benzer soru. örneğin winamp ı kurulum yapacam.winamp ın USAGE sı var biliyorum ama .istemediğim toolbar 50 free gibi eklentiler var.ben bunların yüklenmesini istemiyorum.bu yüzden USAGE ile yükleme yaptıramıyorum..ve kurulum esnasında bunların kliklerini kkaldırarak kurulumu yapıp kodları ona göre kayıt ettim. Opt("WinWaitDelay",100) Opt("WinTitleMatchMode",4) Opt("WinDetectHiddenText",1) Opt("MouseCoordMode",0) Run('winamp552.exe') WinWait("Installer Language","Please select a lang") If Not WinActive("Installer Language","Please select a lang") Then WinActivate("Installer Language","Please select a lang") WinWaitActive("Installer Language","Please select a lang") Send("{TAB}{SPACE}") WinWait("Winamp Installer","Welcome to the Winam") If Not WinActive("Winamp Installer","Welcome to the Winam") Then WinActivate("Winamp Installer","Welcome to the Winam") WinWaitActive("Winamp Installer","Welcome to the Winam") Send("{TAB}{TAB}{SPACE}") WinWait("Winamp Installer ","Nullsoft Winamp 5.52") If Not WinActive("Winamp Installer ","Nullsoft Winamp 5.52") Then WinActivate("Winamp Installer ","Nullsoft Winamp 5.52") WinWaitActive("Winamp Installer ","Nullsoft Winamp 5.52") Send("{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{TAB}{SPACE}") WinWait("Winamp Installer","Nullsoft Winamp 5.52") If Not WinActive("Winamp Installer","Nullsoft Winamp 5.52") Then WinActivate("Winamp Installer","Nullsoft Winamp 5.52") WinWaitActive("Winamp Installer","Nullsoft Winamp 5.52") Send("{TAB}{TAB}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}{T AB}{SPACE}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}") WinWait("Winamp Installer ","Installation Complet") If Not WinActive("Winamp Installer ","Installation Complet") Then WinActivate("Winamp Installer ","Installation Complet") WinWaitActive("Winamp Installer ","Installation Complet") Send("{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{SPACE}") Run("taskkill /f /im winamp552.exe") bu şekilde.bu kodlar kalarak kurulumu başka bir kodla gizleyebilirmiyim.veya ne bilim bir yolu varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim. bunu da yaptıktan sonra WPİ ile cd hazırlamaya ardından xp cd sine hazırladığım programları entegre etmeye başlayacağım.
  11. arkadaşım süpersin ya.yaptım bunu sonunda.Allah razı olsun.artık wpi ile cd hazırlamaya ve xp cd si hazırlamaya gececeğim.iyikide kayıt oldum bu siteye.
  12. @Blackman12 arkadaşım sana ne kadar tşk etsem azdır.vallahi gece sırf onunla uğraşmıştım.ama senin verdiğin komutlar ile uğraşırken başka bir komut buldum sitenizde. Run("taskkill /f /improgramadı.exe") bu kodu en sonuna ekleyince otomatik olarak kapatıyor. Allah sizden razı olsun.uğraştıkça bişiler öğreniyoruz.saolun.
  13. arkadaşım çok tşk ediyorum Allah senden razı olsun süper bir paylaşım + anlatım olmuş.ben senin dediğin yolların ikisinide denedim.yani en son programın kapanması kısımında problem yaşıyorum.örneğin birinci seçenekte mause ile kapatıyorum kapanış codunu eklemeye gerek kalmıyor.ama bazen mause tam kapama yerine gelmeyebilir.buda programın kapanmamasına sebep olur diye düşünüyorum. 2. secenekte code ekleme kısmı var ben onu yapamıyorum.herhalde sleep değerini mi yapamıyorum nedir bilmiyorum.sen oraya 1000 yazmışsın ama bu 1000 neye göre yazdık.farklı programlarda bu ayarı neye göre yapacaz.bunun hakkında beni aydınlatırsan inan çok sevineceğim.saygılar.
×
×
  • Create New...