Jump to content

pipet

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pipet

  1. mutlux, 18 saat önce yazdı:

    Dün SSTR sisteminin 26.04.2020 tarihli güncel sürümünün full olarak indirdim yaklaşık 4.2 GB idi. Birde 953 MB lık eski sistemin üzerine eklenecek şekilde güncelleme linki var ben onu indirmedim. 4.2 GB  iso dosyasını indirdikten sonra, önce benim usb deki SSTR klasörünü sildim. Sonra indirdiğim SSTR iso dosyasındaki SSTR klasörünü kopyaladım. Sonrada benim ana kurulum linkinde vermiş  olduğum dosyalarda NTFS kısmındaki SSTR klasörü içindeki   9 tane dosya var onları kopyalayıp değiştirdim.Sende bu şekilde yaparsan bir sıkıntı olmaz. Yani ana kurulum dosyalarındaki dosyalar menülerin açılması ve geçişler için ayarlanmış dosyalardır. Bunların hep bu şekilde kalması gerekiyor. Eğer bu dosyalar gerekirse aşağıda tekrar upload ettim;

    https://userscloud.com/96r56snstx13 (Tnc Debrid ile İndir)
     

    tamamdır tekrar deniyorum çok teşekkürler kendime güzel bir boot hdd yapıyorum emeklerine sağlık gerçekten...

  2. Merhaba Flash belleğimi formatladım fakat tekrardan AIO Boot olarak çalıştırmak istediğimde bende aynı hatayı alıyorum sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler emekleriniz için.

     

    enginpasa, 09.12.2018 - 16:36 yazdı:

    Ellerine ve emeğine sağlık  'crasadure' video anlatımlarım olsun konu düzeni olsun gerçekten harika.  Aşağıdaki hatayı alıyorum daha önceden düzgün bir şekilde yaptım ama daha sonra flash belleği windows ile tek partition olarak formatladım flash bellek düzgün bir şekilde çalışıyor ancak böyle bir hata veriyor bu hatayı verdikten sonrada flash bellek bilgisayarımda görünmüyor ama yönet kısmından baktığımda sürücü harfsiz görünüyor sürücü harfi atıyorum tekrar aioboot ile işlemlere başlıyorum tekrar hata veriyor sebebi nedir sence.

      ZXL6gg.png

     

  3. Windows 10 Pro üzerinde bir kaç ayar yapıldı. Şuan test aşamasındadır.

    Kurulum sonrası 3-5 önemli Katılımsız Programlardan ( Flash Paketi 2.1.7 -  IDM 6.32 build 9 -  WinRAR 5.70 ) yüklü olarak gelmesini ister misiniz?

     

    İçinde idm olması benim işime gelmez çünkü müşterilerimin bilgisayarlarında sürekli güncelleme uyarısı verecek yapamayacakları için iş bana dönecek ?

×
×
  • Create New...