Jump to content

sns

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

433 profile views

sns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1.     Ne alaka anlamadım! :o  ein yakınlarında türbe falan varmıdır ondan dolayı olmuyor olabilir deseydin bundan daha mantıklı olurdu :D Topraklama olan prizde powersupley yanma olasılığı daha düşükdür. Topraklama iyidir beyaz eşyanın canıdır :)
  2. Büyük kasa alma evde cenaze diyor eskiler düşün :D
  3. Blutuoth varsa Blutuoth lu klavyeli kılıf al 25 tl civarlarında idi en son :) Android windows çalışıyor iphone uyumlular bile var.
  4. Çok çok teşekkür ederim linkler kırık site içi ve dışı bulamamışdım .
  5. Adobe Flash oyunlarını 2005 yıllarına ait adobe programı vardı içindeki 1 mgbyte civarındaki exe oyunları exe formatına çeviriyordu. Elinde bu küçük exe olan paylaşabilirmi.
  6. Ben hiçbir ülkenin merkez bankasının bağımsız olduğuna inanmıyorum.   Artı burdaki havale ücretlerinden isviçre bankaları kesinti alıyor paranın takibini yapıyor birde kesinti.   Acaba havale patenti mi var araştırmak lazım.
  7. Tanınmış markalar için kernel yazılmış olabilir çalışır ark en büyük sorun dokunmantik driveri olacakdır.
  8. biti yüksek bir ekran kartı daha hızlı olacakdır 256 bit olanlara bakmanı tavsiye ederim.
  9. Vaio marka ismi kendisine ait xperia sonyericson ortaklığının meyvesi :)
  10. 100 hz ve 400 hz ekrana gözüken piksellerin yenileme hızıdır. Özetle aksiyon sahneleri hızlıdır karelenme olmaması için hz değeri önemlidir. o tv smart tvdir internete girebiliyorsunuz. samsung tuner da uydu kartının torenidir. özetle sinyal kalitesi daha yüksekdir.
×
×
  • Create New...