Jump to content

Heri_19

Üye
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Heri_19

  1. Hangi telefonlar ilk olarak Android 7.0 Nougat Olacak

    Nexus 9 sahipleri, Android 7.0 Nougat'ın geliştirici önizleme programına şu an katılabiliyorlar.

    Huawei henüz net bir açıklama yapmadı, ancak güncelleme garantisi olan Nexus 6P'nin Nougat alması kesin. Bunun yanında Huawei P9, Huawei P8 ve Mate 8'in de Android 7.0 Nougat güncellemesi alma olasılığı çok yüksek görünüyor. Ama henüz resmi açıklama yok.

    Galen haberler arasında LG G5 ve LG V10 cihazlarının Android 7.0 Nougat alacağı kesinleşmiş. Ancak bu güncelleme için bir tarih sızdırılmış değil. Bu arad LG diğer LG modelleri için de ellerini çabuk tutacaklarını açıkladı.

     

  2. Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar [Sensiz İlk Bayram:(]

    • Like 6
  3. 6 saat önce, gozyası yazdı:

    Bilgisayarınızı yeni almışsanız eğer donanım driverleri sadece w10 nu destekliyordur.Yeni sistemlerin bir kısmı w7-xp-w8.1 işletim sistemini destekleyecek driverları yok malesef.

    aynen pcler yeniydi bi arkdas yeni almıstı benimde aklıma gelmedi değil o fikir.

  4. Bir saat önce, muhabbet1975 yazdı:

    usb driverlerini eksik kurmuşşun vin 7 tanımamış 8 kendi tanır

    driverlerini kuramaıdımki normalde ben başka laptoplara windows 7 kurdgumda  mouseyi ve flas diski enterneti otamatik görürdü bunda hiç birini otomatikmen görmedi driverlerini kuracagım flas bellegıde gormedı  o yuzden drıverlerını vs hıc bırını kuramadım mecburen geri dönüs yaptım windows 10'a laptopa windows 10 kurdgumda açılırken arada sırada ekrana parola ekranı gelıyor parola girmeden laptop parola olmayn normal bi pc gibi acılıyordu.:D

  5. ve Aleyküm Selam bende geçenlerde asus markalı bi laptopa [orjinal işletim sistemi windows 10 home single language 64 bitle gelen ] windows 10'dan windows 7 kurmaya çalıştım windows 7 kurdum [pro 64 bit ve home basıc 32 bit] her iki sistemide kurdum flası takıp driverleini kurum dedim  usb girişler tepki vermiyordurmu  ne mouse nede flas belleği görmüyordu windows 10'a geri döndüm bunun sebebi neydi anlayamadım dogrusu.:rolleyes: soruna gelirsek 8 yerine 10 64 bit pro kur baktı hoşuna gitmedi 8 kur.

  6. öncelilkle s.a arkadaşlar yeni almış olduğum xiaomi mi4 lte cihazım ile ile nete giremiyorum konuyu kısaca özetlemek gerekirse ayalarlardan mobil veriyi aktif ediyorum  bi kaç saniye bekledikten sonra internet bağlantısı yok ağı test et uyarsı veriyor yardımlarınzı bekliyorum.

  7. Merhaba,

     
    LG uygulamaları nedeniyle yasal sorunlar ve farklı cihazların büyük bir set için "APK Icon Editor" dahil edilemez özgü iç çerçeve kullanarak paketlenir.
    Ancak, (kendi başlığında belirtildiği gibi üçüncü parti "Apktool" programını kullanarak,) Apktool modu bu çerçeveler enjekte sağlar.
    İşte söz konusu sorunla ilgili detaylı açıklama: http://ibotpeaches.github.io/Apktool/documentation/#framework-files
     
    Burada yapmanız gereken budur:
    Yukarıdaki bağlantıdan talimatları izleyin;
    cihazınızda lge-res.apk dosyasını bulun;
    Bilgisayarınızda eğer LGE-res.apk komutu apktool.jar -jar java kullanarak çerçeveyi kendisi edinin. Eğer tam yolları belirtmek zorunda olacak unutmayın "apktool.jar" ve "LGE-res.apk" dosyalar
    \ Users \% USERNAME% \ AppData \ Local \: (dosyanın adı muhtemelen "2.apk" olacaktır) "C: \"% USERNAME% \ apktool \ çerçeve \ Users C "den yeni oluşturulan çerçeve kopyalayın Temp \ apk-icon-editör \ çerçevesi ".
    Yine APK'nızı açma (Windows kullanıyorsanız sağ üst köşesinde düğmesi) ve deneyin Başlat "APK Icon Editor" e "Apktool" modu anahtarı.
     
    Bu adımlar sizin için zor görünüyor, en azından hala cihazınızda yukarıda belirtilen "LGE-res.apk" bulmak ve cevap iletiye eklemek zorunda kalacak.

    • Like 1
  8. 8 saat önce, tenekecezve yazdı:

    Hepsiburadadan 2100 TL havale ile fotoğraf makinası aldım hiç bir sorun da olmadı...

     

    5 saat önce, namkol01 yazdı:

    ben gittigidiyordan beş yada altı kez ürün aldım sorun çıkmadı. zaten siz ürünü onaylamazsanız (istediğiniz ürün gelmezse yada farklı ürün gelirse yada hasarlı ürün gelirse) para bloke oluyor satıcıya aktarılmıyor. satıcı size yalvarıyor onay verin diye. ben ilk sefer alışveriş yaptığımda onaylamayı unutmuşum adam birkaç sefer aradı beni onay vermem için. ürün kırık sorunlu olduğunda kargodan teslim almayın ürün teslimatını kargo yapamayınca para yine beklemede kalıyor. satıcı ne olursa olsun istenilen niteliklerde ürünü göndermek mecburiyetinde kalıyor

    eyw. arkdaşlar kafamda soru işaretleri vardı bu bilgiler aydınlatıcı oldu .

×
×
  • Create New...