Jump to content

kombikik

Üye
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kombikik

  1. YARDIM TOPLAMA KANUNU

     

    Kanun Numarası      : 2860

    Kabul Tarihi : 23/6/1983

    Yayımlandığı R.Gazete         : Tarih : 25/6/1983   Sayı : 18088

    Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5   Cilt : 22   Sayfa : 438

     

    BİRİNCİ BÖLÜM

    Genel Hükümler

    Amaç:

    Madde 1 – Bu Kanunun amacı; yardım toplamaya yetkili kişi ve kuruluşları ve bunların hangi amaçla yardım toplayabileceklerini belirlemek, yardımın toplanmasına,kullanılmasına ve denetlenmesine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

    Kapsam:

    Madde 2 – Bu Kanun; yardım toplamaya yetkili kişi ve kuruluşların,amaçlarına ve kamu yararına uygun olarak, yardım toplama faaliyetlerine ait esasları kapsar.

    Türk Silahlı Kuvvetlerinin kendi bünyesi içerisindeki yardım toplama faaliyetleri ile dernekler, sendikalar ve bunların üst kuruluşlarına,spor kulüplerine, mesleki kuruluşlara ve bağış kabulüne yetkili vakıflara kendi statülerine göre üyeleri ve diğer kişiler tarafından yapılacak bağış ve yardımlarla bunların öz kaynaklarından sağlayacakları gelirler, bu Kanunun kapsamı dışındadır.

    Yardım toplayabilecek olanlar:

    Madde 3 – Kamu yararına uygun olarak, amaçlarını gerçekleştirmek, muhtaç kişilere yardım sağlamak ve kamu hizmetlerinden bir veya birkaçını gerçekleştirmek veya destek olmak üzere gerçek kişiler, dernekler, kurumlar, vakıflar, spor kulüpleri, gazete ve dergiler yardım toplayabilirler.

    Yardımın isteğe bağlı olması:

    Madde 4 – Yardım isteğe bağlıdır. Kişi ve kuruluşlar yardımda bulunmaya zorlanamaz.

    Yardım toplama şekilleri:

    Madde 5 – Bu Kanuna göre; makbuzla, belirli yerlere kutu koyarak, bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak, eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler yoluyla, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenlemek veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle yardım toplanabilir.(1)

    ____________________

    (1) Bu fıkrada yer alan “veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak” ibaresi, 4/11/2004 tarihli ve 5253 sayılı Kanunun 38 inci maddesiyle eklenmiş ve metne işlenmiştir.

     

    Yardım toplama faaliyetlerinde, yardım toplama şekillerinden bir veya birkaçı kullanılabilir.

    Yardım toplama işinde kullanılan makbuz ve biletlerde, yardımın hangi amaç için toplandığının belirtilmesi zorunludur.

    Gerçek kişiler tarafından girişilecek yardım toplama faaliyetlerinde, bu iş için hazırlanacak özel makbuz veya biletler kullanılır.

    Makbuz ve biletlerin biçimi, bastırılması, kullanılması ve dağıtılması hususlarına ait esaslar yönetmelikte belirtilir.

    İKİNCİ BÖLÜM

    İzin, İzin Vermeye Yetkili Makamlar ve Başvuru

    İzin alma zorunluğu:

    Madde 6 – Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım toplayamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangilerinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir.

    İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır.

    İzin vermeye yetkili makamlar:

    Madde 7 – (Değişik: 4/11/2004-5253/38 md.)

    Yardım toplama faaliyeti bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisinden, bir ilçenin sınırları içinde ise o ilçenin kaymakamından izin alınır. Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa yardım toplama faaliyetine girişecek gerçek veya tüzel kişilerin yerleşim yerinin bulunduğu ilin valisinden izin alınır ve izni veren valilik tarafından ilgili valiliklere ve İçişleri Bakanlığına bilgi verilir. Yardım toplama faaliyetleriyle ilgili işlemler dernekler birimlerince yürütülür.

    Başvuru:

    Madde 8 – Yardım toplayacak kişi ve kuruluşlar, isteklerini bir dilekçeyle izin vermeye yetkili makama bildirirler.

    Gazete ve dergiler için dilekçeler sorumlu yazı işleri müdürlerince verilir.

    Yardım toplama, öğrenim kurumları yararına veya kurum içinde yapılacak ise, başvuru dilekçesine kurum sorumlusunun yazılı izninin eklenmesi zorunludur.

    Başvuru dilekçelerinde bulunması gereken hususlar ve eklenecek belgeler yönetmelikte gösterilir.

    Başvurunun incelenmesi ve izin:

    Madde 9 – İzin vermeye yetkili makamlarca başvuru üzerine; işin önemi, yardım toplama faaliyetine girişeceklerin yeterlikleri, yapılacak hizmetin amaca ve kamu yararına uygunluğu, yardım toplama faaliyetinin başarıya ulaşıp ulaşamayacağı ve gerekli görülen diğer konular üzerinde inceleme yapılır ve sonucu en geç iki ay içinde başvuranlara bildirilir.

    Süre:

    Madde 10 – Yardım toplama süresinin takdiri, izin veren makama aittir. Bu süre bir yılı geçemez. Ancak, haklı sebeplerin bulunması halinde verilen süre, izin veren makamca bir yılı geçmemek üzere uzatılabilir.

     

    ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

    Çalışma Usul ve Esasları

    Sorumlu Kurul:

    Madde 11 – Gerçek kişiler, yardım toplama faaliyeti için en az üç kişiden ibaret sorumlu kurul oluşturmak zorundadırlar. Tüzelkişilerin sorumlu kurulu, yönetim organlarıdır.

    Sorumlu kurulda görev alanlar ile değişikliklerin, izin veren makama on gün içinde bildirilmesi gerekir.

    Gazete ve dergilerin uyacağı hususlar:

    Madde 12 – Gazete ve dergiler tarafından toplanacak para yardımları, bankada açılacak özel bir hesaba yatırılır.

    Yardıma katılan kişilerin adları ve yardım tutarı, yardımda bulunanın aksi yönde isteği olmadıkça, gazete ve dergide yayımlanır. Faaliyet sonunda toplanan yardımın miktarı, gazete ve dergi ile açıklanır.

    Kamu görevlilerinin çalışabilmesi:

    Madde 13 – Kamu görevlileri, vali veya kaymakamdan izin almadıkça yardım toplama faaliyetlerinde çalışamazlar.

    Çalışması için izin verilen kamu görevlilerine, her ne ad altında olursa olsun ücret verilemez. Ancak, Türk Hava Kurumu tarafından kurban derisi, bağırsak toplamak, fitre ve zekat zarfı dağıtmak suretiyle yardım toplama faaliyetlerinde görevlendirilen kamu personeline Kurumca ücret verilebilir.

    Silahlı Kuvvetler, adli ve idari yargıda görevli hakim ve savcılar ile güvenlik kuvvetleri mensupları ve özel kolluk görevlileri, yardım toplama faaliyetlerinde çalışamazlar.

    Sorumluluk:

    Madde 14 – Yardım toplama faaliyetine girişenler bu faaliyetin düzenli ve verimli bir şekilde yürütülmesinden, süresi içinde sonuçlandırılmasından, toplanan para ve eşyanın korunmasından ve amaca uygun şekilde kullanılmasından sorumludur.

    İzin veren makamca yapılacak işler:

    Madde 15 – Yardım toplama iznini veren makamca, her yardım toplama faaliyeti için bir dosya tutulur.

    Yardım toplama faaliyetinde görev alacaklara, faaliyetin konu ve süresini de belirten fotoğraflı bir kimlik belgesi verilir. Kimlik belgesi, faaliyetin sonunda geri alınıp, o işe ait dosyada saklanır.

    DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

    Denetim

    Faaliyetlerin denetimi:

    Madde 16 – Yardım toplama faaliyetleri ile sağlanan net gelirin gerçekleştirilmek istenen amaç doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığı izin veren makamın gözetim ve denetimine tabidir.

    İzin veren makam, gerekli denetlemeyi yaptırmak üzere, memurlar arasından veya dışarıdan yeterli sayıda denetçi görevlendirir ve ilgililere bildirir.

    İlgililer, denetçilerin isteği üzerine yardım toplama faaliyetleriyle ilgili her türlü bilgi ve belgeyi vermek zorundadırlar.

    Eski eser ve anıtların onarılması için yardım toplamaya izin verilmiş olan hallerde, Vakıflar Genel Müdürlüğü veya Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ayrıca denetleme yapılabilir.

    Kesin hesabın çıkarılması:

    Madde 17 – Sorumlu kurullar, yardım toplama süresinin bitiminden itibaren on gün içinde toplanan yardımın kesinhesabını çıkarmak ve bir örneğini izin veren makama vermekle yükümlüdürler. Zorunlu hallerde bu süre, izin veren makamca otuz güne kadar uzatılabilir.

    İzin veren makam, kesinhesabın bir örneğini denetçilere gönderir.

    Denetim sonucu:

    Madde 18 – Denetçiler, yardım toplama faaliyetlerinin belgelerini ve kesinhesabını inceleyerek, sonucu bir rapor halinde ve belirlenen süre içinde, görevlendiren makama verirler.

    Denetleme raporu:

    Madde 19 – Denetleme raporunun:

    a) Yardım toplama faaliyetinin brüt gelirini,

    B) Yardım toplama faaliyeti için yapılan gideri,

    c) Yardım toplama faaliyeti sonunda sağlanan net geliri,

    d) Bu gelirin amacı gerçekleştirmede yeterli olup olamayacağı konusundaki bilgiyi,

    e) İzin veren makamca incelenmesi istenen hususlarla ilgili açıklamaları,

    İçermesi gerekir.

    Denetçiler, girmesinde yarar gördükleri hususları da rapora yazarlar.

    Denetçilere verilecek ücret:

    Madde 20 – Denetçilere verilecek ücretin miktarı İçişleri ve Maliye Bakanlıklarınca birlikte tespit olunur ve bu ücret İçişleri Bakanlığı bütçesine konulacak ödenekten karşılanır.

    BEŞİNCİ BÖLÜM

    Madde 21 – 23 – (Mülga: 29/5/1986 - 3294/10 md.)

    ALTINCI BÖLÜM

    Çeşitli Hükümler

    Yardım toplama faaliyetinin giderleri:

    Madde 24 – Makbuzla, belirli yerlere kutu koymak veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle,bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak yardım toplama şekillerinde giderler, brüt gelirin yüzde onunu; eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler tertipleyerek, sergiler açarak, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenleyerek yardım toplama hallerinde ise giderler, brüt gelirin yüzde kırkını geçemez.(1)

    Giderlerin gösterilen oranları geçmesi halinde aradaki fark, haklı nedenler olmadıkça, sorumlu kurul üyelerine ödettirilir.

    Kalan yardımın devri:

    Madde 25 – Toplanan yardımın, amacı gerçekleştirecek miktara ulaşamaması veya amacın gerçekleşmesinden sonra bir miktarının artması hallerinde; söz konusu yardımlar,izin veren makamlarca, yardım hangi amaç için toplanmış ise, o veya benzeri amacı gerçekleştirebilecek kuruluş veya kuruluşlara devrettirilir.

    ____________________

    (1)        Bu fıkrada yer alan “veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak” ibaresi, 4/11/2004 tarihli ve 5253 sayılı Kanunun 38 inci maddesiyle eklenmiş ve metne işlenmiştir

     

    Basımevlerinin sorumluluğu:

    Madde 26 – Basımevleri, izin almak suretiyle yardım toplama faaliyetine girişen kişi ve kuruluşların bastıracağı makbuz, bilet ve yardım pullarının seri ve numaralarını bastıktan sonra durumu, yedi gün içinde izin veren makama bildirmek ve basılanların birer örneğini göndermek zorundadırlar.

    Yabancı temsilciliklerce yardım toplama:

    Madde 27 – Türkiye'de yabancı temsilciliklerce yardım toplanması Dışişleri Bakanlığının iznine bağlıdır. Yabancı temsilciliklerin yardım toplama faaliyetlerinde bu Kanun hükümleri uygulanmaz.

    Yardımın devlet malı sayılması:

    Madde 28 – (Değişik: 23/1/2008-5728/406 md.)

    Yardım toplama faaliyetinden elde edilen mal ve paraları zimmetine geçiren kişi, kamu görevlisi olup olmadığına bakılmaksızın, Türk Ceza Kanununun zimmet suçuna ilişkin hükümlerine göre cezalandırılır.            

    Madde 29 – (Değişik: 23/1/2008-5728/407 md.)

    Bu Kanun hükümlerine aykırı olarak izinsiz yardım toplayanlara yediyüz Türk Lirası idarî para cezası verilir. İzin verilen yer dışında yardım toplayanlara beşyüz Türk Lirası idarî para cezası verilir.

    Bu Kanunun diğer hükümlerine aykırı davranışta bulunanlara, fiilleri suç oluşturmadığı takdirde, ikiyüz Türk Lirası idarî para cezası verilir.

    Bu maddede yazılı olan idarî yaptırımlara karar vermeye mahallî mülkî amir yetkilidir.

    Yukarıdaki fıkralara aykırı davranış sonucu izinsiz toplanan mal ve paralara elkonularak  mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir.

    Yönetmelik:

    Madde 30 – Bu Kanunun 5, 8 ve 23 üncü maddelerinde öngörülen hususları ve Kanunun uygulamasına ilişkin esas ve usulleri belirleyen yönetmelik, İçişleri ve Maliye bakanlıklarınca Kanunun yayımı tarihinden itibaren altı ay içerisinde hazırlanarak Resmi Gazetede yayımlanır.

    Saklı tutulan hükümler:

    Madde 31 – Mevzuat hükümlerine göre bazı derneklere, vakıflara, meslek kuruluşlarına ve kamu kuruluşlarına tanınmış hak ve ayrıcalıklar saklıdır.

     

    Kaldırılan hükümler:

    Madde 32 – 23 Teşrinisani 1331 tarihli Cem'i İanat Nizamnamesi yürürlükten kaldırılmıştır.

    Geçici Madde 1 – (2860 sayılı Kanunun kendi numarasız geçici maddesi olup teselsül için numaralandırılmıştır.)

    Cem'i İanat Nizamnamesine göre yürütülmekte olan yardım toplama faaliyetleri, bu Kanunun 30 uncu maddesinde gösterilen yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren altı ay içinde, bu Kanunda belirtilen usullere uydurulur.

    Yürürlük:

    Madde 33 – Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

    Yürütme:

    Madde 34 – Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

    • Like 1
  2. Hma pro diye arat kur google dan keyler:

    HMA VPN Keys

    6QNSEX-CMLGX2-5FL5DN
    QMX6HY-QH98J2-5FL592
    QBJZXL-2KCRFJ-5FC5WJ
    N98EDM-GDLU82-5FL5DS
    R83RRX-A8NMZ2-5FL5TN
    2N9V4R-SAFUV2-5FC56W
    Y5F3GL-BQA832-5FC5CA
    4XH8RX-WJ88XJ-5FL5PE
    2N9V4R-SAFUV2-5FC56W
    G49DXQ-FVLCAJ-5FC5GE
    2F7678-TV6RXJ-5FL5E2
    AABSVH-GKNQB2-5FL5QS
    TE4B89-HGBZHJ-5FL5FN
    VBS28G-56WUAJ-5FC542
    FPU5S2-SYWLH2-56U64E
    X8LN69-DDYRCJ-5FL5GW
    XAVJUN-LJMUUJ-5FL5YW
    9XA4J8-68UQF2-5FC5KJ
    GFSP32-JCJ4PJ-5FC5E2
    JNKGQR-WB2U72-5FL5QW
    Q68G94-ULS9T2-4ZL4F2
    8N39Q2-UR9LK2-5FL5Y2
    XPWYQY-KPNG82-5FL5RN
    L8V8YX-XN3GUJ-5WL5W2
    A7ZPDD-5GRVE2-5FL5KA
    2N9V4R-SAFUV2-5FC56W
    2ASFY3-3DYCN2-4XU6NN
    PQXMAM-Y5XLW2-47U6LA
    6HSY7L-M3FCM2-5FL5E2
    8Z385Q-FQC5BJ-5AU5QA
    7Z76XE-WL6M9J-4K46BE
    XU3MA3-UE7LZ2-5FC5S2
    L6EZ6U-LEVVRJ-5FL5T6
    XEJQL8-ZPPUEJ-5FL5N2

    serial HMA vpn 3.7.87.0
    M6PA84-XGKYKJ-5FL5N

    • Like 1

  3. Get-AppxPackage -AllUsers | where-object {$_.name –notlike “*store*”} | Remove-AppxPackage

    yukarıdaki komutla powershellden magaza hariç tüm uygulamaları kaldırabilirsiniz pc den programa gerek olmadan iyi iş çıkarır ;)

    ie11 kaldırma cmd ile kaldırma

    FORFILES /P %WINDIR%\servicing\Packages /M Microsoft-Windows-InternetExplorer-*11.*.mum /c "cmd /c echo Uninstalling package @fname && start /w pkgmgr /up:@fname /norestart"

     

    txt dosyasına kopyala uzantısını bat yap onedrive kaldırma komutu

    @echo off
    cls
    set x86="%SYSTEMROOT%\System32\OneDriveSetup.exe"
    set x64="%SYSTEMROOT%\SysWOW64\OneDriveSetup.exe"
    echo OneDrive islemi kapatiliyor.
    echo.
    taskkill /f /im OneDrive.exe > NUL 2>&1
    ping 127.0.0.1 -n 5 > NUL 2>&1
    echo OneDrive kaldiriliyor.
    echo.
    if exist %x64% (
    %x64% /uninstall
    ) else (
    %x86% /uninstall
    )
    ping 127.0.0.1 -n 5 > NUL 2>&1
    echo OneDrive'dan arda kalanlar temizleniyor.
    echo.
    rd "%USERPROFILE%\OneDrive" /Q /S > NUL 2>&1
    rd "C:\OneDriveTemp" /Q /S > NUL 2>&1
    rd "%LOCALAPPDATA%\Microsoft\OneDrive" /Q /S > NUL 2>&1
    rd "%PROGRAMDATA%\Microsoft OneDrive" /Q /S > NUL 2>&1 
    echo OneDrive, Dosya Gezgini yan panelinden kaldırılıyor.
    echo.

    • Like 1
  4. https://alldebrid.org/ buraya ücretsiz üye ol 2 gün sınırsız indirme imkanı veriyor 5 gb turbobit başka çeviren yer bulamazsın ;)

    mustafa2763, 42 dakika önce yazdı:

    arkadaşlar 5 gb kadar  turbobit  cevirebilecegim  bir saglam site  tavsiye edebilirmisiniz  

    https://alldebrid.org/

    Premiumleecher – Uploaded, Megashares, Bitshares, Crocko, Filefactory, Uploading, Rapidgator, Jumbofiles, Extabit

    Genbird – Uptobox, Filesmonster, Filesflash, Hugefiles, Mediafire, Mega.nz, Rockfile, Salefiles, Turbobit, Tusfiles, Hzfile, Youtube, 2shared, 4shared, Depfile, Dailymotion, Daofile, Filefactory

    Savefrom – Sendspace, Youtube, Dailymotion, Mail.ru, Rambler.ru, Metacafe, Vimeo, Smotri, Tvigle, Break.com, Sevenload, Yandex, Intv.ru, Facebook, Odnoklassniki, Guitar-tube, Zaycev, Ntv.ru, Karusei-tv, Amik, Livejournal, Soundcloud, Gametrailers, 1tv.ru, Vesti, Autoplustv, A1tv, Vk.com, Liveinternet, Twitch.tv, Rutv.ru, Mreporter, Russia.ru

    Myfreedownloader – Uptobox, Uploaded, Bigfile, 1fichier, Rapidgator

    Simplydebrid – 2shared, Academia, Calaméo, Datafilehost, Filescdn, Hulkshare, Issuu, Instructables, NowDownload, Scribd, Sendspace, Slideshare, Soundcloud, Trainbit, Uplea, Yumpu, Zippyshare

    Megaleech – Rapidshare, Netload, Rapidgator, Uploaded, Filefactory, Extabit, Megashares

    Filestream (registration required) – Torrent

    Premiumleech – Turbobit, Letitbit, Uploaded, Rapidgator

    Hubturkey – Turbobit, Letitbit, Uploaded, Rapidgator, Youtube, Vimeo, Filepost, Filefactory, Shareflare, 1fichier, 4shared, Oboom, Uptobox, Vip-file, Depfile, Novamov, Nowvideo, Purevid, Movshare, Speedyshare, Videoweed, Alfafile, Filer, Hugefiles, Salefiles

    Trdebrid (How to Register) – Uploaded, Netload, Letitbit, Uptobox, Putlocker, Filefactory, Uploading, Filepost, Bitshare, Rapidgator, Freakshare, Ulto, Turbobit, Terafile, Shareflare, 4shared, Luckyshare, Hipfile, Vip-file, Fileparadox

    Keepvid – Youtube, Dailymotion, Facebook, Lynda, Instagram, Vevo, Abcnews, Cbsnews, Aol, Vidio, 123movies, Hotstar, Break.com, Cloudy.ec, Collegehumor, Crunchyroll, Discovery, Ebaumsworld, Funnyordie, Genvideos, Ispot, Liveleak, Maker.tv, Mixcloud, Nbcnews, Soundcloud, Vimeo, Vine

    Kingofdown – 180upload, 1fichier, 2shared, 4shared, Asfile, Bayfiles, Bitshare, Crocko, Cwtv, Datei, Depfile, Dizzcloud, Extmatrix, Fiberupload, Firedrive, Filecloud, Filerio, fileswap, Filesflash, Filemonkey, Fileflyer, filemade, Filepost, Filesabc, Filesave, Filesmonster, Freakshare, Free, filer, Gigapeta, Gigasize, Gigaup, Gulfup, Hostingbulk, Jumbofiles, Keep2share, Letitbit, Load, Luckyshare, Lumfile, Mediafire, Megashares, Muchshare, Mega, Netload, Nowdownload, Novamov, Nowvideo, Oboom, Przeklej, Purevid, Rapidgator, Redbunker, Ryushare, Scribd, Sendspace, Sharebeast, Shareflare, Share-online, Slingfile, Sockshare, Secureupload, Terafile, Tusfiles, Turbobit, Unibytes, Uploaded, Uploading, Uploadspace, Uptobox, Uppit, Vidbux, Vidxden, Vip-file, Yunfile, Zippyshare

    Exrapidleech – Hugefiles, Ulozto, Speedyshare, Dailyuploads, Daofile, Data.hu, 4share, Hzfile, Erafile, Limefile, Fastshare, Catshare, Uploadrocket, Fboom, Datafile, Cloudsix, Userscloud, Filejoker, Alfafile, Bigfile, Nitroflare, Yunfile, Mediafree, Sendspace, Letitbit, Extmatrix, 4shared, Easybytez, Megairon, Ozofiles, Depfile, Scribd, 4downfiles, Keep2share, 1fichier, Uptobox, Filesflash, Megashares, Uploaded & other hosts

    Generatorlinkpremium – Mega, Uploading, Rapidgator, Crocko, Datafile, Upstore, Uploaded, 1fichier, Bitshare, Keep2share, Nitroflare, Uptobox

    Gigaleecher – Uploaded, Rapidgator

    Rapidebrideur – Purevid, Youwatch, Firedrive, Exashare, Uploadhero, Mixture

    Bigspeeds – Dailymotion, Uploaded, Rapidgator, Filefactory, Youtube, Share-online, Uptobox, Zippyshare, 4shared

    Superlinksbr (How to Register) – Netload, Crocko, Mediafire, Uploading, Megashares

    Leechbb – Uploaded, Bitshare, Uploading, Freakshare.com/net, 1fichier, Fshare, Youtube & other hosts

    Hyperspeeds – Rapidgator, Netload, Mega.nz/co.nz, Uploaded, Uptobox, Pornhub, Allmyvideos, Youporn, Youtube, Xvideos, Dailymotion

    Dirpy – Youtube, Dailymotion, Vimeo, Soundcloud etc

    Cbox1s (cbox quick start) – 1fichier, 24uploading, 2shared, Alfafile, Bigfile, Brazzers, Clicknupload, Cloudshares, Cloudsix, Data.hu, Datafile, Depfile, Depositfiles, Dix3, Easybytez, Euroshare, Filefactory, Filesflash.com/net, Filespace, Fshare, Gigapeta, Hugefiles, Inclouddrive, letitbit, Limefile, Littlebyte, Mediafire, Mega.nz/co.nz, Megashares, Minhateca, Pcloud, Nowdownload.ch/sx, Oboom, Prefiles, Publish2, Rapidgator, Rockfile, Scribd, Sendspace, Share-online, Speedyshare, Tusfiles, Unibytes, up.4share.vn, Upload.cd, Uploadable, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Wushare, Youtube, Yunfile, Zippyshare

    Get4all (cbox quick start) – 4share, Bigfile, Catshare, Easybytez, Extramatrix, Datafile, 1fichier, Filefactory, Filesflash, Fileflyer, Hugefiles, Hitfile, Hzfile, Mega, Uploaded, Uptobox, Upload.cd, Uploadrocket, Uplea, Ulozto, Usercloud, Rapidgator, Oboom, Openload, Inclouddrive, Share-online, 2shared, 4shared, Tusfiles, Youtube, Yunfile, Zippyshare

    Gigarapid – Share-online, Uploaded, Filefactory, Mediafire, Filesflash, 1fichier, Rapidgator, Uptobox, Depositfiles & other hosts

    Aseanlegacy (cbox quick start) – Uploaded, Netload, Depfile, Filefactory, Filepost, Uptobox, Datafile, Uploaded, 4shared, 2shared, Uploading, Megashares, Megacache, Depositfiles, Sendspace, Filecloud, Datafilehost, Tusfiles, Deezer, Filesabc, Fileflyer, Filemoney, Fileparadox, Ovh, Gamefront, Longfiles, Scribd, Sharebeast, Slideshare, Uploadboy, Videoweed, Youtube, Dailymotion, Metacafe, Gigasize, Movshare, Novamov, Nowdoenload, Nowvideo, Worldbytez, Girlfriendvideos, Xhamster, Xvideos, Redtube, Tube8, Xnxx, Youporn, Yuvutu, Filesflash, Kingfiles, 24uploading, Limefile, Rapidfileshare, Backin, Filespace, Salefiles, Uploadrocket, 2drive, Gboxes, Junocloud, Fileboom, Fboom

    Vinaleech (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, 4shared, Depositfiles, Extmatrix, Filefactory, Fileflyer, Filepost, Filerio, Filesflash, Kingfiles, Letitbit, Longfiles, Mediafire, Mega, Megashares, Oboom, Prefiles, Rapidfileshare, Salefiles, Sendspace, Shareflare, Speedyshare, Tusfiles, Uplea, Uploadable, Uploadrocket, Uptobox, Userscloud

    Getidn (cbox quick start) – 1fichier, 4shared, Alfafile, Bigfile, Depositfiles, Filefactory, Hugefiles, Keep2share, Mediafire, Minhateca, Oboom, Rapidgator, Turbobit, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Zippyshare

    Pregen – Bitshare, Freakshare

    Megadebrid (How to Register) – Uptobox, Mixturecloud, Soundcloud

    Clipconverter – Youtube, Google video, Sevenload, MySpace, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Veoh, Soundcloud

    Hungryleech – Depositfiles, Fileboom, Rapidgator, Nitroflare

    Sharedir (registration required) – Mediafire, Filefactory, Turbobit, Uploaded, Rapidgator, Filesmonster, Keep2share, Uptobox, Share-Online, 4shared, Depositfiles, Hitfile, Secureupload, Mega, Novafile, Hugefiles, Bigfile, Oboom, Nitroflare, Youtube, Datafile, Fileboom, Tezfiles
    [Click “Direct Download” on Top Menu.  Free member get 500 MB (Max. filesize for each file not bigger than 150 MB) of free Direct Download traffic daily]

    Vnzleech (cbox quick start) – Fshare, Nowdownload, Upstore, 4share.vn, Secureupload, Share.vnn.vn, Tenlua, Upfile, Mediafire, Littlebyte, 1fichier, Uploaded, Letitbit, Filefactory, 4shared, Uptobox, Zippyshare, Hugefiles, Megashares, Depfile, Speedyshare, Sendspace, Youtube

    Cyber4s – 4shared

    Rapidgrab – 1fichier, Alfafile, Brazzers, Extmatrix, Uptobox, Easybytez, Userscloud, Rapidu, Lunaticfiles, Katfile, Uploaded, Turbobit, Uplea, Faststore, Filenext

    Savedeo – Youtube, Vimeo, Soundcloud, Facebook, Twitter, Vid.me, TED, Instagram, Flickr, Vevo, Vine, Twitch, BlipTV, CollegeHumor, Apple Trailers, Adobe TV, Metacafe, Mixcloud, Vk.com, YouPorn, Xhamster, Xvideos, Xtube, Redtube

    Geralink – Crocko, Depfile, Easybytez, Filefactory, Firedrive, Gigasize, Mediafire, Rapidgator, Share-online, Share.vnn, Sockshare, Turbobit, Uploaded, Uploading, Uptobox, Wipfiles, Youtube, new.turbobit.net & other hosts

    Premiumtoss – Uploaded, 1fichier, Mediafire, Youtube, Mega.nz, Turbobit, Openload, Fileflash, Filefactory, Depfile, Alfafile, 4shared, Hugefiles, Bigfile

    Leechjet – 1fichier, Depfile, Depositfiles, Easybytez, Share-online, Uploaded, Uptobox, Yunfile, Brazzers

    Premiumax – [Guest] Dailymotion, Vimeo, Youtube, Soundcloud [Free registered member] 2shared, Dailymotion, Fayloobmennik, Gamefront, Loaded, Mediafire, Megashares, Metacafe, Soundcloud, Uppit, Videomega, Vimeo, Youtube, Zippyshare

    Speedyspeeds – Uploaded, Turbobit, Metacafe, 4shared, Freakshare, Netload, Youtube, Bayfiles, Letitbit, Rapidgator, Filefactory, Extabit, Depositfiles, Videomega, Novamov, Videoweed, Mediafire*, Solidfiles, Sharerepo, Bitshare, Mightyupload, Dailymotion, Filepost, Uptobox, 1fichier, Ryushare, Filesmonster, Uploading, Kongsifiles, Firedrive, Luckyshare, Easybytez, Filerio, Megacache, Mixturecloud, Sockshare, Hipfile, Lumfile, Crocko, Shareflare, Nowvideo, Movshare, Vip-file, Filesflash, Megashares, Fileflyer, Speedyshare, Depfile, Dizzcloud, Filemonkey, Purevid, Redbunker, Uploadto, Streamcloud, Secureupload, Uploadable, Oboom, Load, Filer

    Antipubfirefox (daily password guide) – Rapidgator, Uploaded, Uptobox Youtube, Filestoragepro & other hosts

    Turkdown – Uploaded, Rapidgator, Turbobit, Letitbit, 1fichier, Uptobox, Depositfiles, Uploadable, Share-online, Secureupload, Openload, Uploading, Uploadhero, Faststore, Nitroflare, Oboom, Tusfiles, Filesflash, Filesmonster, Fileflyer, Filerio, Extmatrix, Unibytes, Easybytez, Depfile, Uplea, Datafile, Hugefiles, Gigapeta, 2shared, 4shared, Megashares, Mediafire*, Mega, Usercloud, Pcloud, Cloudmailru, Zippyshare, Youtube, Vimeo, Soundcloud

    Toutdebrid – 1fichier, Alfafile, Datafile, Datafilehost, Dailymotion, Depfile, Facebook, Filefactory, Fileflyer, Filejoker, Hitfile, Mediafire, Mega, Metacafe, Rapidgator, Sendspace, Share-online, Solidfiles, Stagevu, Turbobit, Tusfiles, Uplea, Uppit, Uploadable, Uploaded, Uptobox, Uptostream, Usersfiles, Zippyshare, Wipfiles, Xvideos, Youporn, Xhamster, Youtube

    Premiumuploaded – Uploaded [Free registered member can get extra space]

    Cloudwebcopy – 1fichier, 2shared, Backin, Brazzers, Cloudsix, Datafile, Depfile, Extmatrix, Fileboom, Filemoney, Fileparadox, Filepost, Filesflash, Filesmonster, Hitfile, Inclouddrive, Letitbit, Megashares, Nowdownload, Nowvideo, Rapidgator, Rockfile, Secureupload, Storedeasy, Tusfiles, Uploaded, Uploadrocket, Uptobox

    Dada – 1fichier, 2shared, Dailymotion, Solidfiles, Uplea, Youtube, Zippyshare

    Cboxera (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, Alljapanesepass, Asiamoviepass, Alfafile, Bangbros, Catshare, Clicknupload, Dailymotion, Dailyuploads, Daofile, Data.hu, Datafilehost, Easybytez, Extmatrix, Eurogirlsongirls, Fastshare, Filefactory, Fileflyer, Filerio, Filesflash, Fileshark, Fshare, Filer, Gigasize, Hugefiles, Hzfile, Javhd, Letitbit, Littlebyte, Lunaticfiles, Mediafire, Mediafree, Mega, Megashares, Minhateca, Mofos, Neodrive, Nowdownload, Nubiles, Oboom, Openload, Ozofiles, Pcloud, Rapidu, Redfile, Rockfile, Prefiles, Salefiles, Sendspace, Share-online, Shareflare, Solidfiles, Speedyshare, Tusfiles, Uloz, Userscloud, Usersfiles, Upasias, Uplea, Uploadable, Uploadboy, Uploadcloud, Uploaded, Uploadhero, Uploading, Uploadrocket, Uppit, Uptobox, Vip-file, Wipfiles, Wushare, X-art, Yunfile, Youtube, Zippyshare

    Directtorent – Torrent

    Leechninja – Rapidgator, Uploaded, Keep2share, Nitroflare

    Hyperdebrid – 1ficher, 4shared, Alfafile, Bigfile, Dailymotion, Datafile, Depfile, Depositfiles, Dropbox, Extmatrix, Filefactory, Fboom, Filesflash, Filesmonster, Fshare, Javhd, Keep2share, Mediafire, Mega, Nitroflare, Oboom, Pornhub, Rapidgator, Scribd, Slideshare, Soundcloud, Speedyshare, Turbobit, Uploaded, Uptobox, Vimeo, Wushare, Xvideos, Youjizz, Youporn, Youtube, Youwatch

    Ulinstant (password) – Uploaded, Oboom, Share-online

    Antipubgen (daily password guide) – 1fichier, Uplea

    Ulplg – Uploaded

    Linksvip (download guide) – 4share, Fshare, Tenlua, Share.vnn.vn, Mp3.zing.vn, Tailieu, Nhaccuatui, Violet.vn, Dethi.violet.vn, Baigiang.violet.vn, Giaoan.violet.vn, Tulieu.violet.vn, 4shared, Datafilehost, Facebook, Drive.google.com, Docs.google.com, Play.google.com, Mediafire, Mega.nz/co.nz, Soundcloud

    Mevn – 1fichier, Mediafire, Mega, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Debridnet – Uploaded

    Alemdarl – Uploaded, Rapidgator, Turbobit, Letitbit, 1fichier, Uptobox, Depositfiles, Novafile, Uploadable, Share-online, Secureupload, Uploading, Uploadhero, Asfile, Nitroflare, Subyshare, Oboom, Tusfiles, Filepost, Filesflash, Filesmonster, Fileflyer, Filerio, Extmatrix, Depfile, Datafile, Hugefiles, Gigapeta, 2shared, 4shared, Megashares, Mediafire*, Mega, Ryushare, Zippyshare, Youtube, Vimeo, Soundcloud, Userscloud, Pcloud, Cloudmailru, Youporn, Xvideos, Xhamster, Redtube, Yunfile, Dailymotion, Usersfiles

    Freeleecher – 2shared, Zippyshare, Jumbofiles, Tusfiles, Sendspace, Youtube, Mediafire

    Dailyleech (cbox quick start) – Zippyshare, Datafile, Depfile, Share-online, Uploaded, Uptobox, Filepost, Filejoker, 1fichier, Rapidgator, Mediafire, Mega, Despositfiles, 4shared, Extmatrix, Filefactory, Hugefiles, Speedyshare, Alfafile, Fboom, Keep2share, Nitroflare, Filesmonster, Scribd, Turbobit, Openload, Catshare, Daofile, Xnxx, Dailymotion, Xvideos, Youporn, Xhamster, Uploadrocket, Clicknupload, Uploading, Tusfiles, Youtube

    Linkleech – Uploaded

    Cocoleech – 1fichier, Alfafile, Depfile, Uploaded, Share-online, Filefactory, Uptobox, Mega.nz/co.nz, Extmatrix, Userscloud, Tusfile, Turbobit, Rapidu, Rapidgator, Datafile

    Multileech (cbox quick start) – Filenext, Nitroflare, Depfile, Rapidgator, Hitfile, Turbobit, Upstore, Mega, Letitbit, Mediafire, Uploaded, Uploadable, Datafile, Fileboom, Keep2share

    Transferfile – 1fichier, Mega.nz/co.nz, Dailymotion, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Seedr (registration required) – Torrent (Get Extra Free space when you sign up using my link)

    Leechpremium (cbox quick start) – 1fichier, 4shared, Alfafile, Bigfile, Brazzers, Bytewhale, Catshare, Cloudsix, Cloudshares, Datafile, Depfile, Easybytez, Ex-load, Extmatrix, Faststore, Fileboom, Filejoker, Filesmonster, Filespace, Filesflash, Filefactory, Gigapeta, Hotlink, Interfile, Inclouddrive, Katfile, Keep2share, Mediafire, Mega, Megashares, Nitroflare, Oboom, Openload, Prefiles, Rapidgator, Rapidu, Sendspace, Salefiles, Share-online, Secureupload, Speedyshare, Turbobit, Tusfiles, Userscloud, Unibytes, Uplea, Uploadcloud, Uploaded, Uploadrocket, Uptobox, Wushare, Yunfile, Youtube, Zippyshare

    Speeddebrid – Uploaded, Turbobit, Letitbit, Datafile, Soundcloud, Uploadable, Share-online, Rapidgator, Filefactory, Depositfiles, Neodrive, Secureupload, 4shared, Youtube, Uptobox, Filepost, Hugefiles, Depfile, Extmatrix, Brazzers, Inclouddrive, 1fichier, Rapidsonic, Mega, Userscloud, Megairon

    Coco2 – 1fichier, Alfafile, Uploaded, Share-online, Filefactory, Uptobox, Mega, Userscloud, Tusfile, Turbobit, Rapidu, Rapidgator, Datafile, Extmatrix

    Fakir (registration required) – Katfile, Prefiles, Faststore, Datafile, Turbobit, Uploaded, Junocloud, Uptobox, Bigfile, Rapidgator, Keep2shared, Fileboom, Depfile, 1fichier, Filespace, Alfafile, Tezfiles, Rapidu, Easybytez, Filefactory, Rapidrar, Tusfiles, Unibytes, Uplea, Streamcloud, Rapidvideo, Openload, Nowvideo, Naughtyamerica, Mediafire, Filer, Flashx.tv, Auroravid.to, Datei, Cloudtime, Brazzers, Inclouddrive, Userscloud, Zippyshare, Share-online
    Very Rarely Supported: Extmatrix, Scribd, Filesmonster, File.al, Hitfile

    Livedebrid – Uploaded

    Jetleech – 1fichier, 4shared, 4sync, Dailymotion, Depfile, Facebook, Mega, Minhateca, Rapidgator, Rapidu, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Xhamster, Xvideos, Youtube & other hosts

    Maxleech – Fshare, 4share, Share.vnn.vn, Tenlua, Alfafile, Depfile, Datafile, Fboom, Uploaded, Filefactory, Uptobox, Youtube, Mega, Bigfile, Depositfile, Filesflash, Extmatrix, Turbobit, Xhamster, Xvideos, Youporn, Userscloud, Redtube, Salefiles

    Vleech – 1fichier, 2shared, 4shared, 4share.vn, Alfafile, Bigfile, Brazzers, Dailymotion, Depositfiles, Datafile, Easybytez, Extmatrix, Facebook, Fileboom, Filefactory, Filesmonster, Fshare, Keep2share, Prefiles, Rapidgator, Share-online, Tusfiles, up.4share, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Xhamster, Xvideos, Youporn, Youtube

    Fastrl – 1fichier, 2shared, 4shared, Bigfile, Clicknupload, Cloud.mail, Dailyuploads, Downace, Exmatrix, Filescdn, Filesfactory, Grabvideo, Hulkshare, Issuu, Kbagi, Kumpulbagi, Mediafire, Megashares, Minhateca, Nowdownload, Oboom, Openload, Pcloud, Scribd, Sendspace, Solidfiles, Soundcloud, Speedyshare, Streamcloud, Stuffupload, Trainbit, U4p.co, Uploadboy, Uploadrocket, Uploads,to, Uptobox, Uptostream, Userscdn, Uplea, Uppit, Wipfiles, Wushare, Yadi, Yunfile, Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Leechtime – Uploaded

    Plinknj – Uploaded, Uptobox

    Jleechn – 1fichier, Alfafile, Daofile, Data.hu, Datafile, Depfile, Dailymotion, Filefactory, Fileflyer, Filesflash, Hzfile, Rapidgator, Ulozto, 4share.vn, Uploaded, Uploadrocket, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Wushare, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Keepfiles (download guide) – Uptobox

    Fastleech – 1fichier, Depfile, Uptobox, Wushare,  Zevera.com

    Ulprem – Uploaded

    Debdom – Uploaded, Filefactory, Uptobox, Rapidgator, Youtube

    Alemleech (cbox quick start) – Filejoker, File.al, Rapidgator, Depfile , Nitroflare, my.Pcloud, Wushare, Cloud.mail, Filespace, Hitfile, Alfafile, Salefiles, Prefiles, Doraupload, Userscloud, Uploadrocket, Bigfile, Datafile, Secureupload, Novafile, Speedyshare, Yunfile, Depfile, 1fichier, Inclouddrive, Filesflash, Share-Online, 4shared, Zippyshare, Filefactory, Easybytez, Depositfiles, Uploaded, Rapidgator, Turbobit, Oboom, Filesmonster, Mediafire, Extmatrix, Tusfiles, Uptobox, Cloudshares, Youtube, Fboom, Mega, Keep2s.cc, Keep2share, Minhateca, Filenext, Filesmonster, Ex-load

    Bitio (registration required) – Torrent

    Sonicsb (registration required) – Torrent

    Bloader (registration required) (download guide) – Torrent, Dailymotion, Vimeo, Youtube etc

    Ghostleech (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, 4shared, Alfafile, Bigfile, Dailymotion, Datafile, Datafilehost, Depfile, Depositfiles, Extmatrix, Filecloud, Filefactory, Filemoney, Filepost, Filerio, Filesflash, Filespace, Gigasize, Hitfile, Hulkshare, Inclouddrive, Kingfiles, Mediafire, Mega, Megashares, Minhateca, Nowdownload, Nowvideo, Openload, Prefiles, Rapidgator, Salefiles, Secureupload, Sendspace, Share-online, Shared, Shareflare, Sizedrive, Solidfiles, Speedyshare, Spicyfile, Tusfiles, Unibytes, Uplea, Uploadboy, Uploaded, Uploadrocket, Uppit, Uptobox, Userscloud, Vip-file, Wushare, Youtube, Zippyshare

    Debridme – Prefiles, Filefactory, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Extmatrix, Dailymotion, Facebook, Mega, 4sync, 2shared, Youtube

    Mdebrit – Mega.nz/co.nz

    Onleech (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, 4shared, Abelhas, Alfafile, Bigfile, Extmatrix, File4safe, Filefactory, Fileflyer, Filesabc, Filesflash, Filespace, Hugefiles, Kingfiles, Longfiles, Mediafire, Mega, Megashares, Minhateca, Nitroflare, Nowdownload, Oboom, Ozofiles, Prefiles, Rapidgator, Rapidu, Secureupload, Sendspace, Shareflare, Sizedrive, Speedyshare, Toutbox, Turbobit, Tusfiles, Unibytes, Uplea, Upload.cd, Uploaded, Uploading, Uptobox, Yunfile, Zippyshare, Daofile

    Elguru – Mega, 2shared, Youtube (click “Tải xuống” to generate link)

    Caxuxinha (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, 4shared, ADrive, Bigfile, Crocko, Depfile, Dropbox, File4go, Filecloud, Filepost, Filesmonster, Freakshare, Gamefront, Gigasize, Jumbofiles, Mediafire, Mega, Megashares, Minhateca, Movshare, Oboom, Oteupload, Rapidgator, Sendspace, Shareflare, Turbobit, Uploaded, Uploading, Uptobox, Vimeo, Vipfile, Youtube, Zippyshare

    Fastrlprem – 1fichier, 2shared, 4shared, Bigfile, Clicknupload, Cloud.mail, Dailyuploads, Downace, Exmatrix, Filescdn, Filesfactory, Grabvideo, Hulkshare, Issuu, Kbagi, Kumpulbagi, Mediafire, Megashares, Minhateca, Nowdownload, Oboom, Openload, Pcloud, Scribd, Sendspace, Solidfiles, Soundcloud, Speedyshare, Streamcloud, Stuffupload, Trainbit, U4p.co, Uploadboy, Uploadrocket, Uploads,to, Uptobox, Uptostream, Userscdn, Uplea, Uppit, Wipfiles, Wushare, Yadi, Yunfile, Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Fastrlvip – Bigfile, Uploaded, Uptobox, Uptostream, Fileboom, 1fichier, Dailymotion, Mediafire, Mega.nz/co.nz, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Debrid – 1fichier, 4sync, Alfafile, Catshare, Dailymotion, Data.hu, Depfile, Facebook, Faststore, Rapidgator, Turbobit, 4share.vn, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Xhamster, Xvideos, Youporn, Youtube & other hosts

    Leechae – Depositfiles, Rapidgator, Turbobit, Uploaded [Download link will be emailed via Gmail.com, Hotmail.com, Outlook.com, Live.com, Yandex, Yahoo & Mail.ru]

    Publicleech – Uploaded, Uptobox, Uptostream, Rioupload, Bigfile, 1fichier, Dailymotion, Easybytez, Hzfile, Mediafire, Mega.nz/co.nz, 4share, Speedyshare, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Prem (download guide) (registration required) – 1fichier, 2shared, 3files, 4shared, Alfafile, Box.com, Clicknupload, Dailymotion, Depfile, Extmatrix, Easybytez, Filefactory, Filesflash, Hitfile, Hugefiles, Keep2share, Lafiles, Letitbit, Littlebyte, Mediafire, Mega, Megashares, Minhateca, Nowdownload, Oboom, Rapidgator, Salefiles, Sendspace, Share-Online, Turbobit, Tusfiles, Unibytes, Uplea, Upload.cd, Uploadable, Uploaded, Uploadrocket, Uppit, Uptobox, Userscloud, Vimeo, Wushare, Youtube, Yunfile, Zippyshare

    Debridgo (registration required) – Uptobox, 1fichier, Userscloud, Vimeo, Youtube

    Lbrasil (cbox quick start) – Upload.cd, Limefile.com, Dropbox, Abelhas, Sizedrive, play.google.com, 2shared, Dailymotion, Userscloud, Usersfiles, Salefiles, File4go, Nitroflare, Datafile, Ulozto, Bigfile, Speedyshare, Hugefiles, Scribd, Depfile, 1fichier, Filesflash, 4shared, Zippyshare, Filefactory, Depositfiles, Uploaded, Rapidgator, Turbobit, Megashares, Mediafire, Filepost, Extmatrix, Uptobox, Youtube, Sendspace, Mega, Keep2share, Minhateca, Rockfile, Hitfile, Xvideos, Xhamster, Youporn, Facebook, Prefiles

    Premzator – Rapidgator, Mega, Uptobox, Uploaded, Pornhub, Youporn, Youtube, Xhamster, Vidspot, Dailymotion, Zippyshare

    Cboxpremium (cbox quick start) – 1fichier, 2shared, 4shared, Bigfile, Catshare, Datafile, Dropbox, Dailymotion, Depfile, Extmatrix, Filefactory, Fshare, Fileflyer, Filesflash, Filepost, Filerio, Hitfile, Letitbit, Limefile, Mediafire, Minhateca, Mega, Megashares, Nowdownload, Rapidgator, Redtube, Scribd, Sendspace, Share-Online, Shareflare, Sizedrive.com / File4Go, Speedyshare, Turbobit, Tusfiles, Uploaded, Uploading, Unibytes, Uplea, Upload.cd, Uloz, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Xvideos, Youporn, Vodlocker, Youtube, Yunfile, Zippyshare

    Debridco – Uploaded

    Kingdebrid (registration required) – Dailymotion, Redtube, Soundcloud, Vimeo, Xhamster, Xvideos, Youjizz, Youporn, Youtube

    Hiper (registration required) – Torrent

    Megabox (registration required) – Torrent

    Megatorrent (registration guide) – Torrent

    Reevown – Uploaded

    Zxc (registration required) – Torrent

    Linkgenerator – 1fichier, Uptobox, Dailymotion, Mediafire, Mega.nz/co.nz, Zippyshare & other hosts

    Extorrent – Torrent

    Gerarprem (registration guide) – 4shared, Dropbox, Mediafire*, Mega, Uploaded, Zippyshare, Minhateca, Soundcloud, Vimeo, Youtube, Xvideos, Youporn, Pornhub, Redtube

    Tldebrid – 1fichier, Filefactory, Uploaded, Uptobox

    4sadl – 4shared

    Debrideco – Uploaded, Rapidgator, Turbobit, File.al, Uptobox, Nitroflare, Depfile, Tezfiles, Datafile, Keep2share, Filefactory, Easybytez, Bigfile, Hitfile, 1fichier

    Flyd -1fichier, 2shared, 4shared, Alfafile, Bigfile, Datafile, Depfile, Depositfiles, Easybytez, Ex-load, Fboom, file.al, Filefactory, Fileflyer, Filejoker, Filesflash, Hugefiles, Keep2share, Mediafire, Mega, Megashares, Nitroflare, Oboom, Rapidgator, Rarefile, Share-online, Solidfiles, Speedyshare, Tezfiles, Turbobit, Unibytes, Uplea, Uploaded, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Wushare, Youtube

    Majax – Mega, Youtube

    Syncwt – Google Drive, Dropbox, Onedrive

    Thoai – 1fichier, 2shared, Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Mediafire, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Getlink (cbox quick start) – 1fichier, 4share, Bigfile, Bytewhale, Datafile, Depfile, Depositfiles, Easybytez, Fboom, Filefactory, Fshare, Hitfile, Keep2share, Mega.nz/co.nz, Rapidgator, Turbobit, Uplea, Uploadable, Uploadbaz, Uploadcloud, Uploaded, Uptobox, Vip-file, Yunfile

    Debrid1 – Uplea, 1fichier, Openload, Uptobox, Youtube, Youporn, Youwatch, Solidfiles, Usersfiles, Zippyshare, Uploaded, Sammobile, Turbobit, Depfile, Rapidgator

    2giga – 1fichier, Uptobox, Torrent, Youtube

    Leechall – Rapidgator, Turbobit, Datafile, Depfile, 1fichier, 4shared, 4sync, 4share, Alfafile, Dailymotion, Depositfiles, Facebook, Filefactory, Mediafire, Rapidu, Rg.to, Redtube, Sendspace, Scribd, Share-online, Tenlua, up.4share, Uploaded, Uplea, Uptobox, Userscloud, Usersfiles, Wushare, Xhamster, Xvideos, Youporn, Yunfile

    Debridit – Youtube

    Totaldebrid – 1fichier, Uptobox, Uplea, Youtube, Dailymotion, Mega.nz, Mediafire, Zippyshare Uppit, Facebook, Youporn, Xhamster, Xvideos, Junocloud, Pornhub, Datafilehost

    Funnyanimal – 1fichier, 2shared, Dailymotion, Mega, Mediafire, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Uldeb – Uploaded

    Rapidltk – 1fichier, 2shared, Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Birdload – Rapidgator, Uploaded, Share-online, Mega, Youtube

    Cevir (download guide) – Mega.nz/co.nz, Youtube, Soundcloud, Facebook, Ok.ru, Vk.com, Dailymotion, Vimeo, Izlesene, Instagram, Videomega, Zippyshare

    Ciusan – 1fichier, 2shared, Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Leech4me – Torrent

    14yt – Youtube, Dailymotion, Vimeo, Facebook, Metacafe, VK, Soundcloud, Instagram, AOL, Vevo

    Supertl – Torrent

    Debridbox – 1fichier, 4shared, Alfafile, Bigfile, Dailymotion, Datafile, Depfile, Dropbox, Extmatrix, Fboom, Filefactory, Filesmonster, Fshare, Javhd, Keep2share, Mediafire*, Nitroflare, Pornhub, Rapidgator, Scribd, Slideshare, Soundcloud, Speedyshare, Turbobit, Uploaded, Uptobox, Vimeo, Xvideos, Youjizz, Youporn, Youtube, Youwatch

    Glinkgen – Nitroflare, Uploaded, Fshare

    L360 (registration required) – Uploaded, Wushare, Yunfile, Uptobox, Datafile, Filefactory, Extmatrix, Share-online, Upload.cd, 1fichier, Easybytez, Uploadcloud, Tusfiles, Sendspace, Secureupload, Redfile, Prefiles, Mega.nz, Littlebyte, Gigapeta, Filespace, Euroshare, Dailyupload, Asiamoviepass, 4shared, 3files, Unlimitzone, Youtube, Fsharve, Tenlua

    Eliel – Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Mediafire, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Readfile – Rapidgator, Uploaded

    Gnsnc – Datafile, Mega, Nitroflare, Share-online, Uploaded & other hosts

    Genmylink –  1fichier, Uploaded, Uptobox, Filefactory, Mega.nz/co.nz, Mediafire*, Zippyshare, Uplea, 4shared, Tusfiles, Youtube

    Goleech – Rapidgator, Uploaded, Katfile

    10dl – 1fichier, Uploaded, Uptobox

    Xtreme – Torrent

    Pload (registration guide) – Uploaded

    Moleech – Uptobox, 4shared, Solidfiles, Filescdn, Dropbox, Uploaded, Userscloud, Tusfiles, Filefactory, Openload, Sendspace, Sharemods, Mega.nz/co.nz, Dailymotion, 1fichier, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Delink (registration required) – Openload, Soundcloud, Uplea, Youwatch

    Premload (password) – Uploaded

    Glpro (registration guide) – Fshare, Tenlua, 4share, Uploaded, Rapidgator, Alfafile, Bigfile, Datafile, Uptobox

    Vnlink (click ‘Tải xuống’ to download) – Fshare, 4share, Tailieu, Youtube

    Barrin – Uploaded, Mega, Prefiles

    Hdfile – Fshare

    Koz – Fshare, Tenlua

    Mtrick – Torrent

    Techtipc – Torrent

    Juba – 1fichier, Datafile, Extmatrix, Uploaded, Uptobox, Xhamster, Xvideos

    Nrsinc – Torrent

    Ccanal – Dailymotion, Mega.nz/co.nz, Mediafire, Openload, Uptobox, Youtube, Zippyshare & other hosts

    Prelink – Zevera

    Evet, arkadşalar listemiz bu kadar. Eğer bu listede artık çalışmayan sitelerle karşılaştıysanız, lütfen aşağıdan yorum yazarak bize bildiriniz. Böylece bu siteleri listeden sileceğiz ve siz değerli ziyaretçilerimiz boş yere bu siteleri ziyaret etmekten kurtulmuş olacak. Umarım işinize yarar ve hayrını görürsünüz…

×
×
  • Create New...