Jump to content

2016

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by 2016

  1. Elektronikde en çok pil markası mevcut.Alıcısı herzaman var philips sony panasonic gibi büyük markalar bile üretiyor.   Yüksek amperle şarj süresi kısaltılıyor.Ama pilin yarı ömrü biter bize uzun süre dayanan piller lazım.   Otomobil markaları araçla pili satmak istemiyor en basit örnek. Çünkü mekanik aksan 10 da 1 düşüyor elektrikli araçlarda pilden para kazanacaklar :)
  2. Yükleme yaperken kurulu alanı biçimlendirmeden yükseltme seçeneğini tıkla.
  3. ßurdaki visolarda aradığın xp görünümü mevcut. http://www.tnctr.com/topic/206177-windows-xp-katylymsyz-tema-exeleri/
  4. shell32.dll bmp resim olması lazım yada tema kaynaklı.Yanlış anlamadıysam yazıların yarısı resim içinde :)
  5. 64 Bit uefi kurulum yapanların pc leri 32 bitlerden daha hızlı açılıp kapanacakdır.
  6. Orjinal windowsunuz yüklü ise doğru gösterir.Bios a gömülü keyi başka programlar gösteriyor.
  7. kaç dakika da kapanıyor anket sorusu kaç saniyede kapanıyor olmalı ;)
  8. YAGMURADAM Sürekli güncellemiş olduğu Filemenu Tools kendinizde kişileştirebilirsiniz. http://www.tnctr.com/topic/90096-filemenu-tools-672235-turkce-final-32-bit/page-10
  9.   Kaliteli çelik dübel atmışlar hakkını yememek lazım :D
  10. File menutools kur içinde öle bir özellik var :)
  11. Yeni bir outlook hesap al diğerlerini ona yönlendir.
  12. Marka olarak asla kötü bir marka demedim dacia stejen bir önceki kasası renaulttan çok satmış bir ürün. İçine bin hangi araba olursa olsun içi daha önemli zevkine isteklerine talep veriyormu ?   Sen çok km yapıyorsun ekonomi ve güvenlik ön planda olmalı euro test puanları vesera göz önünde bulundur.   ßana kalsa alacak bütcem olsa woswagen passat stejen yada renault megane stejen alırım zevk senin beyendiğini al derim sıfır arabada :) Arabalar eskisi gibi değil ortak üretim mercedes bile bazı model araçlarında renault motor kullanıyor misal kamyonlarda :) Dolu ortak üretim marka var misal fiat floruno peugeot versiyonu daha favorim ;)
  13. Bir dizel araba kamyon gibi ses yapıyorsa binen bakım yapmamışdır. Zamanında 206 1.4 hdi ford motor  arabam vardı 180 rahat gidiyordu zamanın en ekonomik motoru idi. Dizel araçlarda bakımı asla aksatmayınız motor tamiri benzinlinin 2 katına yada daha fazla maal olur.   Senin düşündüğün araçlar panelvan kamyonet sınıfında yer alıyor.Mutlaka camlı olsun muane ve sigorta kaybın olmaz. illa 5 artı 1 diyorsan malesef türkiye de tutmuyor ya stejen araç yada minübüs tercih sınıfın olacakdır. Woswagen transpaorter fiyatını bilmiyorum ama kendini ıspatlamış bir ürün sıfır araba alacaksan araştır. 2. el değer kayıpları vesera araştır. 2. el alırsan 206 hdi xline var renault megane stejen vesera :)   Hangi araç alırsan al türkiye de 100 de 80 avrupa malı hemen hepsi motor elektroniği bosch :) Opel yedek parçası mercedes e kafa tutar aklında alternatifleri düşün değerlendir derim :)
  14. Yeni çıkan  tourneo-courier bu sıra en çok o tutuyor. http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/tourneo-courier Dünyada en çok araba satan marka toyota grubu daihatsu vesera Woswagen Grubu seat skoda vesera Citroen peugeot grubu peugeot sadece kasa üretir genelde ford motoru kullanır. Renault Dacia (Hep defolu ürünleri Daciada kullanır derler )   Dizel araçda multijet verimlidir sadece 1.3 multijetten ibaret değildir. Ford ve wosvagen en ekonomik motorlar bunlarda mevcut.   Bir dizel araba kamyon gibi ses yapıyorsa binen bakım yapmamışdır. Zamanında 206 1.4 hdi ford motor  arbam vardı 180 rahat gidiyordu zamanın en ekonomik motoru idi. Dizel araçlarda bakımı asla aksatmayınız motor tamiri benzinlinin 2 katına yada daha fazla maal olur.
  15. Bence hiçbir sorunu yok taramış bad sektör yok defrag yap diyecem hdd dolu ise çok uzun sürer.Yedek de bir hdd varsa harici kopyala yapışdır yap bölümleri formatla 100 de 80 rahatlar :)   Üstat linux de artık şişdi xp yanında lite çalışan cd gibi kaldı ama yinede halen en hızlısı tabiki :)
  16. Konu yanlış bölüme açılmış Yazılım başlığında olmalı. -_-
  17. ßende win 8.1 embedded industry pro kullanıyorum bu sürüme yükseltme yok ama daha sonra yeni sürüm çıkacakdır.
  18. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim toprağım :) Ankara havası çok kötü yüksek semtlerden bakdığında şehir içi bazen gözükmüyor akşama doğru. Tavsiyem orman havası arada yayla yap beypazarı tarafında karagöl var oralarda gez imkanın varsa tabiki :) Tiriking yap doğal beslen doktor diyet vermişdir herhal Allah dan acil şifalar dilerim.
  19. Windows 8.1 Media Creation Tool (Microsoft) http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=510815 Bu linkdeki güncel indirme programı Single Langua kullanıcıları için çok faydalı.
  20. Microsoft Runtime AIO Addon for Windows XP 32Bit *Microsoft .NET Framework 1.1SP1-2.0SP2-3.0SP2-3.5SP1-4.0 İstemci Profili ve Türkçe Dil Paketleri *Microsoft Visual C++ 2005SP1-2008SP1-2010SP1 http://www.mediafire.com/download/beoqe3b9sfcn7sj/XForce-GT-AIORunTimeXP.exe Microsoft Runtime AIO Addon for Windows 7 32Bit *Microsoft .NET Framework 4.0 İstemci Profili ve Türkçe Dil Paketi *Microsoft .NET Framework 1.1SP1 ve Türkçe Dil Paketi (Çıkarıldı) *Microsoft Visual C++ 2005SP1-2008SP1-2010SP1 http://www.mediafire.com/download/w3mayt0mcdnkwdb/XForce-GT-AIORunTime7.exe *** Paketlerden Microsoft .NET Framework 4.0 Genişletilmiş Profil ve Dil Paketi çıkarılmıştır. *** Paketlere 15.05.2012 tarihinde güncellemeleri entegre edilmiştir. Not: Bu paketler X-Force'un yaptığı paketler üzerinde değişiklik yapılarak ve güncellenelerek hazırlanmış paketlerdir. ..Teşekkürler X-Force dstk ait bir paylaşımdır.
  21. Agar io yeni mod açıldı Party Modu
  22. Tiner zarar verir nem bırakır yağlı kurulanması gerekir. 12 senelik pclere bile usb ile kurulum yaptım. Herzaman çalışan linux ile deneyin sistemde hata varmı. Tahminen power supley sorunu olabilir :) Not: işlemci intel se çıkar yeniden tak sıcaklık normal olabilir ama iyi oturmayınca bu tip sorunlar oluyor eski intel işlemcilerin kronik sorunu fan soketi iyi oturmuyor.
  23. Achi ayarında yüklemek için sata destekli xp gereklidir. Özetle ide ayarında orjinal xp kurulabiliyor vede diyerleri. Sistemin xp desteği varmı donanım olarak ekran kartı driveri varmı öncelik ona bakmanızı tavsiye ederim.
×
×
  • Create New...