Jump to content

asd720

Üye
  • Posts

    424
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

6496 profile views

asd720's Achievements

  1. @amd_turkeybu sistemin 2024 modeli gelir mi 3 yıldır kullanıyorum.
  2. TR_by üstadım biliyorum daha önce kabul etmedin ama 2024 model bir windows 7 yapsanız çok makbule geçer. sitede yaptı wallbangz arkadaşımız ama o sistemde amd ekran kartı driver yükleme sorunu oluyor.
  3. @utkurei19 Yeni sürüm çıkartacak mısınız hataların bir kaç hata var onların çözüldüğü
  4. ikon belleği temizleme bat dosyasını çalıştırıyordumda disk temizleme taktiğini bilmiyordum
  5. Arkadaşlar Win 11 temalı Win 7 kullanıyorum bir süre sonra klasörler eski orjinal win 7 klasörü gibi gözüküyor ikon belleğini temizliyorum ama olmuyor
  6. hattım Türk Telekom abi dns.adguardı yaptım.
  7. ilk zamanlar iyiydi üstad. 5 sefer fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım ayarlarda Reklamlar ile ilgili bir ayar göremedim. Ayarlardan Özel dns adresi sunucusuna dns.adguard.com yazdım kapatttım işe yaramadı. Play Storeden Kurduğum uygulamalarda şunlar : Whatsapp Facebook Lite İnstagram Yandex Navigasyon MHRS Opera mini
  8. Reeder P13 Blue maxL 2022 telefonum var. belli başlı bir kaç uygulama yükledim, Play storeden. Bir kaç zaman sonra mesela instagrama, Yandex Navigasyona gireceğim hemen reklam çıkıyor karşıma. Telefonu sıfırlıyorum fabrika ayarlarına 3-5 gün iyi sonra yine aynı ne olur yardım edin neden olur. Telefonu sıfır almıştım Ayrıca Kaspersky ile tarama yapıyorum herhangi bir tehdite rastlanmıyor.
  9. Gönder masaüstü kısayolu nasıl düzeltiriz fixi varmı üstad.
  10. Alırda belki telemetry falan da yükler diye bu yolu düşünmüştüm.
  11. Bu sistemi kullanıyorum. Attığınız linkden 64 bit olanı indiriyorum
  12. Güncelleme yapmazsak bir sorun olurmu sertifika sorunu vs gibi
  13. Bu forumdan indirdiğim 2021de paylaşılmış win 8.1 kullanıyorum sizce güncellemelimiyim.yoksa update kapalı mı devam etmeliyim. Ve ya update paketi var mı win7 gibi. @amd_turkey @forjest ve diğer üstadlar yorumlarınızı bekliyorum..
×
×
  • Create New...