Jump to content

dreaman26

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dreaman26

  1. Teşekkürler.Elinize emeğinize sağlık.
  2. Tmm Hocam cok teşekkür ederim.fazla bilgisayar başında takılmaya vaktim olmadığı için genelde sizin anlatımlarınızın olduğu konuları tercih ediyorum.Şuan aio bootu kullanıyorum.ventoyu denemek istiyodum ama gördümki eksikleri var yada ben konuya fazla aşina değilim.Kullanım kolaylığı ve menülerin toplu olması açısından siz hangi multibootu tavsiye edersiniz.
  3. Arkadaşlar grub2 fm nasıl entegre edicez .Legacy de "grubfm.iso" ile çalıştırır heralde ama uefiyi nasıl yapacaz ,Bide "HBCD_PE_x64.iso yu"hem legcy de hemde uefi de boot etmedi bende.Hbcd yi nasıl boot ettircez acaba yardımcı olabilecek varmı.Şimdiden teşekkürler.
  4. Arkadaşım hangi vpn programını kullanıyosun,Bendeki vpn interneti dahada yavaşlatıyor.Nasıl indirdin.Mega illaki paralı üye ol diyo.%45 indirdi 4 saat sonra devam et diyo.fıtık etti beni.Yokmu başka bi siteye yükleyen...
  5. Uzunlar hocam çok güzel bir çalışma olmuş,elinize emeğinize sağlık .Tam da benim istediğim gibi olmuş.İmajı paylaşabilirseniz çok hora geçer.??.Şimdiden teşekkürler.
  6. Ben usb hdd de aiobot'dan caliştırıyorum.Direk kurmayi denemedim hiç.Çünkü xorboot'dan calıştıramadığım paketleri aio boot dan calıştırıyorum. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Crasadure Hocam emeğinize sağlik cok tesekkur ederim.Ayrica emegi gecen herkezede tek tek tesekkur ederim... SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tmm hocam tesekkur ederim.Wimboot konusunu bilmiyodum onuda bi inceleyim... SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. awengers44 hocam tesekkur ederim.ben isoları direk (extract etmeden) xorboot dan denemiştim.Yarin bide dediğiniz gibi wimkur wim'ile deneyeyim. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Tmm hocam bekleyeceğim,cok tesekkur ederim.Bende şimdilik aio boottan kullanmaya devam ederim. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. crasadure hocam anlatımlarınız gercekten çok güzel ve anlaşılır.Emeğinize sağlık.Ben xorboottan linux(ubuntu,kubuntu),ve androidx86 isolarını çalıştıramadım.Siz çalıştırabildinizmi yada denedinizmi? Bunun bir çözümü varmı acaba.Şİmdiden teşekkür ederim.
  12. Arkadaşlar xorboot'dan linux (ubuntu,kubuntu) ve android çalıştıran varsa nasıl yaptığını paylaşabilirmi.İso'dan çalıştıramadım.
  13. crasadure hocam teşekkür ederim,Aioboot'taki menülerimi xorboot dan kullanmaya karar verdim teker teker aktarıyorum şu ana kadar Easy recovery win10 ve xp kur'u çalıştıramadım.Bunlar için de bir çözümünüz varsa yardımcı olabilirmisiniz tekrar teşekkürler.
  14. Paylaşım için teşekkür ederim,emeğinize sağlık.Cresadure hocam.Hdd den başlatmak için gereken (HDD) dosyasını paylaşabilirmisiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
  15. Hocam yine güzel bir konu,emeğinize sağlık,teşekkürler.Konunun başındayken sorayım dedim.Bu sistemi hali hazırda kullandığımız harici hdd ye boş partition oluşturup kurabilirimiyiz.Şimdiden teşekkür ederim.
  16. Hocam ve konuya vakıf arkadaşlar,konuya yeniyim kusra bakmayın,sistemi harici hdd ye kuracağım ,videoyu izledim aynısını yaptım videodakilerin hepsi oldu.Bundan sonra hem uefili isoları,hemde uefisiz isoları fat32 ile oluşturduğumuz bölümemi entegrasyon yapacağız.Ben uefisiz isoyu fat32 bölümüne entegrasyon yaptığımda boyutu büyük olduğu için böldü.bide bu şekilde legacy sistemler görürmü acaba.Yoksa legacyler için ntfs bölümünedemi dosyaları oluşturmak ve uefisiz olanları orayamı entegrayon yapmak gerekir?Cevap için şimdiden herkeze teşekkür ederim.
  17. Hocam Paylaşım için teşekkürler.bende bugün itibariyle aio boot a başlıyorum.İncelediğim ve kullandığım(izmir teknik desteğe)göre bana daha kullanışlı ve özelleştirilebilir geldi,tavsiye edeceğiniz daha basit ve özelleştirilebilir başka bir sistem varmı?
  18. usb yi tekrar ntfs olarak biçimlendirdiğim zaman verdiğiniz kodlarla 64 bit'de çalıştı.Cevaplarınız için Teşekkürler.
  19. qemu'da değil direk pc de denedim bendekileri olmadı.bide sizin paylaştığınız iso yu deneyeceğim,şimdi indiriyorum.Tekrar teşekkür ederim. bendeki isolar bunlar. ubuntu-16.04-desktop-amd64 ubuntu-16.10-desktop-amd64
  20. oguzhan43, 2 farklı ubuntux64 indirdim birisi son sürüm, çalışmadı.Başka kod varmı bildiğiniz, yoksada sorun değil 32 bitle idare ederim.
  21. Teşekkür ederim "oğuzhan43" bu kodlarla "ubuntu-16.04-desktop-i386.iso" çalıştı.Bunlarla istediğimiz farklı iso dosyalarınıda çalıştırabilirmiyiz,yoksa "iso" ya özel kodlarmı var.
  22. Merhaba arkadaşlar ben multibootumun içinden ubuntu çalıştırmak istedim ama olmadı,Dil seçim ekranı sonrasında ubuntu logosununda ilerleme yapatıktan sonra (initramfs) ..... de kalıyor,birtürlü arayüz gelmiyor.Aynı iso'yu dvd ye yazdırınca sorunsuz çalışıyor.Daha önce bu sorunu yaşayıp çözen yada çözümü bilen biri yardımcı olabilirmi .Sorunun resmini,kullandığım isolar ve denediğim kodları aşağıda paylaşıyorum. Denediğim kodlar. 1. # ========================================================================= title Ubuntu v6.1.2 set ISOFILE=/UBUNTU.ISO set BOOTFILE=/boot/isolinux/isolinux.bin if exist %ISOFILE% || find --set-root --ignore-floppies %ISOFILE% || echo -> %ISOFILE% bulunamadi! if exist %ISOFILE% && map %ISOFILE% (0xFF) if exist %ISOFILE% && map --hook && root (0xFF) && chainloader (0xFF)%BOOTFILE% || chainloader () && boot boot || echo -> Onyukleme basarisiz! && echo && pause --wait=5 <<< Klasik Menuye Don ... # ========================================================================= 2. # ========================================================================= title KUBUNTU Kurulumu - ISO\n Iso dosyasindan onyukleme yapar if %@root:~1,3%==hd0 && geometry (hd1) && map --unhook && map (hd0) (hd1) && map (hd1) (hd0) && map --hook && set PART=%@root:~5,1% && root (hd1,%PART%) || echo !!! clear set ISOFILE=/USBMENU/UBUNTU/UBUNTU.ISO set BOOTFILE=/BOOTMGR if exist %ISOFILE% || find --set-root --ignore-floppies %ISOFILE% || echo -> %ISOFILE% bulunamadi! if exist %ISOFILE% && map %ISOFILE% (0xFF) if exist %ISOFILE% && map --hook && root (0xFF) && chainloader (0xFF)%BOOTFILE% || chainloader () && boot boot || echo -> Onyukleme basarisiz! && echo && pause --wait=5 <<< Klasik Menuye Don ... # =========================================================================
×
×
  • Create New...