Jump to content

erdal4444

Üye
  • Posts

    752
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by erdal4444

  1. Sistemi sifirla.orjinal sürücüsünü kur..
  2. Dedigim durum yeni nesil kartlarda da var..benim olayim bundan 5 sene öncesine dayaniyor.dediginiz gibi psu sorunu ise isiniz kolay..denemenizde fayda var..
  3. Anakartinin kuzey veya guney chipsetinde ariza var.ama yüksek ihtimal güney chipseti..hdd gözükmuyor yada sistem hemen cökuyorsa sebep budur....
  4. Bu siteti daha önceleri kullanmistim.izlemekte sikintisi yok.direkt aciyor..indirmeye gelince video indirici programlarla indirme oluyordu..
  5. Pc ne kadar eski olursa olsun kullanmak istiyorsan en kötü windows 8 kuracaksin.windows 7 ve alti destegi kesti zaten..tarayici sorunlari ve dahasi var..makina zayifsa en kötü 32bit kurun..
  6. Yurtdisinda 1000 dolar makina alsan burda suan ki kurla 30bin tl...ama burdaki fiyati 150bin tl...
  7. değer mi değil..kesinlikle şart olan bir durum..
  8. Arkadaslar elimizde iyi bir mikserimiz var.tum aparatlari taktik.tik tok yayini yapacagiz.kablo ile laptopun kulaklik cikisindan yayina ses gidiyor.mikrofonda sesimiz gitmiyor sorun bu..kulakliga mikrofondan sesimiz gidiyor.yayina gitmemesi normal mi..yada laptopun kulaklik girisinden ve mikrofon girisinden ayni anda tek kabloyla mi baglanmak gerekir..
  9. Normalde disable yapinca olmasi gerekli.yada rufusla yazdir.ordan hepsi atlanir.. rufusuta olusan sistemi ntlite ile ac.öyle dene.
  10. Bi zamanlar sürekli farkli hesaplar açan arkadas vardi..bu o olabilir..😅
  11. Internal error: An attempt was made to access WizardForm before it has been created. oyunu silerken bu hatayı alıyorum..nasıl düzeltirim.
  12. üstadım.bana kalırsa ssd m2 arasında tercih yaparsan ssd al derim..çok yerde test ettim..denedim gördüm..bende bizzat ssd kullanıyorum..ama siz ileriyi düşünerek m2 alabilirsiniz.ama hangisi uzun ömürlü derseniz ssd derim..çok detay vermem gerekirse sabah olur .. hayırlısı olsun
  13. m2 ile ssd arasındaki 2 sn için m2 ye para vermem..okuma hızı yada yazma hızları uçuk görünebilir..ama uçuk fark yok..ssd sistemde 40 snde windows kurarken m2de bu süre 39 sn oldu..tek fark 1 sn..
  14. ssd ve m2 arasında dağlar kadar fark yok..ssd fazlasıyla işini görür..
  15. rufusla yazdırdın galiba..bendede aynı sorun oluşmuştu.ben direkt eski sürüm rufus kullandım..sorun halloldu.
  16. sistemin yeterli..ekranın hangi çözünürlükte ise onu 1024-768 yaparak açmayı dene..
  17. genel sistem özellklerin? işlemci ram ekran kartı
×
×
  • Create New...